Greatest moments , replay

Share the joy

Viaţă e frumoasă, presărată de o mulţime de momente minunate, care se lipesc de inima ta şi te însoţesc în călătoria ta pe această lume. Sunt multe clipe fericite pe care am vrea să le retrăim la nesfârşit.
Primul moment când ştii că te-ai îndrăgostit, acele minute când ai ras cu poftă până te-a durut burtă, primul gângurit şi primul „mama”, sunt acolo gravate în sufletul tău şi ai vrea să le repeţi iar şi iar.
Serile tihnite de vara când asculţi ploaia în geam, mirosul de brad amestecat cu cel de scorţişoară, trilul unei priveghetori, parfumul unui trandafir primit de ziua ta… parcă pe toate ai vrea să le retrăieşti.
Vara trecută când aţi privit îmbrăţişaţi apusul soarelui, râsetul fericit al copilului pe când îl gâdileai burtică , o îmbrăţişare de la cineva drag…. momente reconfortante pentru care ai vrea să ai un buton de replay…

DSC09854
Dar acel moment, când copilul se joacă liniştit în dormitor şi soţul tocmai ţi-a sărutat fruntea şi şi-a luat o bere din frigider aşezându-se să urmărească un meci… acele minute când mă scufund în fotoliu meu preferat, cu o cafea delicioasă cu cardamom şi o brioşă cu iaurt şi la radio vechi , primit în dar de la bunica, răsună melodia mea preferată, acel moment vreau să-l retrăiesc din nou şi din nou. Acea linişte interioară, acea satisfacţie, toată plenitudinea şi splendoarea de femeie, de mama , toată acea siguranţă care mă învăluie aş vrea să le retrăiesc la nesfârşit. Să sorb cafeaua în tihna, ascultând muzică mea preferată. Să gust brioşele pufoase cu iaurt şi să-mi privesc fiul râzând fericit… Să mă simt în siguranţă… să simt că trăiesc… Acest moment as vrea sa il repet la nesfarsit.

Momentul tău care este?  Cremosso te provoacă să te gândeşti la un astfel de moment și să-l salvezi undeva, ca să îţi aminteşti mereu de el.

Și ca să ne ușureze munca, au făcut formularul Momentul tău, în care fiecare să-și înscrie momentul pe care l-ar repeta mereu. Drept mulțumire, îți oferă șansa la una dintre micile bucurii pe care ți le dorești.  Accesează formularul si împartăşeşte-ne momentul tău.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*