Dermatocosmetice Jonzac – hidratare profundă și curățare delicată a pielii

dermatocosmetice Jonzac
Share the joy

Dermatocosmetice Jonzac – hidratare profundă și curățare delicată a pielii

Hey ladies, în articolul de astăzi va vorbesc despre două produse pe care le-am primit într-un goodie bag de Crăciun de la Jonzac România.

Despre dermatocosmetice Jonzac am mai vorbit pe blog. Eau Thermale Jonzac este o gamă de cosmetice produse în Franța, în Jonzac, un oraș are are un SPA frecventat de mii de vizitatori în fiecare an. Acesta este recunoscut pentru calitatea apei termale, o apă care a rămas pură și necontaminată timp de mai mult de 3000 de ani, fapt ce îi conferă calități speciale.

Produsele Eau Thermale Jonzac au la baza apă termală Jonzac și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile. Formulate și testate pentru a reduce la minimum reacțiile alergice, cosmeticele Jonzac hrănesc și hidratează pielea în profunzime, reducând iritațiile.

În acest goodie bag am avut două produse cu care m-am înțeles tare bine. O cremă de mâini care a fost mană cerească în această iarnă capricioasă și un gel dermo-demachiant pe care l-am folosit cu dispozitivul Foreo și din nou am văzut rezultate remarcabile.

Crema de mâini intens nutritivă Jonzac

Toată lumea a avut cel puțin odată pielea de pe mâini aspră. Expunerea mâinilor la schimbările de temperatură și substanțele chimice precum ar fi săpunul și alți detergenți, deteriorează pielea, uscând-o. De aceea trebuie să le hidratăm, la fel cum hidratăm pielea feței de exemplu.

Crema de mâini este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice, dar nu datorită funcției sale estetice, ci mai ales pentru puterea de hidratare. Cea de la Jonzac este o cremă ușoară, cu un parfum delicat, care hidratează și înmoaie instantaneu pielea manilor.

Creată pentru a proteja pielea uscată și foarte uscată, se comportă precum un al doilea strat de piele, iar formula specială cu apă termală Jonzac se absoarbe rapid, nu lasă pielea cu senzația de piele unsuroasă și este nonalergenică. Cu efect protector a doua piele Nutritive Jonzac® este special creată pentru pielea uscată sau sensibilă. O cremă pe bază de apă termală Jonzac cu textură ultra-fină, non-grasă și nelipicioasă.

Crema de mâini intens nutritivă Jonzac

Crema de mâini intens nutritivă Jonzac este o cremă ușoară, cu un parfum delicat, care hidratează și înmoaie instantaneu pielea mânilor oricât de uscată ar fi această.

Eu am un truc grozav pentru aplicarea cremei: Frecați-vă mâinile pentru a le încălzi și apoi aplicați crema în palme. Masați spatele mâinii și mișcați-le ca și cum ați pune o mănușă. Apoi întindeți delicat crema pe fiecare deget în parte, pentru a activa circulația. Masați apoi ambele mâini pentru a elibera tensiunea din degete, insistând și pe încheieturi până când crema este absorbită și pielea se simte mai moale și relaxată.

Folosită zilnic și ori de câte ori este nevoie, duce la o piele fină și catifelată, cu aspect întinerit, contribuind și la hidratarea cuticulelor.

Gel de curățare dermo-demachiant Rehydrate

Igienă zilnică a pielii sensibile, deshidratate are acum un nou aliat. Textura gelifiată și absența agentului de spumare iritant permit gelului de curățare dermo-demachiant Jonzac să fie adaptat în special pentru pielea sensibilă. Curăță eficient în timp ce respectă pelicula hidrolipidică a pielii.

Gel de curățare dermo-demachiant Rehydrate

Această formulă a fost dezvoltată cu cele mai sigure ingrediente active naturale și fără adăugarea de ingrediente potențial iritante pentru a asigura o toleranță optimă.

După cum știți experții esteticieni spun că o piele curată, fără impurități acumulate, absoarbe mai bine nutrienții din cremele pe care le aplicăm ulterior. Cu acest gel veți obține o curățare minuțioasă a pielii, hidratând-o în același timp.

Gelul de curățare facială a fost un pas ideal pentru beneficiul tenului meu, deoarece reglează producția de sebum și datorită agenților activi de curățare elimină cu delicatețe toate impuritățile, lăsând pielea frumoasă, cu porii micșorați, catifelată și cu un aspect odihnit.

Voi ce produse dermatocosmetice Jonzac folosiți?

dermatocosmetice Jonzac

3 Comments on "Dermatocosmetice Jonzac – hidratare profundă și curățare delicată a pielii"

  1. Nu am avut ocazia sa folosesc nici un produs de la ei.

  2. Am folosit crema de mâini Jonzac, mi s-a parut chiar grozavă.Hidrateaza perfect mâinile!

  3. Nu am avut ocazia să încerc aceste produse chiar daca am auzit numai de bine

Leave a comment

Your email address will not be published.


*