Secretele frumuseții – dermatocosmetice Jonzac, review

dermatocosmetice jonzac
Share the joy

Secretele frumuseții – dermatocosmetice Jonzac, review

De câțiva ani mă preocupă mult produsele de îngrijire pe care le așez pe fața mea. Vârsta, poluarea și băile de soare care îmi plac atât de mult, au un impact negativ asupra pielii și dacă nu o îngrijesc cum se cuvine, anii vor începe să graveze riduri și pete pe tenul meu.

Când am fost invitată să testez produsele Jonzac nici nu am stat pe gânduri. Dermatocosmetice de excepție, Eau thermale Jonzac este o linie de cosmetice produse în Franța. Jonzac este un oraș francez care are un SPA frecventat de mii de vizitatori în fiecare an. Acesta este recunoscut pentru calitatea apei termale. De fapt, o apă care a rămas pură și necontaminată timp de mai mult de 3000 de ani, fapt ce îi conferă calități speciale.

Întreaga linie Eau Thermale Jonzac are la baza apă termală Jonzac și este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile. Toate produsele sunt formulate și testate pentru a reduce la minimum reacțiile alergice, hrănind și hidratând pielea în profunzime.

Eu am o piele normală spre mixtă, cu tendințe de a fi grasă în zona T și acum că timpul se încălzește, excesul de sebum începe să îmi dea bătăi de cap, astfec ca produsele Jonzac s-au mulat ca o mănușă pe necesitățile tenului meu.

Produsele pe care le-am primit au fost : Apă termală Jonzac, Cremă hidratantă pentru ten normal mixt și o Apă micelară hidratantă în format mini.

În afară de crema hidratantă, din care mai am puțin, apa termală și apa micelară și-au atins scopul și m-au vrăjit cu unicitatea lor, iar acum după ce le-am terminat, chiar le simt lipsa.

dermatocosmetice jonzac pareri

Apă termală Jonzac

Apa termală se distinge de celelalte produse similare din categoria sa prin caracteristici excepționale: este hipertermală, pură, izotonică, în osmoză perfectă cu celulele pielii. Un elixir cu multe proprietăți ce regenerează și întărește bariera naturală a pielii, calmează și reduce roșeața, având efect antiiritativ.

Pielea noastră este un scut natural inteligent care recunoaște ceea ce este benefic și acest lucru creează o armonie între ingredientele naturale și pielea însăși. Această afinitate permite o penetrare optimă a ingredientelor active care asigură o mai bună eficacitate, astfel apa termală Jonzac este singura care poate fi lăsată pe ten și nu trebuie ștearsă după folosire.

Ce face ca apa termală Jonzac să fie atât de specială?

Pentru început trebuie să subliniez că este bogată în minerale esențiale, cum ar fi calciu, mangan și magneziu. Dacă pielea este deshidratată aceste ingrediente vor fi de ajutor nu numai să o calmeze ci și să o hrănească și să o hidrateze până în cele mai profunde straturi, descoperindu-i strălucirea interioară.

Apa se aplică prin pulverizare și imediat se simte o senzație de prospețime și un filtru delicat se așează la suprafața pielii. Bogată și echilibrată în minerale precum și multe elemente sulfuroase, apa termală Jonzac stimulează celulele pielii ajutându-le să profite de propriile lor resurse și să-și activeze mentabolismul de reînnoire celulară.

Hipoalergenica, fără parfum și fără conservanți, apă termala Jonzac este extrem de pură și delicată, fiind acreditată de Academia Franceza de Medicina pentru eficacitatea sa, oferind multiple beneficii și un răsfăț suprem la fiecare pulverizare.

Datorită purității și a elementelor care o fac atât de prețuită, apă termala Jonzac poate fi aplicată și pe pielea bebelușilor pentru a calma iritațiile.

Cremă hidratantă pentru ten normal/ mixt

Pentru a maximiza beneficiile acestei ape termale hipermineralizată și izotonică am folosit zilnic crema hidratantă pentru ten normal/ mixt, bogată în ingrediente atât de benefice și care activează mecanismul de regenerare celulară a pielii.

Crema hidratantă pentru ten normal mixt

Apă termală Jonzac, ca ingredient de bază al aceste creme, facilitează absorbția de elemente benefice, canalizându-le spre metabolismul natural al celulelor pielii. După utilizare pot să spun că pielea mea este mai fină, mai proaspătă și mai hidratată.

Datorită ingredientului principal, apa termală Jonzac , care este de fapt o barieră eficientă împotriva radicalilor liberi, este activată și totodată se mărește sinteza de colagen. Rezultatele sunt evidente după prima săptămână, iar pielea este vizibil revigorată și mai elastică, ridurile fine estompându-se.

Textura este delicată, se absoarbe destul de repede, nu lasă pielea lipicioasă și nici senzația de piele grasă. La 10 minute după aplicare tenul se simte fin ca mătasea. Cu toate ca produsele Jonzac nu au parfum, o aroma delicată a proaspăt, uşor floral, te însoțește minute bune.

Este foarte bogată și ai nevoie de o cantitate foarte mică pentru a satisface nevoile tenului, practic, doar jumătate din inimioara mea a fost necesară.

Aceasta cremă hidratantă îmi place foarte tare, de altfel ca toate produsele dermatocosmetice Jonzac încercate de mine.

Crema hidratantă pentru ten normal mixt Jonzac pareri

Apă micelară Jonzac

Apa micelară a fost o mostră de doar 10 ml, cât să mă stârnească să vreau mai mult. Știm cu toate că apa micelară este un produs esențial pentru orice femeie. Nu numai pentru utilizarea practică față de creme și loțiuni, dar și pentru că elimina murdăria și machiajul într-un mod delicat. Miceliile acționează ca un magnet ce captează impuritățile și elimină reziduurile de machiaj în fiecare micelă fără a fi nevoie și de a doua aplicare.

Apa micelară Jonzac tonifică pielea și curată perfect orice urmă de makeup, chiar şi cel rezistent la apă, fiind ideală și pentru pielea sensibilă. Aceasta este liniștitoare și special formulată pentru a fi tolerată chiar și de către persoanele cu piele foarte reactivă și intolerantă.

Este hipoalergenica și non comedogenica, un produs dermatologic care poate fi utilizat atât pentru față cât și pentru ochi.

De ce să alegem produse cosmetice organice?

Produsele cosmetice organice aduc un beneficiu enorm pentru pielea noastră prin simplu fapt că formulele acestora nu conțin substanțe chimice prezente în mod obișnuit în produsele convenționale.

Jonzac sunt cosmetice bio hipoalergenice de la Laboratorios Lea Nature. Formula certificată Ecocert are la bază o apă termală extrem de pură și puternic mineralizată. Hipermineralizarea și puritatea sa bacteriologică îi conferă proprietăți de regenerare, calmare și protejare.

După utilizarea produselor care mi-au lăsat o impresie foarte plăcuta, pot spune că pielea arată întinerită, luminoasă, uniformizată, hidratată și extrem de moale. Aceste rezultate se datorează ingredientelor Jonzac, 100% naturale.

Aspectul produselor este și el unul remarcabil. Ambalajele elegante îți atrag atenția de la început, iar după ce începi să le folosești ești pur și simplu cucerită!

dermatocosmetice jonzac

Voi cunoașteți produsele dermatocosmetice Jonzac? Ce alte recomandări aveți pentru mine?

Produsele sunt disponible

  • în rețeaua de farmacii independente ALPHEGA
  • online: https://www.eauthermalejonzac.ro/puncte-de-vanzare/

#jonzacromania #eauthermalejonzac, #dermatocosmeticebio

2 Comments on "Secretele frumuseții – dermatocosmetice Jonzac, review"

  1. Mi se par niste produse foarte bune.

  2. Nu am avut ocazia să le folosesc până acum, dar am citit numai lucruri bune despre ele!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*