Cele mai frumoase MOMENTe

Share the joy

Cele mai frumoase MOMENTe

In viaţa tuturor vine acel moment când te uiţi în doi ochişori  înlăcrimaţi … o mutriţă vinovată ce strânge în brăţucele dolofane , cel mai de preţ bibelou al tău. În cazul meu un ceainic de porţelan, achiziţionat într-o călătorie,  undeva pe tărâmuri meditaraneene. În acel moment nu am ştiut dacă să răd sau să plâng dar, am admirat sinceritatea copilului mai ales că, doar capacul s-a rupt fix în două şi ar fi putut să îl ascundă.  Din fericire aveam în casă un adeziv instant (tip super glue) pentru aproape orice tip de aplicaţii. Rapid si sigur ,cu formula lichidă, a  lipit în câteva secunde , capacul fragil de porţelan. Şi pentru că adezivul MOMENT este rezistent la apă, ceainicul meu  îmi încântă încă privirile în fiecare dimineaţă.

Acei ani fragezi, au fost presăraţi cu astfel de momente, încântătoare spun eu acum. Când cel mic a descoperit că jucăriile se pot desface, că unele lucruri se pot rupe sau sparge şi că la un moment dat mama are puteri supranaturale şi poate repara instantaneu orice s-a rupt. Parcă îl vad şi acum, strângând în pumnii mici câte o maşinuţă , alergând spre mine cât îl ţineau picioruşele…

– Unde fugi măi? Întreba taică-su.

A mama, pară tot cu belniţa i pici… ( la mama, repară tot cu şurubelniţa şi cu lipici).

Au fost momente minunate… Anii au trecut şi acum reparăm împreună tot ce se strică în casă. Cu produsele Moment poți repara lucruri dragi sau poți monta obiecte pe perete fără să fie nevoie sa îl găurești.  Pentru acele momente când te grăbeşti şi trănteşti câte un sertar si se desprinde un colţ, folosim adezivul Moment Fix Wood , acesta nu conţine solvenţi şi poate fi folosit pentru a lipi toate tipurile de lemn şi cel mai important, are uscare transparentă, adică nici nu se cunoşte ca a fost rupt… cum ar spune fiul meu.

Intocmai pentru a pastra vii toate aceste magnifice momente şi pentru a avea toate amintirile dragi mereu aproape , cumpăra produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și pot câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

MOMENT te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând, oriunde. Tu ce momente ai lipit de inima ta?

Be the first to comment on "Cele mai frumoase MOMENTe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*