Jonzac – Dermato-Cosmetice pe bază de apă termală Jonzac

dermatocosmetice jonzac
Share the joy

Jonzac – Dermato-Cosmetice pe bază de apă termală Jonzac

Cu ceva timp în urmă am început să îmi pun mai multe întrebări despre compozițiile produselor cosmetice pe care le folosesc și despre modul în care acestea sunt fabricate. Pentru că am o piele matură și anii nu mă iartă nici pe mine, am început să pun accent pe hidratare și hărănirea în profunzime, dar mai ales pe ingrediente naturale eficiente care au grijă nu numai de pielea mea, dar și de natura înconjurătoare.

După ce am făcut o sortare în dulăpiorul de cosmetice și am decis ca este vremea sa renunț la o mulțime de produse și branduri pe care le-am folosit înainte (desigur după ce am terminat produsele începute) m-am îndreptat către altele care corespund mai mult nevoilor pielii și mai ales așteptărilor pe care le am de la un produs cosmetic în această etapă a vieții mele.

Produsele dermato-cosmetice Jonzac au intrat în rutină mea de frumusețe anul trecut. M-au surprins cu compoziții mai curate, ingrediente naturale, cu texturi plăcute, cu un miros discret, cu ambalaje atrăgătoare și apă termală Jonzac. Dar mai presus de toate, am rămas impresionată pentru că sunt eficiente, fără a fi agresive cu pielea sau mediul înconjurător.

În portofoliul Jonzac am descoperit atât de multe produse care mi se potrivesc, încât ori de câte ori sunt invitată să testez ceva de la ei, pielea mea tresaltă de bucurie.

dermatocosmetice jonzac

Apă Termală Jonzac

De la Eau Thermale Jonzac, care este de o delicatețe desăvârșită sau apă micelara pentru o curățare de rutină, până la cremele hidratante sau matifiante precum cea despre care va vorbesc astăzi, toate m-au încântat peste măsură și sincer, pielea mea nu a părut niciodată a fi mai bine!

Despre filosofia Jonzac și ingredientul principal, aproape miraculos, din produsele lor am mai vorbit pe blog.

De fiecare dată am testat varianta travel – Apă Termală Jonzac de 50 ml care este suficientă pentru o îngrijire delicata timp de o lună.

Pură, ușoară și hipermeralizată, apă termală a izvorului Jonzac acționează ca un calmant perfect pentru piele și este recunoscută pentru proprietățile sale. Apă termală este bogată în minerale, echilibrată în compoziție și conține calciu, magneziu, mangan și multe alte oligoelemente.

Cu Eau Thermale Jonzac, veți descoperi o nouă generație de produse de îngrijire care promovează eficiența produselor cosmetice, dar care au în același timp cel mai mare respect pentru mecanismele fiziologice ale pielii și ale Naturii.

Eau Thermale Jonzac Jonzac, a ales formule cât mai compatibile cu toate tipurile de piele, chiar și cu cea mai sensibilă piele, formule care însă și un plus de eficacitate. Această este BIO-AFFINITATEA® Jonzac.

Cremă Purifiantă Matifiantă

Jonzac Cremă Purifiantă Matifiantă este o super cremă, ideală pentru persoanele cu tenul gras sau mixt, pentru că reduce excesul de sebum. Datorită sărurilor de zinc, pulberilor de talc și siliciu care absorb sebumul, oferă pielii un aspect catifelat, mat, cu porii mai puțin vizibil.

Această cremă conține apă termală Jonzac în proporție de 20%, ce îi conferă proprietăți calmate și antiiritante. Acidul hialuronic natural hidratează profund pielea și o netezește, conferindu un aspect odihnit.

dermatocosmetice jonzac

Se aplică dimineața și seara pe pielea perfect curată, după utilizarea gelului de curățare purificator.

Rezultatele nu întârzie să apară și după prima săptămână de utilizare începi să obsevi că pielea are o imagine fresh, fără exces de sebum.

Crema Purifiantă Matifiantă poate fi folosită și ca baza de machiaj și este ideală pentru a matifia chiar și pielea adolescenților care din cauza dereglărilor hormonale tinde aibă exces de sebum, deoarece ajută la reglarea strălucirii și la rafinarea texturii pielii, controlând excesul de sebum și aducând hidratarea perfecta pentru tenul gras sau sensibil.

Cu certificatul ecologic Ecocert afișat cu mândrie pe ambalaj, Crema Purifiantă Matifiantă este un produs hipoalergenic, noncomedogen, testat dermatologic și formulat pentru a reduce la minimum riscul de reacții alergice.

  • 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală.

20% din totalul ingredientelor sunt de origine organică.
apă termală JonzacPuteți găsi produsele cu apă termală Jonzac și în magazinele Kendra care au deschis din nou porțile și ca atare clienții pot vedea și încerca produsele Jonzac şi pot primi consiliere direct în magazin pentru a alege cele mai potrivite produse.

Totodată, dacă nu aveți acest magazin în orașul vostru, puteti comanda online din BB shop.

Ce produse dermato-cosmetice cu apă termală Jonzac ţi-ar plăcea să încerci?

Be the first to comment on "Jonzac – Dermato-Cosmetice pe bază de apă termală Jonzac"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*