Great MOMENTs

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Great MOMENTs

Viaţa este presărată cu momente magnifice, momente pe care le lipim de sufletul nostru… momente ce ne smulg un zâmbet sau o lacrimă dulce atunci când răsfoim filele cu amintiri …

Primul sărut, dimineaţa nunţii, primul pas al copilului, zăngănitul cheilor de la propia casă, aniversarea de argint a nunţii… şi multe alte momente care ne fac să simţim că trăim.

Anul trecut am lipit si eu de inima mea strălucirea cheilor de la propia casă. Am simţit fiorul de satisfacţie  când am ales decoraţiunile interioare, patul din dormitor, camera copilului…

IMG_20150527_105023În bucătărie am renunţat la clasica faianţă care îmbracă pereţii până sus optând pentru un brău , doar deasupra blatului. Pentru ca plăcile să nu se dezlipească din cauza căldurii, deasupra aragazului meşterul faianţar mi-a recomandat utilizarea celui mai bun adeziv ,  Moment Adeziv pentru gresie si faiantă, adeziv ideal pentru lucrările plăcilor ceramice la interior si exterior, cu o lucrabilitate foarte bună şi aderenţă maximă. S-au lipit perfect şi chiar dacă caldura de la ochiurile aragazului radiază în perete, stiu sigur că plăcile ceramice vor sta lipite acolo… mulţi ani de aici înainte.

Zilele trecute am achiziţionat ultimile piese de mobilier pentru balcoane, câteva rafturi de lemn. Le-am luat la ofertă, din această cauză din cutia cu unelte şi accesorii lipsea adezivul. Pentru că aceste rafturi vor sta pe balcon, unde umiditatea si diferenţele de temperatură vor fi mai mari decât în camere, unica opiţiune a fost adezivul Moment Wood Express care nu conţine solvenţi şi poate fi folosit pentru a lipi toate tipurile de lemn, compozite şi lemn sau chiar placi laminate. În doar 5 minute adezivul a lipit perfect şi am putut fixa rafturile la locul lor. Stiai ca poti folosi Moment Wood pentru a lipi paie, hartie sau chiar carton? Sau pentru lucrari artizanale cu copii tai? Poti folosi Moment Wood Express pentru reparatiile lucrarilor mai grele pana la cele mai mici, cum ar fi aplicatiile artizanale.

MOMENTs…

Urmează să mai agăţăm tablourile pe pereţi şi gata, casuţa visurilor mele va fi exact aşa cum mi-am imaginat-o dintotdeauna. Cu Moment Fix Total Transparent acest lucru va fi simplu si curat. Nu va trebui sa fac găuri în pereţi Formula Extra Power pentru lipire initiala extrema pana la  350kg/m² lipeşte in doar o secundă. Este transparent şi surplusul se curăţă extrem de uşor. Acum nu trebuie decât să imi pice cu tronc un tablou… indiferent din ce material este confecţionat, pentru că Moment Fix Total lipeşte  orice de la Beton ,Lemn ,Piatra, Gipscarton Caramida, Ciment ,Pluta, Polistiren, pâna la Ceramica… şi nu numai.

Pentru a ne uşura munca şi pentru a profita de toate aceste lucruri minunate din viaţa noastră MOMENT are o campanie extraordinară . Aşadar orice obiect reparat sau fixat cu lipiciul ”cel mai cel” care te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând, oriunde, îţi poate aduce un moment minunat pe care să îl gravezi în amintirile tale.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Great MOMENTs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*