Cele mai frumoase buchete se gasesc la floraria online Flori de Lux

Share the joy

Abia s-au stins luminile de Crăciun şi în aer pluteşte parfum de amor. Stelele din vârful bradului au coborât în ochii îndrăgostiţilor. Baloane în formă de inimioare, pernuţe de catifea şi ursuleţi de plus, par să navalesca peste tine la fiecare colţ de stradă, molipsindu-te de drăgălăşenia lor. Dar ce te faci când iubeşti cu atâta ardoare şi nu eşti acolo să sărbătoreşti cum se cuvine ziua îndrăgostiţilor sau alta ocazie specială? Sărutări la pachet încă nu s-au inventat, îmbrăţişări virtuale… nu ţin de cald dar, există floraria online Flori de Lux. Florile sunt cadouri perfecte… Poartă declaraţii nespuse între petalele lor înflăcărate. Aduc bucurie, emoţie şi fericire iar buchetele de la Flori de Lux sunt absolut minunate.Flori de Lux

Acum va voi da câteva motive pentru care floraria online Flori de Lux merită atenţia voastră.

– Ştii atunci când cumperi ceva online? ai întotdeauna emoţii că produsul nu va fi întocmai cel pe care tu l-ai dorit… Ei bine la FlorideLux.ro vei primi pe mail fotografia produsului tău chiar înainte de livrare, astfel va fi că şi când eşti acolo şi vezi exact ce cumperi. Va fi că şi când ai putea mângâia cu propiile degete ambalajul elegant, parcă simţi parfumul florilor… în plus vei primi o felicitare cadou pe care poate fi scris exact mesajul pe care l-ai compus cu o zi înainte.
– Alt motiv pentru care îţi recomand această florărie este preţul. Flori de Lux este o florarie online cu preturi accesibile. Fiecare aranjament floral are un preţ just, fără adaosuri ascunse. Preţuri pe care şi le permite orice buzunar, nu cele mai ieftine ca la taraba vulgară a florăresei din colţul pieţei, ci un preţ corect pentru buchetul ales.

Flori de Lux
– „Toate florile din lume” … este nu doar versul unui cântec ci şi varietatea ginagelor petale care se găsesc în florărie. Imaginează-ţi că este 8 martie şi trebuie să cumperi şi trandafiri galbeni şi o orhidee şi frezii, gladiole,cale sau bujori. Şi un coş de garoafe, un aranjament de lalele şi chiar o sticlă de şampanie lângă trandafirii înflăcăraţi pe care îi vei dărui iubitei. Ei bine FlorideLux.ro are orice flori îţi doreşti să dăruieşti.
– Dacă tot am pomenit de şampanie trebuie să va spun şi că doar la FlorideLux.ro ai posibilitatea să ataşezi buchetului de flori şi un cadou. Ingenios , nu-i aşa? Un stilou elegant pentru profesoară ta preferată, un ursuleţ de plus sau o bijuterie, cosmetice, lumânări parfumate , dulciuri. Oricare din aceastea pot ajunge la persoană iubita odată cu buchetul ales.
– Un alt aspect important este livrarea rapidă şi sigură oriunde în ţară, gratis… da, ai auzit bine, livrarea nu costă nimic. În Arad, Bucureşti, Iaşi, Cluj persoană iubita va primi florile în 2-4 ore din momentul comenzii, în celelalte localităţi , florile ajung în maxim 23 de ore. Chiar şi în weekend, pentru că FlorideLux.ro are program prelungit şi livrează flori de „dimineaţă până seară”… tot vorba unui cântec.Floridelux.ro

Iubim… iar florile comandate de la floraria online FlorideLux.ro, va face pe oricine le primeşte, să-şi îngroape faţă înflăcărată de emoţie între petalele proaspete şi parfumate şi să şoptească:

… şi eu te iubesc…

 

Be the first to comment on "Cele mai frumoase buchete se gasesc la floraria online Flori de Lux"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*