Genți bărbați, 5 modele pe care orice domn trebuie sa le aibă

genti barbati
Share the joy
 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Genți bărbați, 5 modele pe care orice domn trebuie sa le aibă

Poșeta a fost întotdeauna acel accesoriu esențial pe care milioane de femei din întreaga lume îl folosesc în fiecare zi. Iată însă că de câțiva ani moda masculină a împrumutat acest element, transformând-ul într-un un accesoriu sic și elegant care întregește cu succes outfit-urile domnilor.

În prezent, aceste genti barbati și-au pus amprenta pe garderoba iubiților noștri, devenind un accesoriu funcțional ce poate fi purtat aproape în orice ocazie și foarte multe modele frumoase și elegante le puteți găsi pe site-ul totuldinpiele.ro.

Până de curând, borseta și portofelul erau printre puținele lucruri pe care un domn le putea purta. Astăzi însă puteți găsi multe modele de genți bărbați, în diferite forme, stiluri, materiale și culori, astfel încât fiecare domn poate găsi accesoriul potrivit gusturilor sale. Indiferent de stilul său, există tot felul de genți de mână pentru bărbați care se pot potrivi cu personalitatea și restul garderobei sale.

Desigur, mulți dintre noi se gândesc doar la rucsaci când vorbim de genți bărbati, dar în era tehnologiei, când fiecare are în buzunar un smartphone sau lucrează pe laptop și tabletă, o geantă bărbați piele naturala, elegantă și masculină este primul lucru care ar trebui să îți vină în minte. Un accesoriu „bărbătesc“, ideal pentru a purta aparatul de fotografiat și alte diverse lucruri care în general le umplu domnilor noștri buzunarele, geanta din piele este cea mai căutată.

Tendințele modei sugerează ca o geantă bărbați să fie în culori naturale de negru, maro, verde sau gri, în general asortate la pantofi, mănuși și curea, realizând stiluri foarte personale, însă se regăsesc și modele sport în nuanțe deschise sau chiar culori tari pentru cei mai îndrăzneți.

În ceea ce privește lungimea curelei este foarte important să fie suficient de lungă și cu lățimea potrivită pentru a fi purtată confortabil. Dacă vorbim despre o geantă piele pentru laptop, atunci și mânerul trebuie să fie plăcut la atingere și destul de mare pentru ca geanta să poată fi manevrată cu ușurință.

Culoarea și mărimea potrivită oricărui model de genți bărbați depinde de mai mulți factori, precum: ce veți purta în ea sau când aveți nevoie de o astfel de geantă.

5 modele genți bărbați

1. Rucsac

Rucsacul a devenit un accesoriu foarte la modă pentru confortul pe care îl oferă. Puteți găsi toate stilurile, de la modele sport, la cele mai elegante, din piele fină, pe care le puteți purta în orice ocazii.

Pe spate sau agățat pe un umăr, rucsacul este unul dintre accesoriile care poate fi purtat cu graţie și de către doamne și de către domni.

Pentru cei mai practici, această geantă care are rădăcinile înfipte în banca studențească este un model atemporal și fără variații spectaculoase. Rucsacul este modelul de geantă bărbați cel mai comod, permițând celor care îl poartă să nu aibă doar mâinile libere, ci să și distribuie greutatea lucrurilor pe care le poartă, într-un mod echilibrat.

genți bărbați

2. Servietă

Modelul echivalent genții office feminine, servieta acoperă necesitatea de a purta actele sau orice alte lucruri necesare la birou. Pentru aceasta puteți opta pentru culori naturale, precum maro sau negru, cu unul sau mai multe compartimente și buzunare.

3. Geanta de umăr

Geantă de umăr este probabil cea mai cunoscută. Cu foarte multe modele moderne și originale, acest tip de geantă bărbați este utilizat în deplasări și călătorii, pentru că poate găzdui în interiorul său toate acele mici detalii importante, fără de care orice vacanță sau călătorie de afaceri nu ar putea decurge în cele mai bune condiții.

Geanta umăr poate fi simplă, cu închidere în față sau în partea superioară sau geantă tip poștaș, ce se închide cu o clapă ce acoperă toată fața genții. Un model confortabil și discret, suficient de mare pentru a duce portofelul, cheile, telefonul sau tableta, precum și alte obiecte necesare în rutină zilnică.

genți bărbați

4. Borseta

Acest accesoriu controversat, iubit de unii și urât de alții, începe timid să revină în moda masculină. Deși talia este în continuare habitatul său natural, tendința de a purta borseta trecută cruciş peste piept, pare să câștige tot mai mulți adepți.

5. Geantă tip sport

Favorita sportivilor, dacă luăm în considerare numărul de apariții a acestora cu acest tip de geanta bărbați, atât în aeroporturi cât și când pleacă de la un meci sau de la antrenamente, geanta tip sport este un accesoriu ideal ce îți oferă opțiunea de a strecura înăuntru o haină de schimb sau obiectele de igienă intimă.

genți bărbați

Desigur, în opinia mea, atunci când vorbim despre genți bărbați, acestea trebuie să fie din piele naturală, elegante și încăpătoare, un model perfect adaptat situației și ocaziei la care va fi purtată, exact ca acele genţi bărbaţi regăsite în oferta site-ului Totul din piele.

Ca parte a comitetului directorial, nu te poți prezenta la o ședință cu borsetă, dar nici să te dai cu skateboard-ul cărând după tine o servietă. Măsura și echilibrul trebuie să meargă mână în mână cu bun gustul și confortul, de aceea trebuie doar să alegi acea geantă care se potrivește nevoilor tale și stilului personal.

 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Genți bărbați, 5 modele pe care orice domn trebuie sa le aibă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*