Touch antibacterial – Elimină virușii de pe mâinile tale, previne contaminarea și transmiterea bolilor

touch antibacterial
Share the joy

Touch antibacterial – Elimină virușii de pe mâinile tale, previne contaminarea și transmiterea bolilor

Te-ai întrebat vreodată de ce este atât de important să te speli des pe mâini?

Ei bine, igiena mâinilor este cel mai eficient și simplu gest pentru prevenirea și controlul infecțiilor. Totodată se elimină virușii și bacteriile și contaminarea este îngreunată, dacă nu chiar eliminată total.

Despre faptul că mâinile sunt primele care atrag atenția, vă vorbesc continuu în articolele mele nail art, dar mâinile le folosim și pentru a menține contactul cu alte persoane sau atingem tot felul de obiecte apoi ducem mana la nas și ne atingem față mai des decât suntem conștienți că o facem. Astfel printr-un simplu gest precum spălatul mâinilor, putem preveni transmiterea bolilor de care suferim sau împiedicăm răspândirea microbilor.

Că mamă consider că este important să insuflu copiilor încă de la o vârstă fragedă rutina de spălare a mâinilor în unele ocazii specifice pe parcursul zilei precum ar fi înainte de a mânca, înainte și după ce merg la baie și când se întorc acasă de la școală sau din parc. Totodată trebuie să învețe să execute corect această rutină și spălatul mâinilor îi va proteja și menține sănătoși tot restul vieții.

Pentru a automatiza acest gest este nevoie de răbdare și produse care să îi atragă pe cei mici. Desigur nu trebuie să uităm puterea exemplului și să-i încurajăm întotdeauna spălându-ne și noi pe mâini odată cu ei.

spalatul corect pe maini elimina virusul corona

Pentru o igienă corespunzătoare este esențial să folosim un săpun adecvat și apă caldă și sa le atragem atenția ca doar clătindu-ne cu apă este inutil. Cei mici trebuie să știe că mâinile se clăbucesc bine, mai mult de 2 secunde…

Săpunul lichid Touch antibacterial, delicat cu pielea, necruțător cu bacteriile

Este important să reținem că apa foarte caldă poate avea un efect advers, deoarece irită pielea și afectează stratul protector, astfel devine mai vulnerabilă la bacterii și alți agenți patogeni. De aceea produsele Touch sunt în topul preferințelor mele. Îngrijesc și protejează pielea atât de delicat, dar sunt necruțătoare cu bacteriile, eliminând 99,99% dintre acestea în doar 15 secunde.

sapun touch antibacterial

Fără niciun dubiu spălatul mâinilor ajută la prevenirea bolilor. Acest lucru implică cinci pași simpli și eficienți: umezire, spălare, frecare, clătire, uscare.

Pentru a economisi apă mâinile se umezesc bine apoi închidem robinetul. Apa este sursa vieții și trebuie să avem grijă de ea. Apoi așezăm în podul palmei o doză de săpun lichid sau spumă Touch și frecăm palmele energic timp de cel puțin 20 de secunde. De asemenea nu trebuie să uităm spațiul dintre degete și să utilizăm o periuță pentru unghii.

Este rapid, simplu și poate împiedica ca oricare dintre noi să ne îmbolnăvească. Spălarea mâinilor este avantajoasă pentru toată lumea( cu excepția microbilor…)

Spălarea regulată a mâinilor este un act foarte simplu care poate reduce riscul de a dezvolta boli infecțioase, cum ar fi o răceală, gripă sau diaree, o afecțiune extrem de contagioasă, mai ales în comunitățile de copii.

sapun lichid antibacterial

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor se spală pe mâini rar, fără săpun sau pentru un timp scurt, fără sa ţină seama că pentru ca spălarea mâinilor să fie eficientă trebuie făcută corect.

Specialiștii în boli infecțioase atrag atenția că pastilele de săpun solid sunt de obicei afectate de germeni care rămân pe suprafața lor, astfel încât, din punct de vedere igienic sunt preferabile săpunurile lichide.

Touch antibacterial – dezinfectarea mâinilor când nu ai apă și săpun

Pornind de la această premisă Touch a dezvoltat o serie de produse care ne ajută să ne spălăm pe mâini repede și bine sau sa dezinfectam mâinile atunci când spălatul cu apă și săpun nu este posibil.

Sapunul lichid Touch antibacterial se găsește în diferite arome: Exotique, Splash sau Violet, pentru a simți briza exotică sau adierea pădurii, ori de cate ori te speli pe mâini. Săpunul spumă este de două ori mai economic decât un sapun lichid convențional, iar senzația catifelată este de nedescris.

Sapun lichid, gel sau șervețele antibacteriene – toate lasă în urmă senzația proaspătă de care ai nevoie ca să-ți amintești de zilele cu soare și cu miros de vacanţă.

Touch te ajuta sa protejezi sănătatea ta și a celor dragi oferind o gamă completă de produse antibacteriene pentru igienizarea mâinilor si nu numai:

 • Gel antibacterial,
 • Spray antibacterial,
 • Sapun lichid antibacterial și rezervă lichid antibacterial,
 • Servetele umede antibacteriene,
 • Sapun spumă antibacterial,
 • Sapun solid antibacterial,
 • Alcool 70%
 • Șervețele pentru ochelari etc.

Indiferent de preferințele pe care le ai sau locul în care trebuie sa îți igienizezi mâinile, folosește produsele Touch pentru sănătatea ta și a familiei tale. Diversele arome și formatele mini, le transformă în cele mai adorabile soluții împotriva virușilor.

dezinfectant pentru maini

Gelul antibacterial pentru mâini Touch este soluția perfectă atunci când nu aveți acces la apă și săpun. Este mic și practic, astfel încât poate fi luat şi folosit oriunde (în mijloacele de transport în comun, în parc, în mașină, la școală, etc). Din ghiozdanul fiului meu nu lipsește nicicând un astfel de produs.

Datorită conținutului de 70% alcool Touch antibacterial distruge 99,99% din bacterii în 15 secunde, în timp ce varianta cu glicerină menține şi hidratarea optimă a pielii.

 sapun touch antibacterial

Servetele umede antibacteriale

Ai grijă de sănătatea celor dragi folosind șervețelele Touch antibacterial pentru a dezinfecta toate suprafețele din casă.

servetele umede Touch

Lasă la îndemâna  celor mici săpunul lichid antibacterial pentru copii și asigura-te că au în ghiozdan dezinfectantul Touch kids! Săpunul Touch Antibacterial kidz are o formulă antibacteriana care elimină bacteriile și lasă mâinile curate și hidratate fără a perturba echilibrul delicat al PH natural.

Nu uita că produsele Touch Antibacterial sunt cea mai bună soluție când gripa și alte virusuri periculoase fac ravagii în jur!

10 Comments on "Touch antibacterial – Elimină virușii de pe mâinile tale, previne contaminarea și transmiterea bolilor"

 1. Claudia L Chivu | martie 6, 2020 at 5:48 pm | Răspunde

  Folosim sapunul lichid Touch si e chiar bun! Curăță si miroase extraordinar de frumos!

 2. Valeria Chertes | martie 6, 2020 at 6:49 pm | Răspunde

  Produse minunate,îmi plac foarte mult ,sunt foarte utile.

 3. Anghelina Irina | martie 6, 2020 at 8:39 pm | Răspunde

  Ce am incercat si cumpăr de fiecare dată când se termină este gelul și sprayul antibacterian.Sprayul îl folosește fetița mea, îl are în ghiozdanul de la grădiniță și gelul îl ține mami în geanta. Celelalte produse nu am avut ocazia să le incerc

 4. Sunt foarte bune aceste produse, merita!

 5. Pop lucretia mariana | martie 15, 2020 at 1:42 pm | Răspunde

  Unde putem gasi produse sau se poate on line comanda ca as vrea

  • Buna! Produsele Touch se vand in farmaciile Dona, Catena, Farmaciile Arta Farm, Farmaciile Tei, BebeTei, Help Farm, precum si in alte farmacii independente si magazine de cartier. De asemenea ne puteti gasi atat in hipermarketuri/supermarketuri precum Auchan, Kaufland, Lidl, Metro, Penny, Real cat si in magazinele DM.

 6. Produsele Touch sunt salvarea noastră în această perioadă! Trebuie să ne protejăm!

 7. Bună! Pe săpunul lichid exotique achizitionat nu scrie antibacterial, dar era prezentat ca antibacterial. L.am achiziționat de la Farmacia Tei prin comanda online. Este antibacterial sau este un săpun clasic ?

  • Toate sapunurile Touch sunt antibacteriene sau cel putin asa stiu eu. Pe al meu cel mic, varianta Exotique scrie, nu imi dau seama de ce pe cel mare nu este mentionat. Scrieti-le pe pagina si raportati problema. O sa le spun si eu si revin cu vesti.

 8. HIHI! ce bine ca am stoc de produse Touch 😀
  Din cele enumerate, spray ul antibacterian mi se pare cel mai util, il poti folosi pentru zona mainilor cat si pe suprafete.
  Bravo Touch!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*