Imunitate de la Fares, pentru o toamnă plină de sănătate și vitalitate

Imunitate de la Fares
Share the joy
 • 89
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Imunitate de la Fares, pentru o toamnă plină de sănătate și vitalitate

Suntem în plină toamnă. Zilele cu accent bacovian sunt tot mai dese și diminețile tot mai reci. Oficial a început anotimpul în care apar frecvent bolile respiratorii, la care trebuie să adăugăm pandemia pe care o trăim și nici primii fulgi nu se vor lasă mult așteptați.

Cu siguranță știm cu toții că la început de sezon rece importanța îngrijirii sistemului nostru imunitar capătă noi dimensiuni și a avea un sistem imunitar puternic este esențial pentru a preveni îmbolnăvirea ta sau a familiei tale.

Acum, în situația pandemică, este cu atât mai important să evităm că în acest sezon să petrecem timpul plimbându-ne între medici, șervețele de hârtie și medicamente, de aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre două produse pentru imunitate de la Fares sunt ideale pentru a ne consolida sănătatea în această toamnă.

Dar mai întâi, ce este sistemul imunitar?

Compus din celule și molecule din corpul nostru, sistemul imunitar este responsabil pentru protejarea noastră împotriva microorganismelor, virușilor și tuturor microbilor care se află în jurul nostru.

Limfocitele (celulele albe din sânge care sunt produse în măduva osoasă) sunt o parte esențială a sistemului imunitar, deoarece sunt responsabile de recunoașterea intrușilor, pregătind „arme de atac” pentru a-i elimina.

Un sistem imunitar puternic recunoaște ce este inerent corpului și ce nu este, fie pentru a-l respinge dacă ne face rău, fie pentru a nu face nimic dacă nu reprezintă niciun pericol, devenind astfel mai puternic.

Dacă sistemul nostru imunitar este slăbit, ne vom îmbolnăvi mai des și recuperarea va fi mai greoaie, de aceea este important sa sprijinim o buna funcționalitate a acestuia.

Fares, sănătate din inima Daciei

Despre Fares aproape că nu trebuie să spun nimic, însăși numele vorbind despre sine. Cea mai mare companie producătoare de ceaiuri și medicamente naturiste din România, a fost înființată în anul 1929 de către Andrei Farago sub numele Digitalis, devenită mai târziu Laboratoarele Fares Bio Vital. Ulterior acestea au fost integrate în compania de stat Plafar, de care s-a desprins în 1990, formând ceea ce astăzi cunoaștem drept Fares, în a cărui portofoliu regăsim sute de produse și suplimente alimentare ce vin în sprijinul sănătății noastre în fiecare zi.

Am crescut cu ceaiurile lor aromate. Apoi când am devenit mamă, am potolit colicii copilului, mi-am recăpătat silueta și încă îmi alin durerile de gât, de rinichi sau insomniile cu unele din ceaiurile lor terapeutice. Produsele de astăzi mă vor pregăti pentru iarna rece, ajutând la stimularea imunității.

Imunitate cu miere și propolis, F149, sirop

Imunitate cu miere și propolis, F149, sirop Fares

Siropelul cu miere și propolis de la Fares este un real ajutor, mai ales acum în plină toamnă pentru că este un imunostimulator puternic ce creşte rezistenţa organismului la infecţii ale aparatului respirator.

Tonic general cu acţiune psihotonică este un boost de vitalitate pentru întregul organism.

Acest siropel, care este absolut delicios și pe care l-a terminat deja copilul meu, este ca o baghetă magică pentru sănătatea căilor respiratorii care este pusă la adăpost acum când ingrediente precum miere, Vitamina C și propolis și-au revărsat beneficiile asupra organismului.

Produsele de la Fares sunt 100% naturale, din ingrediente atent alese, iar acest siropel mai conține: Astragalus, Cătină, Echinacea, Eucalipt, Ginseng Siberian, Lămâie ,Portocal, Scorțișoară și Şovârv.

I l-am oferit copilului cu încredere și sunt mai liniștită acum, știind că este un pic mai bine protejat pentru această toamnă.

Imunitate cu 7 ciuperci, F163, capsule

Imunitate cu 7 ciuperci, F163, capsule

Pentru a fi sănătoși nu avem multe lucruri de făcut și exceptând genetica, ce ne poate da planurile peste cap, o dietă adecvată pe care să o sprijinim cu suplimente naturale de bună calitate, sa facem multă mișcare și sa evitam lucrurile nocive. Toate acestea ar putea scădea considerabil posibilitatea de a ne îmbolnăvi frecvent.

Natura are puteri vindecătoare, iar plantele medicinale și ciupercile cultivate în Asia sunt printre cele mai eficiente în tratarea și prevenirea numeroaselor boli. De-a lungul timpului acestea s-au dovedit a fi extrem de benefice pentru sănătate, cu puteri miraculoase în tratarea anumitor afecțiuni, ajungând astfel să fie cunoscute în întreaga lume.

Sub formă de capsule, Imunitate cu 7 ciuperci de la Fares ne ajută să ne apărăm în mod natural organismul, fiind un suport excelent pentru sistemul nostru imunitar.

Cele 7 ciuperci din compoziția produsului susțin procesul natural de apărare al organismului în fața bacteriilor rele, contribuind la menținerea unui tonus excelent, susținând adaptarea organismului la stres, suprasolicitare fizică şi psihică.

7 ciuperci pentru o imunitate de fier

 • Extract uscat 10:1 de Reishi (Ganoderma tsugae)
 • Extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes)
 • Extract uscat 10:1 de Maitake (Grifola frondosa)
 • Enokitake (Flammulina velutipes)
 • Tremella fuciformis
 • Extract uscat de Polyporus umbellatus
 • Ghebe de miere (Armillaria mellea)

Protector hepatic şi renal, amestecul de extract de ciuperci protejează faţă de radiaţii sau de efectele chimioterapiei, având un efect antioxidant puternic.

Vă spuneam că sunt o friguroasă incurabilă. Mă zgribulesc încă înainte de prima brumă și nu îmi place deloc toamna ploioasă. Desigur am și motive pentru că în fiecare toamna prind câte o răceală care mă pune în pat vreo săptămână și mai mult.

Astfel când am fost invitată de Fares să testez produsele lor, am acceptat cu mare drag.

Imunitate de la Fares

Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci au proprietăți inegalabile. Deja sunt în a două săptămâna de cură și mă simt excelent, am mai multă energie, mă odihnesc foarte bine și sper că și răceală va stă departe de mine… de fapt sunt chiar sigura!

Preţul unei cutii este de 32,77 și conține 63 capsule, de ajuns pentru o cură completă, în situația în care eu iau 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă.

Pe lângă un sistem imunitar puternic, alimentația sănătoasă va aduce beneficii întregului organism. Așadar în această toamnă mănâncă sănătos, hidratează-te corect și susține imunitatea organismului tău cu produsele Fares.

Tu cum ai grijă de sistemul tău imunitar?
 • 89
 •  
 •  
 • 1
 •  

5 Comments on "Imunitate de la Fares, pentru o toamnă plină de sănătate și vitalitate"

 1. Folosim produse de la Fares si chiar sunt eficiente.

 2. Mai mult am grija de sistemul imunitar al copiilor,lor le cumpăr frecvent vitamina C și ulei de peste de la Mollers

 3. Foarte bune produsele Fares.

 4. Foarte bune produsele Fares

 5. Siropul pentru imunitate si Biosept sunt si la mine puse la loc de cinste. Din cel pentru imunitate sunt happy ca l-am convins si pe sot sa ia. Am mare incredere in produsele naturiste in general si in cele de la Fares in special. Si siropurile Patlagina si Plantusin sunt super.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*