Round trip Romania

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Drumurile vietii m-au dus pe meleaguri straine, departe de cei dragi si de locurile unde am umblat descult.

Cand m-am intors acasa prima data, am avut avion doar pana in Bucuresti, apoi am luat trenul pana in provincie, in orasul meu natal. A fost o calatorie lunga si obositoare. Dar la intoarcere a fost si mai rau, niste prietenei s-au oferit sa ne duca pana la aeroport cu masina lor, care respectand toate regulile lui Murphy, s-a stricat de cateva ori pe drum. Mi-am promis atunci ca ma voi intoarce  doar cand avionul ma va lasa pe aeroportul din orasul natal.

Anul urmator, aprinsa de dor de casa si parinti, am uitat promisiunea facuta dar, am venit pregatita. Am cautat pe internet sa imi inchiriez propia masina pe toata perioada concediului. Asa am ajuns la AutoCarHire.ro si serviciul lor de transfer privat aeroport. Nu mi-a venit sa cred cand am trecut de vama si un sofer extrem de educat si bine ingrijit ne astepta cu o placuta cu numele nostru pe ea. Am avut un sentiment grozav, am stiut ca m-am intors acasa.rent a car

Anul trecut ne-am intors in tara definitiv. Am venit impreuna cu niste prieteni si ne-am dorit o excursie prin Romania. Un tur de vizitare prin cele mai emblematice locuri de la noi din tara.
Pentru a vedea totul pe indelete, fara sa ne inghesuim toti intr-o masina, ne-am concentrat atentia pe închirierea unor masini, ajungand la concluzia ca aceasta este solutia ideala.
Masinile inchiriate ne-au permis o autonomie mai mare, nu am depins de mijloacele de transport public, practic devinind singura modalitate de a vizita cele mai indepartate colturi si locatii.

Unul dintre avantajele principale cand e vorba de inchirieri masini in Romania este faptul ca acestea sunt disponibile din toate orasele principale ale tarii, dar mai interesant este ca masinile pot fi aduse sau trimise si in localitati adiacente unde livrarea se poate face si la un hotel din oras. Astfel ca anul acesta cand multe din udele noastre se vor intoarce acasa au apelat la AutoCarHire.ro, atat pentru transfer privat de la aeroport spre diverse locatii, cat si pentru inchiriat masini pentru a face diverse excursii si a petrece intr-un mod placut concediul fara  a depinde de masinile rudelor.

Varietate foarte mare de masini de inchiriat din care puteti alege, indiferent de preferinte sau nevoi este un punct in plus pentru AutoCarHire.ro. La ei veti putea gasi de la masini mici si economice, pana la masini menite pentru grupuri mai mari si chiar sofer care sa va transporte .

Flexibilitatea mai este evidentiata si de faptul ca serviciile de inchirieri masini Romania vor oferi mereu posibiltiatea de a va ridica si preda masina la ce ora doriti ,  este adevarat ca daca aceste ore se afla in afara programului normal de lucru va exista o taxa suplimentara, dar este mai bine decat sa va aveti programul limitat. In plus exista o sucursala rent a car in toate marile orase ala tarii, numai bine sa  puteti face un tur al tarii.

Pentru noi Inchirieri auto Suceava este cel mai aproape, iar in vara vom vizita toate manastirile din zona, fara grija transportului. Deja toti prietenii nostri stiu ca doar la AutoCarHire.ro, poti gasi masina potrivita pentru vacanta sau concediul tau, pentru diferite evenimente sau intalniri de afaceri, la cele mai mici preturi.

Cu ajutorul AutoCarHire.ro avem vacante perfecte si facem turul Romaniei in siguranta!

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Round trip Romania"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*