Figurinele MiniMeCraft , un cadou spectaculos

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Weekend-ul trecut am mers in vizita la niste prieteni care se pregatesc de nunta.  Vor o nunta romantica, cu tot felul de decoratiuni unicat , sic si la moda iar prietena mea voia sa alegem cateva dintre ele. In timp ce beam cafeaua si ma uitam cu Roxana peste modelele de invitatii pentru nunta, imi cad ochii pe o cutie asezata grijuliu in vitrina. M-am mirat oarecum, deoarece au lucruri fragile  aruncate parca peste tot si cutia aceea era asezata in spatele unui geam. Vazundu-ma contrariata si urmarindu-mi privirea, imi face din ochi si ma intreaba daca vreau sa vad piesa de rezistenta  a nuntii… si fara sa astepte raspunsul meu,  imi aduce cutia buclucasa, cu ochii sclipind de fericire.

Din interior scoate figurinele pentru tortul miresei. Doua miniaturi delicate , MiniMeCraftimbracate sobru, pregatite parca pentru rostirea marelui „DA”. Le-am mangaiat visatoare ,  tinandu-mi parca respiratia in intensitatea momentului. Apoi am facut ochii mari , dandu-mi seama ca figurinele seamana leit cu viitorii miri. Daca pe Radu, nu il cunosc foarte bine , cu Roxana am crescut impreuna, as recunoaste nasul carn, ochii migdalati si pometii ridicati… chiar si pe intuneric.

Cu intebarea pe buze o privesc surprinsa. Imi raspunde simplu : statuete personalizate MiniMeCraft.

Cum , cand ? … vor sa navaleasca intrebarile de pe buzele mele, gandindu-ma la sedinte foto, mulaje cu gips, dar Roxana imi zambeste si spune:

-Doar 2 poze, fata si profil, Radu nici nu stie. E cadoul meu pentru el. A vazut intr-un film si  i-a placut foarte tare ideea.

Da! Ideea era geniala, figurinele MiniMeCraft erau spectaculoase. Si eu care sunt in cautarea unui cadou special … pentru cea mai draga persoana din viata mea.

minimecraftRestul zilei a trecut greu, cu ochii poposind pe cutia magica. Abia asteptam sa ajung acasa sa caut o figurina speciala pentru iubitul meu, pe site-ul celor de la minimecraft.ro.  In fiecare an, el ma surprindea cu  daruri spectaculoase de Valentine’s day, ei bine anul acesta e randul meu. Ii voi oferi o figurina MiniMeCraft, un cadou special, care va fi pastrat pentru totdeauna pe polita de la birou .

Totul e foarte simplu, am ales un corp pentru figurina mea din cele prestabilite pe site.  Pentru ca este pasionat de fotbal am ales corpul unui minifotbalist, apoi capul  va fi personalizat in functie de fotografiile mele. Nu a fost greu, am in arhiva multe poze.

… sau daca stau sa ma gandesc mai bine, as putea sa ii ofer o minime… de ce sa nu aiba o statuieta haioasa cu draga lui superwomen. Ce idee geniala… tu ce ii oferi jumatatii tale, cadou de Valentine’s Day ?

Hai pe minimecraft.ro, au niste statuiete fantastice… exact ca tine… sa o priveasca si sa isi mai aline dorul.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Figurinele MiniMeCraft , un cadou spectaculos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*