Lungeste-te la distractie cu UPC

Share the joy

Lungeste-te la distractie cu UPC

Zilele trec grăbite şi se  pierd în rutină. Luni… marţi… miercuri… se scurg tăcute, trase la indigo. Ne trezim dimineaţă, când soarele încă nu s-a hotărât să apară şi în iureşul pregătirilor pentru şcoală şi servici, furăm zâmbete şi voie bună sau, în câte o dimineaţă veselă ascultăm muzică şi mai facem câte un pas de dans după mişcările din  clipurile de la MTV.

Zilele trec cu dor şi abia asteptăm să ne întoarcem acasă. În timp ce sotul face lecţiile cu piciul nostru, eu pregătesc cina şi mai ”arunc câte un ochi” la televizorul mic din bucătărie, fie la câte o reţetă care să mă inspire a doua zi, fie la ştiri sau pur şi simplu îl las deschis pe canalul ambiental de la UPC. Am ascultat păsărelele ce mi-au inveselit după-amiezile ploioase de primăvară, am privit marea şi mi-am desfătat ochii cu azurul nesfârşit şi acum mă relaxez ascultând susurul cascadei acoperită de frunze ruginii. Câteodată sunetele naturii oferite de UPC îl adorm pe cel mic. E atât de liniştitor…

După cină, începe distracţia, ne cocoţăm toţi în patul cel mare şi avem liber la voie bună. Eu şi piciul ne lungim pe burtă şi între un desen animat si altul, din jumătatea de oră permisă, mai construim câte o figurina LEGO, pasiunea celui mic. Apoi în timp ce pregătim ghiozdanul şi copilul se bagă la somn soţul se uită la câte un meci . Îi plac  mult sporturile şi este încântat că poate găsi la orice oră ceva interesant de urmărit pe canalele de specialitate din grila UPC.

Apoi când totul se linişteşte, căutăm un film interesant si petrecem restul serii în tihnă … de cele mai multe ori tinându-ne de mână.

Pâna acum am avut pachetul DTV Familia, dar pentru că i-am cerut moşului să pună în sac un televizor şi pentru salon ,toamna asta vreau să profit de oferta UPC .

Acum vreau să imi răsfăţ şi musafirii cu programe de calitate , iar soţul îşi poate invita pretenii la cele mai tari meciuri. Nu mai vorbesc de pertecerea celor mici când , pentru a se linişti puţin din alergat prin casă, câştigând turniruri imaginare, s-ar aşeza cuminţi pe canapea pentru un episod din filmul lor animat preferat.

Si dacă tot vă vorbeam de oferte  vreau să va tentez şi pe voi cu alegerea mea. Tare imi face cu ochiul pachetul Super şi cum e cu 50% redus primele 3 luni , se încadrează perfect în lista cheluielilor de crăciun. Ba mai mult la optiunile pachetului: Televiziune digitala: 140 canale (26 HD, 52 disponibile si online, prin Horizon Go), Mediabox HD DVR sau Card CI+ , Internet: 200 Mbps + router Wi-Fi inclus, Telefonie: nelimitat fix RO si Europa nelimitat fix si mobil SUA, Canada, Israe îmi voi face si mie cadou pachetul Cinema , unde voi avea la dispoziţie filme de la cele mai tari sudiouri din lume.

Pe tine ce te tentează din oferta care a luat startul ? Ai vizionat clipul publicitar?

Hai lungeste-te şi tu la distracţie cu UPC. Schimbă providerul şi vei avea parte de cele mai noi filme, cele mai tari transmisiuni în direct şi cea mai bună viteză la internet. Toate la un pret redus cu 50 %. Cadou de la mosu’ UPC.

Practic, orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

 

Be the first to comment on "Lungeste-te la distractie cu UPC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*