Sampon si balsam Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, review

Sampon si balsam Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, review
Share the joy

Sampon si balsam Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, review

Astăzi vă vorbesc din nou despre Schwartzkopf si produse pentru ingrijirea parului. De data această este vorba despre şamponul şi balsamul Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, a cărui formulă cu ulei de măsline şi extract de aloe vera repară în mod vizibil şi natural firul de păr, făcându-l frumos de la rădăcina şi până la vârf!

Lansarea gamei Schauma Nature Moments, gama ce conţine 4 tipuri de şampoane şi 3 tipuri de balsamuri a fost sărbătorită primăvara aceasta printr-o nouă campanie BUZZStore, la care am luat şi eu parte.

Sincer, când am primit şamponul am fost un pic dezamăgită, deoarece eu am părul normal cu tendinţe de îngrăşare şi mă gândeam că acesta nu mi se va potrivi. Îl folosesc deja de câteva săptămâni, împreună cu balsamul şi sunt mulţumită de rezultate.

Formula cu ulei de măsline şi aloe vera, ce conţine conţine ingrediente active naturale care contribuie la îngrijirea intensivă a firului de păr deteriorat şi vârfurile despicate, mi-a intrecut asteptarile.

Eu nu am părul degradat. De curând m-am vopsit cu noua vopsea de păr Schwartskopf #omegaplex şi părul este plin de vitalitate, strălucitor şi sănătos. Astfel că aceste produse au venit ca o completare, continuând sa ingrijeasca cu delicateţe, fiecare şuviţă, lăsând strălucirea noii nuanţe să îşi păstreze frumuseţea.

Sampon Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera

Şamponul nu este deloc agresiv cu scalpul. Mai degrabă curată cu delicateţe, păstrând ph-ul pielii. Astfel că nu există tendinţa de îngrăşare şi după două zile părul arată extrem de bine.

Aloe vera bogată în aminoacizi, vitaminele A şi C şi acid folic lasă părul strălucitor, cu aspect sănătos, revigorat şi catifelat.

Uleiul de măsline hidratează părul pe toată lungumea sa, îi oferă supleţe şi volum, redându-i sănătatea. Părul devine elastic, nu se mai rupe, iar folosirea regulată previne apariţia vârfurilor despicate.

Şamponul face o spumă cremoasă, abundentă, care curată perfect scalpul şi părul la rădăcina. Lasă un parfum natural, delicat, a verde proaspăt şi a curat.

Preţul unui flacon de 250 ml este în jur de 8,50 lei.

Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera

Balsam Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera

Balsamul are o compoziţie cremoasă, nu curge şi hidratează şi parfumează părul. Acesta se aplică pe vârfuri, se lasă să actioneze câteva minute, apoi se clăteşte din abundenţă.

Părul îngrijit cu noua gama Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera devine mătăsos, strălucitor cu aspect sănătos, catifelat. Nu se încâlceşte, are volum chiar şi la două zile de la spălare şi păstrează între şuviţe parfumul delicat.

Sincer produsele Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, au fost o surpriză frumoasă. Preţul unui balsam este în jur de 8 lei şi împreună cu şamponul îngrijeşte şi protejează părul, radandu-i sănătatea şi strălucirea.

În noua gama Nature Moments se găsesc 4 variante de produse:

  • Schauma Nature Moments cu extract de esenţă de lavandă şi ierburi de Provence (pentru par subţire, lipsit de volum)
  • Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera (pentru vârfuri despicate)
  • Schauma Nature Moments cu zmeură şi floarea soarelui (pentru par vopsit)
  • Schauma Nature Moments cu miere şi ulei din fruct de cactus (pentru par uscat şi fragil).

Noua gama de îngrijire a părului Schauma Nature Moments conţine esenţe de origine naturală. Produsele sunt testate dermatologic, nu conţin coloranţi artificiali, detergenţi sau silicon.

Ingredientele active nu sunt agresive, menţinând un ph neutru, totodată îngrijind cu delicateţe piele scalpului.

Cele două produse din gama Schauma Nature Moments încercate de mine mi-au plăcut mult. Un raport excelent preţ/ calitate mă face să le recomand.

Voi aţi incecat noua gamă Schauma Nature Moments?

2 Comments on "Sampon si balsam Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, review"

  1. Mi-a placut foarte mult campania aceasta de testare, dar nu am putut sa aplic pentru ea pentru ca plecam din tara la scurt timp de la inceperea ei si ma temeam ca nu voi putea primi coletul in timp util. Am urmarit postarile pe tema acestor produse, atat pe bloguri cat si pe facebook. Campaniile astea de testare chiar functioneaza, chiar fac buzz in online si chiar ma tenteaza sa cumpar produsele in cauza. Felicitari pentru review! Al tau este unul dintre cele mai bune. Cred ca gama asta cu verde m-a convins cel mai mult ♥

    • Multumesc Ioana pentru aprecieri. Adevarul este ca acest sampon m-a surprins si pe mine. este un sampon excelent si lasa un volum si o stralucire fantastica. Am adaugat pe wislistul produselor de incercat in aceasta vara si celelalte variante. Pe cuvant ca mi-a placut!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*