Filme si seriale la TV sau online?

Share the joy

Daca acum cativa ani am fi avut posibilitatea sa ne cumparam televizoare ieftine la rombiz.ro ar fi fost ceva, insa, nu era atata tehnologie ca pana acum.

Pana sa am un televizor de ultima generatie si eu aveam un televizor vechi. Initial am avut unul alb-negru. Imi aduc aminte de faptul ca putine persoane aveau asa ceva cand eram eu mai mica. Apoi, cu timpul am primit de la un unchi un televizor color. Eram atat de fericita, ca ma uitam la absolut orice era la televizor pe acea vreme. Astazi insa, avem plasme, televizoare LED, care de care mai performante, cumparate de la Rombiz sau din alte magazine.

Pana acum cativa ani, adoram serialele si filmele de la TV. Abia asteptam un film bun sau un episod din serialul meu preferat. Astazi insa, pur si simplu nu mai am rabdare sa astept sa se difuzeze la TV serialul meu favorit sau filmul preferat. In plus, pur si simplu ma enerveaza publicitatea. Prea multa publicitate si exact atunci cand sunt mai curioasa.

Insa, pentru a ma bucura in continuare de televizorul meu cu diagonala de 80 de cm, mi-am conectat laptopul la TV cu ajutorul unui cablu HDMI. Ma uit online la toate serialele si filmele pe care le prefer si nu mai astept minute bune ca sa se termine publicitatea si nici zile in sir pentru a se difuza un alt episod al unui serial.

Intr-adevar aveau alt farmec serialele pe vremuri, insa, rabdarea mea se pare ca nu mai este aceeasi.

Daca si tu vrei sa te bucuri de filmele si serialele preferate atat pe internet, cat si direct la TV, intra pe rombiz.ro si achizitioneaza-ti un TV de ultima generatie. Ai o multime de oferte absolut de nerefuzat. Televizoarele din zilele noastre pot fi mai ieftine decat ai crezut.

Be the first to comment on "Filme si seriale la TV sau online?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*