Hygienium – Cu mâinile curate și perfect dezinfectate

Hygienium
Share the joy
 • 231
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Hygienium – Cu mâinile curate și perfect dezinfectate

Situația cauzată de noul COVID-19 și creșterea rapidă a infectărilor cu acesta evidențiază importanța adoptării măsurilor de precauție menite să se evite propagarea virusului. Pe lângă purtarea măștii, spălarea frecventă a mâinilor este o măsura preventivă de bază.

Dar… dacă nu există apă? Ei bine, dezinfectantele pentru mâini devin o alternativă excelentă și cu cât conținutul lor de alcool este mai ridicat, cu atât sunt mai eficiente.

Dezinfectarea mâinilor este una dintre cele mai bune modalități de a ne proteja pe noi și pe cei dragi, iar produsele Hygienium, un brand apărut pe piața din România acum mai bine de 7 ani, unul din puținele branduri avizate de Ministerul Sănătății când vine vorba de soluții dezinfectante, ne pune la dispoziție produse ideale pentru a elimina germenii și microbii de pe mâinile sau obiectele din jurul nostru, evitând astfel îmbolnăvirea.

Trebuie să subliniez că există diferențe mici între spălarea mâinilor cu apă și săpun și curățarea acestora cu un gel dezinfectant pentru mâini. Săpunul și apa își „unesc forțele” pentru a îndepărta toate tipurile de microbi de pe mâini cu ajutorul apei, în timp ce gelul dezinfectant îndepărtează aproape instantaneu microbi de pe piele datorită alcoolului.

Chiar dacă dezinfectantele pentru mâini pe bază de alcool pot reduce rapid numărul de germeni în cele multe cazuri, totuși acestea ar trebui utilizate numai în situațiile potrivite când spălatul mâinilor este imposibil. De aceea mie nu îmi lipsesc niciodată din poșetă dezinfectantele Hygienium și am mâinile curate și la job și în parc și după ce ies din supermarket. Un sigur puf și gata, am mâinile curate!

gel dezinfectant

Săpun lichid antibacterian Hygienium – elimină 99,9% dintre bacterii

Tot de la Hygienium folosesc și un săpun absolut minunat și care mă face să mă simt în siguranță după ce mă spăl pe mâini. În general îl folosește copilul și ca mama sentimentul de ușurare este major pentru că știu că este complet protejat.

Săpunul lichid antibacterian are ingrediente specifice care elimină 99,9% din bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae etc..

Spălarea mâinilor reduce cantitatea tuturor tipurilor de germeni, pesticide și metale de pe mâini. Știind când să vă curățați mâinile și ce metodă de utilizat vă va oferi cele mai mari șanse de a preveni îmbolnăvirea.

Sapun lichid antibacterian

Având în vedere că acest virus nu va pleca prea devreme dintre noi, măsurile care trebuie adoptate rămân aceleași: mască obligatorie și gel de mână în poșetă sau buzunar, pentru utilizare constantă.

Soluții dezinfectante eficiente

Autoritățile insistă asupra faptului că igienă adecvată a mâinilor este acum mai importantă ca niciodată. Deși spălarea lor cu apă și săpun, ori de câte ori este posibil e primordiala și șervețelele dezinfectante sunt foarte potrivite, devenind o opțiune sigură.

Un produs indicat pentru îngrijirea personală, cu o capacitate de 85 mililitri mini gelurile Hygienium au dimensiunea perfectă pentru a fi transportate în geantă, fără a se epuiza prea repede totuși. Prin urmare este ideal pentru a-l lua la birou sau de pus în ghiozdănel când cei mici se vor întoarce la școală.

Copiii trebuie să știe că peste tot sunt germeni, viruși și alți microbi, unii dintre ei letali! Aceștia se pot pune pe mâinile noastre și obiectele pe care le atingem în timpul activităților de zi cu zi și ne pot îmbolnăvi. Curățarea mâinilor cu apă și săpun antibacterian sau cu un gel dezinfectant care conține cel puțin 60% alcool este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi putem face pentru a evita îmbolnăvirea și contaminarea celor din jur cu acești germeni patogeni.

În lupta împotriva coronavirusului, luarea măsurilor extreme de igienă personală poate fi cheia pentru prevenirea și evitarea îmbolnăvirii.

Cu o concentrație de 70% alcool, produsele dezinfectante Hygienium au o formulă cu uscare rapidă și nu lasă senzație lipicioasă pe mâini după folosire.

Dezinfectant multisuprafeţe – o soluție ideală pentru evitarea contaminării

Desigur nu trebuie să uităm de suprafețele cu care intrăm în contact. Telefonul, ușa de la intrare și orice alte obiecte atingem imediat ce intrăm în casă au și ele nevoie de dezinfectare, pentru ca rețin și pot contamina mai departe cu diverși agenți patogeni. Recomandarea este sa folosim șervețele dezinfectante sau un dezinfectant multisuprafețe precum cele de la Hygienium, care distrug în proporţie de 99,9 % toate bacteriile.

Hygienium este cuprins în portofoliul Grande Gloria Production care se ocupă cu producția și comercializarea mai multor game de produse de uz casnic, menaj, dar și cosmetic. Toate aceste produse, inclusiv Hygienium sunt produse exclusiv în România, în fabricile din Galați și exportate în multe tari din UE și nu numai.

Produsele Hygienium se găsesc în mai toate supermarketurile sau on-line în magazinele specializate, fiind cunoscute chiar și în mediul intra spitalicesc.

Tu folosești astfel de dezinfectanţi pentru a te proteja de noul corona virus?

Hygienium

 • 231
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Hygienium – Cu mâinile curate și perfect dezinfectate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*