Cum alegem ochelari de soare potriviți atunci când cumpărăm online

ray ban
Share the joy

Cum alegem ochelari de soare potriviți atunci când cumpărăm online

Ray Ban este cea mai cunoscută marcă de ochelari de soare din toate timpurile. Istoria acestui brand își are rădăcinile în anii 1930, când Ray Ban au început să fabrice ochelari pentru piloți.
De atunci au creat diverse game și modele emblematice pe care astăzi le iubim cu toții: Aviator, Wayfarer, Clubmaster … toate având la bază autenticul Ray Ban Classic.

Mulțumită stilului lor unic și inconfundabil putem spune că ochelarii Ray Ban sunt acea categorie de accesorii atemporale, autenticitatea și libertatea de exprimare fiind cele mai fundamentale valori ale brandului. Ray Ban a avut întotdeauna garanția celor mai influenți oameni, devenind un simbol al expresiei datorită faptului că ochelarii lor au fost purtați de tot felul de vedete și personalități publice importante din lumea culturii, sportului sau politicii.

Datorită inovației constante și lansării de noi colecții, Ray Ban a devenit una dintre cele mai admirate și râvnite mărci din ochelari care ține pasul cu trendurile fashion, adaptându-se constant la cerințele pieței.

Acest brand de ochelari de soare și ochelari de lux a fost fondat în America, creat de compania americană Bausch & Lomb, firma devenind cunoscută pentru gamele sale de ochelari de soare Wayfarer și Aviator.

ray ban

Brandul reușește să ne inspire timp de decenii cei mai importanți și influenți oameni ai lume căzând pradă farmecului Ray Ban.

Pentru mulți dintre noi sunt prima alegere, atunci când căutăm ochelari de soare șic, datorită designului lor simplu și clasic. Formele sale distinctive atrag atât bărbații, cât și femeile, de cele mai multe ori modelele splendide fiind unisex.

Tuturor ne place să avem ochelari de soare frumoși de la un brand recunoscut, astfel încât să ne ofere cea mai bună calitate și protecție și și un anumit statut. Dacă nu ești hotărât încă, aceeași prestanță o poți avea și purtând o pereche de ochelari Polaroid.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu important pe care mulți își doresc să îl poarte zilnic ca o completare a ținutei, dar de asemenea sunt vitali pentru a proteja ochii împotriva razelor UV. Astăzi puteți găsi în oferta Elefant cei mai buni ochelari de soare ai celor mai cunoscute mărci cu design-uri exclusive și moderne la un preț de black friday!

Cum alegem ochelarii potriviți atunci când cumpărăm online

Pentru a putea alege ochelarii de soare care se potrivesc cel mai bine cerințelor voastre este indicat să cunoști bine toate caracteristicile esențiale ale modelului precum ar fi formă, dimensiune și materialele din care sunt realizate ramele și lentilele.

Apoi pentru a alege cel mai bun model, trebuie să știi clar unde îi vei folosi: condus, ieșiri în timpul liber, schi, plajă etc.

  • Calitate

Ochelarii de soare buni pentru conducere trebuie să afișeze procentul de protecție solară, deoarece s-a dovedit că persoanele care conduc fără protecția ochilor ajung să aibă vederea slăbită din cauza expunerii constante la lumina soarelui. Astfel, departe de design, protecția UV este primordială pentru cei care își petrec ziua la volan.Ochelari de soare

  • Modele potrivite fizionomiei

Atunci când cumpărăm ochelari de soare este esențial ca aceștia să se potrivească perfect fizionomiei noastre, deoarece dacă sunt prea mari ar fi inconfortabil de purtat.

  • Tonul pielii, un detaliu important

De câte ori nu ai auzit „îți stă bine cu ochelarii ăștia?” Ei bine, există un sâmbure de adevăr în această exclamație, deoarece tonul pielii noastre este pus în valoare de nuanța ramelor și a lentilelor. Astfel persoanele cu un ton de piele deschis trebuie să opteze pentru albastru, argintiu, negru sau roz, în timp ce cei cu un ton mai închis al pielii ar trebui să aleagă culori precum auriu sau bronz.

  • Funcționalitate

Întotdeauna trebuie să se ia în considerare activitatea desfășurată și stilul de viață, astfel încât ochelarii de soare să se potrivească perfect nevoilor noastre, deoarece fiecare model este conceput cu un scop diferit. Există ochelari de soare speciali pentru șoferi, pentru plajă și pentru activități sportive. De exemplu nu poți face surf cu o pereche de ochelari special destinați condusului.

  • Protecție UVB și UV

Protecția împotriva radiaților solare este probabil una dintre cele mai importante caracteristici. Alegeți întotdeauna modelele ale căror lentile oferă protecție UVB și UV, în acest fel ochii voștri vor fi bine protejați.ochelari de soare barbati

  • Lentile

În ultima vreme piața a fost invadată de modele de ochelari cu lentile din plastic. Chiar dacă prețul pare atrăgător și accesibil, acești ochelari nu oferă protecție. În plus pot accentua sau provoca miopia deoarece au vicii și distorsionează imaginea.

Specialiștii ne recomandă să alegem întotdeauna lentile din sticlă polarizată pentru a preveni reflexia soarelui astfel încât vizibilitatea să fie îmbunătățită.

  • Buget

Prețul este și el un criteriu după care alegem de multe ori obiectele pe care le cumpărăm. Prin urmare, promoțiile și reducerile precum sunt cele de pe Elefant.ro în această perioadă, trebuie luate în considerare pentru a economisi bani.

Nu în cele din urmă putem opta pentru ochelari cu design clasic, ce pot fi purtați tot restul vieții, precum sunt ochelarii Ray Ban stil pilot sau să alegem ochelari dictați de tendințele sezonului: retro, ochi de pisică, over size etc.

Tu ce criterii urmărești atunci când îți cumperi ochelari de soare?

ochelari soare joolar.ro

3 Comments on "Cum alegem ochelari de soare potriviți atunci când cumpărăm online"

  1. Mulțumim pentru sfaturi.

  2. Bine de stiut!!

  3. Ii aleg în primul rând în funcție de pret,ca degeaba sunt ei buni și frumosi si de la Versace daca sunt 300 de euro ?Cred ca toate criteriile contează

Leave a comment

Your email address will not be published.


*