Ai un smartphone Huawei? Cumpara-i o husa cool, 3 factori de care sa tii cont in alegerea ei

husa huawei p9 lite
Share the joy

Ai un smartphone? Cumpără-i o husă cool, 3 factori de care sa ții cont în alegerea ei

Când trebuie să alegi o husă pentru smartphone-ul tău, avalanşa de oferte şi modele existente pe piață te poate pune în dificultate. Cu toate acestea, faptul că avem o mulţime de opţiuni, nu înseamnă că orice husă poate fi potrivită pentru telefonul tău sau pentru felul în care îl porţi. Astăzi analizăm 3 factori foarte importanți în alegerea unei huse pentru smartphone.

Tipul husei şi materialul din care este făcută

Nu este acelaşi lucru o husă din plastic dur cu clapetă, faţă de una din silicon, din policarbonat sau una din piele naturală. Cele din silicon sunt excelente protectoare a colţurilor amortizând loviturile, aşadar sunt bune pentru a evita distrugerile grave în cazul în care scăpați telefonul de la înălțime.

Dacă obişnuiţi să purtaţi telefonul în mâna trebuie să luaţi în considerare faptul că există unele huse din piele, care sunt foarte sic şi durabile. În plus pielea va fi întotdeauna simbol al eleganţei, un material nobil şi trainic, va oferi un plus de glamour telefonului tău.

Când avem nevoie de mai multă protecţie pentru ecranul smartphone-ului nostru, husa din piele tip flip slim, este alegerea ideală. Aceasta acoperă ecranul, partea cea mai sensibilă a unui smartphone, oferindu-i protecţie maximă.

Husa wallet este o combinaţie între carcasa de policarbonat şi husa din piele dar, în aceast tip de huse puteţi aşeza cărţile de credit în nişe speciale. În plus, telefonul exte fixat în interiorul unei carcase de plastic cu decupaje perfecte, care vă oferă deplinătate de mişcare.

Smartphone-ul meu, un Huawei P9 Lite, este mai tot timpul în mâinile celui mic, de aceea pentru a-l proteja cât mai bine de căzături pe gresie sau de lovituri puternice, am achiziţionat o husă cool din policarbonat, cu un design superb.

Acest material de calitate superioară, oferă protecţie împotriva zgârieturilor şi loviturilor.

Spre deosebire de alte huse, acest tip de husa huawei p9 lite se fixează uşor pe telefon cu doar un simplu clik, iar telefonul devine uşor de folosit. În plus grosime de numai 0.8 mm, oferă supleţe şi eleganţă dispozitivului.

Sunt multe modele de huse huawei dar, cele din policarbonat sunt astfel concepute pentru a proteja şi ecranul.

Uneori ecranul telefonului se zgârie pentru că este plasat cu fața în jos, însă marginile carcasei de policarbonat au o dimensiune de 0.98 mm în partea din faţă, pentru o protecţie mai bună împotriva zgârieturilor.

huse huawei

Model potrivit

Atunci când achiziţionăm o husă trebuie să fim siguri că se potriveşte telefonului pe care îl deţinem. Nu uitaţi că orificiile pentru butoane sau porturi, cum ar fi cel de încărcat sau schimb de date, sunt esenţiale. Dacă decupajele nu sunt perfecte, accesibilitatea poate fi limitată şi husa mai mult ne va încurcă decât va proteja, astfel că deranjul de a scoate husa ori de câte ori punem telefonul la încărcat sau mai rău, când vrem să îi punem căştile, nu se merită.

Uită-te cu atenţie la specificaţii şi la denumirea telefonului pentru care este concepută şi cumpără întotdeauna din locuri autorizate.

husa huawei p9 lite

Design

Pe site-ul husecool.ro, găsiţi sute de modele de huse pentru toate tipurile de telefoane. Alege una cu un design care ţi se potriveşte sau alege mai multe pe care să le schimbi în funcţie de locul în care mergi.

Nu uita să achiziţionezi folii pentru protecţia totală a ecranului precum şi alte accesorii de calitate, compatibile cu dispozitivul tău.

3 Comments on "Ai un smartphone Huawei? Cumpara-i o husa cool, 3 factori de care sa tii cont in alegerea ei"

  1. Multumesc pentru sfaturi.

  2. In decembrie mi-am schimbat telefonul si bineinteles i-am cumparat si hainute noi.

  3. Foarte buen sfaturi. In general prefer cele de piele sunt foarte bune. Dar ar trebui sa reflectam si la cele din silicon sau carbonc are sunt mult mai rezitente la socuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*