Forever Samsung, Galaxy S6 smartphone-ul viitorului

Share the joy

     Nu îmi imaginez viaţa fără tehnologii smart. Fără maşina mea inteligentă de spalat rufe, care ştie să îmi spună când ea însăşi se simte murdară, fară televizorul meu smart pe care îl pot programa să îmi aducă aminte de o anumită emisiune, să îşi schimbe schimbe singur luminozitatea în funcţie de lumina din cameră pentru a nu mă deranja pe mine sau să imi arate 3D, imagini uluitoare. Ce m-aş face fară frigiderul meu care e plin de senzori şi îmi pastrează fructele şi legumele atât de vii şi fragede? Cum ar fi viaţa mea fără Samsung?

    Şi cel mai important, ce m-aş face fară smartphone-ul meu Samsung care să conecteze între ele toate aceste minunate aparate.
   Pentru ca Samsung este cel mai de încredere brand de pe piaţa telefoniei, în România şi nu numai,   primul telefon mobil pe care l-am avut a fost tot un Samsung… şi următorul… şi ultimul… Chiar şi acum părinţii mei folosesc aceste telefoane pentru că autonomia acumulatorului este net superioară faţă de alte telefoane …
     Şi totuşi, care ar fi cel mai fabulos gadget pe care mi l-aş dori? Desigur incomparabilul şi inegalabilul, revolutionarul… Samsung Galaxy S6. De ce ACEST smart şi nu altul? Desigur primul motiv ar fi dragostea mea pentru Samsung dar, acest smart are atâtea calităţi încât chiar şi tu te vei îndrăgosti de el.

    Eu vă voi enumera câteva asa… cât să vă fac curioşi… Apoi vă voi spune care este preferata mea ca să vă intrig puţin… şi desigur , sper că îmi veţi spune ce dotare preferaţi voi.  S6 are 3GB de memorie RAM, placa grafica Mali-T760MP8, camera foto de 16 Megapixeli si ecran Quad HD de 5,1 inci.
      Noul Samsung Galaxy S6 este cel mai performant gadget de pe piaţă la ora actuală.  Dotat cu cel mai puternic procesor ,Exynos 7420,  primul procesor de silicon de 14 nm de tip Octa-Core  pus pe un telefon, poate rula si cele mai sofisticate jocuri fară crash.  Asta ar fi un punct forte pentru baieti, care vor gadgeturi puternice.
     Acum o dotare pentru pus în poşetă care ar face acest telefon dorit de toate doamnele … senzorul pentru monitorizarea vieţii. Cu alte cuvinte un medic ,un antrenor , un nutriţionist… toţi la dispoziţia ta, pentru o viata sanătoasă, plina de miscare si culoare…
     OS, Android ,este cel mai stabil şi usor de folosit chiar şi de către începători .
     Charging…preferata mea… de câte ori nu ai tropăit la propiu pe lângă telefonul tău care era conectat la 220? Recunoaşte… că cel puţin de la fel de multe ori ca mine. Ei bine, uită de asta , noul Samsung Galaxy S6 are bateria dotată cu tehnologia fast charge. Se încarcă extrem de repede, atât de la sursă cat si WIFI. În doar 10 minute pur şi simplu absoarbe atâta energie cât să te ţină 2-3 ore bune. Deci cât timp te aranjezi puţin în oglindă şi îţi pui parfumul preferat, bateria telefoului este pregătită pentru a nu rămâne în pană chiar la cea mai importantă întâlnire , iar dacă îl conectezi la priză doar 10 minute ieşirea cu prietenii va fi fabuloasă, adica browsing și multi-tasking maxim… puteţi viziona cam 4 ore de videoclipuri…  cu ce vreţi voi.

     Elegant, subţire si uşor, tehnologia viitorului este acum aici. Fabricat din sticlă şi metal, aproape indestructibil , oferă toate calitatile unui televizor ultraHD 4k , a unei camere foto ultraperformantă şi consacrată, sunetul unei boxe cu pretenţii şi multe alte performanţe greu de egalat de oricare alt smartphone aflat acum pe piata.
     Şi dacă nu te-am convins să dai fuga la workshopp-ul Samsung sau la magazinele partenere să probezi şi tu noul gadget poate te convinge Blogatul cu un video review de exceptie.

    

    

  

Be the first to comment on "Forever Samsung, Galaxy S6 smartphone-ul viitorului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*