Ai carte … ai parte cu libraria online Iuppy.ro

Share the joy

Ai carte … ai parte cu libraria online Iuppy.ro

… obişnuiau să ne spună părinţii când vedeau semne că începem să ne lăsăm pe ”tânjală”. Nu ştiu cum dar, parcă asta ne dădea un impuls şi ne ajuta şi cu un hei-rup voios ajungeam să avem note mari şi chiar să terminăm clasa premianţi.

Vă povesteam într-un articol precedent , despre librăria online Iuppy.ro. Iată că astazi vreau să vă povestesc din nou despre ea, mai ales că începutul noului an şcolar, e la câteva săptămâni distanţa. Desigur vreau să ma laud cu o carte de suflet care şi-a gasit deja loc pe noptiera mea şi trei cărţi pentru fiul meu.  De fapt îmi place să cred că, toate aceste cărţi pe care le cumpăr copilului îl ajută foarte mult acum , când cu paşi mici , începe călătoria în lumea ştiinţei şi asimilează cunoştinţe care îl vor ajuta mai târziu. Noi parinţii, trebuie să fim conştienţi că stă în puterea noastră să îndreptăm paşii pruncilor spre un viitor strălucit.

De fapt eu am comandat doar trei cărţi din seria enciclopediilor pentru toti copiii, de la editura Prut, erau cu un discount de 20% şi librăria Iuppy.ro, face cadou o carte interesantă la orice comandă. Aşa m-am ales şi eu cu o capodoperă pe care o citesc cu sufletul la gură. Comanda a venit prin curier rapid , foarte atent şi îngrijit împachetată. Am mai cumpărat cărţi online dar, aproape toate ajungeau cu ”urechi”, din cauză că nu erau adecvat ambalate şi la transport coletele se loveau la colţuri.

Şi dacă tot vă vorbesc despre copii, ştiinţă şi educaţie vreau să vă aduc aminte despre unele proiecte ale ministerului învăţământului şi despre ”ştacheta” care se va ridica foarte sus pentru elevii de liceu. După cum ştiţi începe să se pună din nou problema reintroducerii unei evaluări în timpul liceului, un fel de treaptă a doua, aşa cum unii dintre noi am trecut-o acum foarte mulţi ani. De aceea cel mai potrivit ar fi să îndreptăm cu seriozitate paşii liceenilor noştri , spre aprofundarea cunoştinţelor, pentru ca nici o lege a ministerului educaţiei să nu ne ia prin surprindere.

Libraria Iuppy.ro, vine în sprijinul elevilor de clasa a IX cu o ofertă variată de manuale auxiliare şi foarte multe materiale ajutătoare. Acum este mai simplu ca niciodată pentru tinerii liceeni să pătrundă tainele sţiinţelor, să se pregătească pentru examenul de maturitate şi mai ales să îl promoveze cu notă excelentă. La doar un clik distanţă stau notele mari din anii de liceu.

Comanda se face foarte simplu, pentru început crearea unui cont pe site uşurează mult viitoarele comenzi precum şi urmărirea stadiului acestora , apoi doar adăugaţi în coşul virtual  cărţile dorite. După cum vă spuneam oferta este variată ,iar rafturile vituale sunt atent şi îngrijit aranjate. Puteţi să cautaţi o carte după autor sau editură sau, foarte simplu scrieţi titlul în căsuţa de căutare.

Pe vremea mea era foarte greu cu materialele ajutătoare. Culegerile erau trase la xerox, la fabrică la vreo matuşă sau erau atât de vechi, răsfoite de atâtea generaţii , că aveau pagini rupte, scrisul şters sau pe alocuri, spre fericirea noastră, unele probleme erau  rezolvate de câte un înaintaş… Acum Iuppy.ro, vă aduce cărţi de calitate, revizuite de profesori excelenţi , pentru ca toţii elevii să aibă note mari.

Profită acum de oferte şi discount-uri pentru operaţiunea back to school, asigură-ţi un loc pe podiumul spre cele mai bune universităţi. Vizitează libraria online Iuppy.ro, librăria care are orice carte pentru viitorul tău.

 

Be the first to comment on "Ai carte … ai parte cu libraria online Iuppy.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*