Inselatoria online – Allegria VIP Card

Share the joy

allegriavipcard inselatorie

Utilizatorule, ai puterea like&share, foloseste-o cu intelepciune…

Facebook nu mai este de mult ceea ce a fost harazit sa fie. Daca pana anii trecuti le aratam rudelor poze cu primii pasi ai celui mic si ne laudam cu chek-in in locatii exotice… sau nu, acum CONCURS e cuvantul care apare in aproape toate postarile. Share-uim in mod reflex orice postare in care apare cuvantul magic, uneori nici macar nu citim si ne trezim , in cazurile cele mai fericite , cu o bratara de 2 lei sau un premiu inutil , pe care il indesam in fundul unui sertar. Ba chiar la un moment dat am vazut un concurs in care marele premiul era un parasolar auto.. da, din acela care costa 5 lei, culmea e ca pentru a castiga, participantii trebuiau sa adune like la comentariul lor.

Bine… mai sunt postrarile cu rezultatele matematice, in care o turma de… invatacei, se bat cap in cap pe rezultatul simplu al unei adunari de nivel gimnazial, cele cu  „AMIN” sau cele in care reteaua de socializare da un euro/ cent/ ciuciu , daca dai like si share la postarea respectiva. De fapt de aici incepe inselatoria si manipularea…

Ok , veti spune, cum asa?

Ei bine, aceste pagini au nevoie de activitate, pentru a avea un rating ridicat in momentul in care vor fi vandute catre terti. Nimeni nu da nimic gratis, cu atat ma putin vestita retea de socializare care habar nu are de postarea respectiva.

Ok, dupa ce am fost prinsi bine in latul acesta, se trece la nivelul urmator . Asa au aparut pagini care ofera mii de carduri incarcate cu sute de euro. Acestea sunt de fapt niste bucati de plastic ordinar impimate int-o garsoniera, undeva intr-un cartier deocheat din Romanica noastra manipulata maxim.

Inselatoria online – Allegria VIP Card

Asadar astazi va prezint Allegria VIP Card ( alias Star Solution) o inselatorie la care toti suntem partasi. Prima inselaciune sunt birourile , de fapt o poza  luata collagede pe internet ( http://retaildesignblog.net/2013/09/18/m-o-b-studio-office-nicosia-cyprus/  prost trucata.

Atras de reducerile de care ai putea beneficia, comanzi cardul. Acesta iti vine cu ramburs, adica platesti acea bucata de plastic. Apoi cu portofelul ingreunat de cardul buclucas, dai refresh la site-ul pe care ti l-au pus sub nas, in speranta ca vor aparea diversi colaboratori care au parteneriat cu inselatorii si iti vor oferi tie , consumatorul cinstit, reducerea binemeritata.

Si aici ne intoarcem inapoi la rating. Inchipuiti-va 5000 de accesari unice zilnice . Pentru acest volum de vizite, unii posesori de site-uri muncesc ani de zile.

Cardul este complet inutil, nu functioneaza nicaieri si nu este recunoscut in nici o institutie.

Cu toate astea tot mai multi il vor.

Star Solution  aduna datele utilizatorilor pentru spam. Asadar tu utilizator cinstit , te trezesti ca ai dat like la diverse pe care nu le-ai vazut. In realitate contul a fost lipit de un haker la un program care posteaza , comenteaza, apreciaza in numele tau. Ba chiar au si adresa, nr de telefon si chiar seria si nr CI, pe care chiar tu, de buna credinta le-ai furnizat. Adica au format o baza de date personale, pe care o vand  oricui are nevoie.

Inselatorie online

Allegria VIP Card a fost anul trecut StarSolution.ro, care au  oferit carduri inselatorieincarcate cu 150 de euro , la fel de inutile ca cele pe care le aveti acum in portofel. Site-ul nu a functionat niciodata. Si nici un partener nu a oferit vreo reducere.

Nu v-ati convins inca? faceti o comparatie celor doua pagini, pana si filmul de prezentare  este preluat si trucat.

Asadar cu 18 lei puteti sa mergeti la un film , sa luati o pizza sau ceva de mancare si sa donati unui sarac, cu siguranta veti iesi mai castigat.

Eu am trimis deja o sesizare, cu link-uri si printsreen-uri  la ANPC. Va sfatuiesc sa va puneti la adapost si sa faceti acelasi lucru. Ba chiar si o sesizare la politie ar fi  necesara.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Clătite pe-nserat - Zgomotul gândului
  2. Marea inselatorie Allegria VIP Card - Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*