Dove, lotiune de corp nutritiva- review

lotiune hidratanta
Share the joy

Dove Purely Pampering Pistachio, lotiune de corp nutritiva- review

Cateodata as vrea sa puteti atinge produsele de care va vorbesc, sa simtiti parfumul si catifelarea, sa le simtiti pe pielea voastra si sa hotarati cu propiile simturi daca va plac.. si mai ales cat de mult va plac.lotiune hidratanta

Lotiunea de corp nutritiva cu fistic si magnolie de la Dove m-a cucerit complet. Primul lucru care frapeaza este parfumul… senzual, dulce… persistent. Apoi ca toate cremele Dove lasa o piele de catifea, complet hidratata.

Dove Purely Pampering Pistachio Lotiune de corp nutritiva, 250ml, este pentru toate tipurile de piele. Cu o consistenta usoara, cremoasa, se absoarbe repede si nu lasa senzatia de piele grasa.

Eu nu am probleme deosebite si ma inteleg cu aproape toate tipurile de cosmetice. Lotiunea de corp mi se pare o crema usor de folosit care poate fi recomandata pentru oricine. Daca aveti o piele deosebit de uscata puteti aplica de mai multe ori pe zi, iar daca este cu tendinte de ingrasare folositi o data la doaua zile, sau evitati zonele cu probleme.

Mi-a parfumat sejurul la mare,  hidratand pielea dupa baile de soare.

Apoi cand am terminat  aceasta lotiune, clar ca am ales alta, Lapte de corp Dove Essential Nourishment cu un parfum mult mai suav dar cu aroma clasica Dove.

Lapte de corp Dove Essential Nourishment

lotiune hidratanta

Indicat pentru pielea uscata, are un grad mare de hidratare. Eu am o piele normala asa ca folosesc aceasta lotiune doar o data pe saptamana, textura este mai „grasa” si se absoarbe mai greu fata de  Dove Purely Pampering Pistachio, dar are in compozitie complexul Deep Care, care hraneste pielea in profunzime. Astfel daca aveti pielea uscata pe coate sau genunchi/ picioare, aceasta crema este potrivita pentru gradul de hidratare pe care il aduce pielii.

Pentru o ingrijire totala si o hidratare profunda, dupa baile de soare de toata vara, in fiecare toamna obisnuiesc sa folosesc gelul de dus Dove.  Gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture – un amestec unic de agenti de hidratare imbogatit cu lipide proprii pielii ce hidrateaza pielea in profunzime chiar de la prima utilizare.

De altfel, cele mai multe produse Dove, le folosesc vara, cand pielea tinde spre dezhidratare.

Dove este unul dintre brand-urile in care am incredere si pe care le achizitionez constant.

Tie ce produs Dove iti place?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Eternul… Dove | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*