Cel mai frumos dar, Craciunul si magia sa

Share the joy

Cel mai frumos dar, Crăciunul și magia sa

Crăciunul este timpul magiei, al zâmbetelor sincere, al fericirii, al îndeplinirii tuturor dorinţelor. Crăciunul este visul, întâmplări magice inexplicabile, acele lucruri extraordinare care se întâmplă în jurul nostru, timpul când oferim şi primim, zilele când suntem cu toţii din nou copii.

Crăciunul este emoţie, miracol, culoare şi lumină, sclipiri, colinde şi arome ninse peste cetina crudă. Crăciunul este sărbătoare dăruirii, magia propriului vis, semnificaţia propriilor dorinţe împlinite, ocazia de a arăta tuturor cât de mult îi iubim şi preţuim.

Esenţă Crăciunului stă în acele fapte mărunte care aduc atâta bucurie celor din jur. Sărbătoarea Naşterii Lui Isus, promisiunea că lumea va deveni mai bună, miracolul pe care îl sărbătoreşte fiecare creştin.

Sunt zile când îţi doreşti să fii mai bun, să asişti la extraordinara transformare a oamenilor, să vezi fericirea în fiecare sclipire şi să închizi ochii cu dorinţa de a-i deschide în dimineaţa de Crăciun şi să alergi desculţ, să regăseşti la poalele bradului copilăria şi toată puritatea ei.

Cel mai frumos cadou este sa dăruiești

Viața vine ca un vuiet, un iureș ce te prinde într-un vârtej amețitor și te trage într-o rutină din care cu greu poți scăpa. Nu am timp, nu pot , nu am când…

Și totuși, uneori, pe fugă, încerc să dau puțin din timpul meu, să mă opresc o clipă și să ofer, măcar un zâmbet, o vorbă bună… să las un semn că am trecut pe acolo.

Astfel, înainte de Crăciun, încercând să împrăștii o veste, să ajut pe cineva, oricine, o persoană pe care poate nu o cunosc… să afle, să știe unde sa caute… am primit cel mai frumos dar…

De data aceasta mosu’… a fost Alina, iar darul a venit de la AVSB Credit.

De aceea, dacă îți dorești să dăruiești, oferă oricât de puțin, se va întoarce către tine înzecit.

Iar dacă ești în căutarea unei soluții de finanțare sau dorești un credit să clădești, să oferi sau pur și simplu să te bucuri de darurile vieții, cu siguranță AVSB Credit are și pentru tine un cadou: un LUX care NU costă , orice tip de credit, menit să-ți satisfacă cele mai ambițioase proiecte sau să-ți rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare.

Be the first to comment on "Cel mai frumos dar, Craciunul si magia sa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*