Inele din argint cu cristale Swarovski – colecția Trio de la Chic Bijoux

inele de argint, colectia Trio de la Chic Bijoux
Share the joy
 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Inele din argint cu cristale Swarovski – colecția Trio de la Chic Bijoux

Bijuteriile vor aduce întotdeauna un zâmbet încărcat de vanitate și o sclipire de fericire în ochii celei care le poartă. Noi femeile, suntem pasionate de ele și cred că suntem de acord cu toate că podoabele sunt slăbiciunea noastră şi reprezintă un simbol al feminității, făcându-ne să ne simțim frumoase și sigure pe noi.

Capacitatea acestora de a evidenția frumusețea naturală a oricărei femei, le-au transformat de-a lungul timpului în cadouri perfecte, râvnite de toată lumea, o completare indispensabilă pentru a întregi look-ul oricărui outfit. Toate cadourile sunt importante, dar bijuteriile sunt speciale deoarece acestea sunt aproape întotdeauna legate de un moment anume. Așadar dacă nu ați așezat nimic în coșulețul iepurașului, astăzi vă prezint o colecție de inele ce vor stârni invidia tuturor.

Inele din argint – colecția Trio de la Chic Bijoux

Bijutierii de la Chic Bijoux sunt specialiști în proiectarea și fabricarea celor mai fine bijuterii din argint și cristale Swarovski. Giuvaiere delicate ce împrumută imaginii noastre din eleganța și culoarea lor, învăluindu-ne în sclipiri majestuoase.

Cristalele fine, cu tăieturi precise, perfect șlefuite, în diferite combinații de culori, creează bijuterii unice, aliniate la tendințele fashion actuale. Cristale perfecte cu nuanțe ce acoperă toată paleta de culori, de la negru la albastru, turcoaz , safir sau smarald, fac inelele din colecția Trio, adevărate bijuterii pentru femeia modernă.

Chic Bijoux este univers de piese versatile, simple și perfecte, concepute să poată fi purtate în orice moment al zilei. De altfel pe blog mai am un articol în care v-am prezentat o pereche de cercei și o brățară superbă.

Inelele din colecția Trio de la Chic Bijoux sunt pur și simplu răpitoare. Acestea se vând separat, dar poți crea zeci de combinații pentru un look desăvârșit, perfect adaptat la ținuta zilei. Inelele din colecția Trio sunt în mărime unică, reglabile, ideale pentru a fi purtate pe orice deget.

Așadar dacă sunteți în căutarea unor inele fine de argint ce vor elibera strălucirea interioară în cel mai elegant și plin de farmec mod, astăzi vă prezint colecția Trio de la Chic Bijoux, cele mai frumoase inele realizate din argint 925 și cristale Swarovski. Puteți face combinații nesfârșite, amestecându-le, alipindu-le, îngemănându-le pentru a crea perfecțiune și glamour pe degetele voastre.

Bijuteriile Chic Bijoux sunt fabricate manual, din argint 925, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Acestea vin însoțite de certificat de garanție și autenticitate și le primiți ambalate frumos într-o cutie elegantă pentru bijuterii.

INEL TRIO SHADOW

Colecția Trio de la Chic Bijoux

Din colecție fac parte 10 inele din argint . Fiecare model are câte 3 cristale Swarovski în nuanțe cromatice apropiate, în afara de Trio Sugar ale cărui cristale sunt identice.

Invidia pe inelele lui Saturn, una dintre cele mai izbitoare elemente ale Sistemului Solar a fost inspirația în crearea unei linii de inele Chic Bijoux. Alăturarea a trei cristale Swarovski pe cercul de Argint se leagă de magica, puternica și divina cifră trei. Perfecțiunea celor trei cristale transforma Inelul Trio într-o bijuterie deosebită, elegantă și chic.

Cristalele Swarovski de 6 mm sunt originale și au certificat de autenticitate, Chic Bijoux lucrând în parteneriat cu Swarovski Austria.

inele de argint, colectia Trio de la Chic Bijoux

Swarovski crystals, strălucirea perfectă a unui diamant

Despre cristalele Swarovski v-am mai vorbit pe blog. Acestea au fost create de Daniel Swartz care spunea că fiecare femeie trebuie să aibă un diamant. Swarovski crystals sunt asemănătoare diamantelor, de o strălucire și o luminozitatea inconfundabilă ce cuceresc cu perfecțiunea lor inima tuturor. Milioane de femei poartă cu mândrie aceste bijuterii cu cristale prețioase ce le conferă un aspect de distincție și eleganță fără egal.

Aceste cristale sunt fabricate în Wattens, Austria și au în compoziția lor plumb. Acest element le conferă claritatea și strălucirea de diamant. Formulă exactă este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din istorie. Așadar cristalul Swarovski nu este o piatră, este un tip de sticlă realizată din oxid de siliciu (minerale compuse din cuarț) și plumb de cea mai bună calitate. Materialul este fabricat la temperaturi foarte ridicate, iar rezultatul este un cristal cu aspect de diamant.

Cristalele Swarovski montate pe fiecare inel sunt importate de Chic Bijoux din Austria și fiecare piesa vine însoțita de certificat de originalitate. Montate pe o bază modernă, originala si avangardista, Swarovski crystals se caracterizează prin luminozitatea ridicată, rezultatul tehnicii de tăiere care le creează fațete suprapuse diferit. Această particularitate permite bijutierului să se joace cu formele, finisajele și efectele pieselor create. De fapt, dacă te uiți atent, vei vedea acuratețea tăieturilor din fiecare cristal.

inele din argintinele din argintinele din argint

Inele Trio, bijuterii elegante încărcate de simbolism

Mărturisesc că aceste inele din argint sunt preferatele mele.

Fiecare bijuterie din acest metal prețios se naște cu acea aură de mister, cu acele reflexii subtile, elegante, încărcate de energie. În plus argintul se îmbină perfect cu cristalele Swarovski, care se pare că s-au născut să se unească cu acesta, dând naștere unei bijuterii perfecte.

O bijuterie elegantă și frumoasă de purtat într-o seară importantă, la cină cu prietenii sau în fiecare zi din viața ta, întotdeauna cu tine, simbolizând ceva important…

 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  

11 Comments on "Inele din argint cu cristale Swarovski – colecția Trio de la Chic Bijoux"

 1. Sunt superbe…Frumoase culori.

 2. Sunt foarte frumoase toate, nu stii ce sa alegi😍😍

 3. Ce faine sunt… Cu toate că nu mai port bijuterii de ceva timp deja, pe acestea nu cred că m-ar lăsa inima să nu le scot în văzul lumii.

 4. Foarte frumoase! Sa le porti cu placere! si Paste fericit 😉

 5. Vai, cat de frumoase sunt, nici nu stii la care sa te opresti. Mi-ar placea sa am cateva modele. Si pozele sunt foarte frumos realizate.

 6. Nu am mai purtat demult inele dar citind articolul tau mi s-a facut dor. Ma atrag cele cu cristale albastre si roz.

 7. Georgiana Sabina | aprilie 7, 2018 at 11:55 am | Răspunde

  Deobicei pentru inele optez pentru aur dar sunt frumoase si acestea.

 8. Sunt superbe inelele. Imi place mult manichiura, pozele, decorul si in ultimul rand decorul. Felicitari. AI facut o traba extraordinara

 9. WOW Sunt minunate! Cu siguranta imi voi comanda si eu!

 10. Ce de inele faine. Nici nu stiam la care sa ma uit.

 11. Vreau toata colectia si astfel sa ma pot asorta la culoare cu orice tinuta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*