5 accesorii de bază care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină

ceas barbatesc
Share the joy
 • 45
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 accesorii de bază care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină

Accesoriile pentru bărbați sunt elemente esențiale în garderoba acestora, deoarece le conferă o elegantă aparte și o imagine sofisticată pentru a atrage privirile oriunde. Totodată accesoriile vorbesc despre stilul propriu și despre personalitatea celui care le poartă, fiind o carte de vizită ideală la job sau la orice petrecere.

Știm cu toții că accesoriile pentru bărbați marchează mai mult stilul și evidențiază unicitatea acestora și dacă foarte mulți ani acestea erau cumpărate pentru că trebuie, iată că avem acum posibilitatea să le alegem în așa fel încât să se muleze exact pe dorințele și necesitățile noastre.

Alegerea accesoriilor masculine poate fi uneori plictisitoare, dar există câteva produse încadrate în această categorie, care nu ar trebui trecute niciodată cu vederea de un bărbat care are grijă de imaginea sa.

1. Portofelul, accesoriul principal din viață noastră

Portofelul este un accesoriu unisex, atât de indispensabil încât nu cred că există cineva care să nu aibă cel puțin unul. Dacă în trecut acesta era folosit mai mult pentru că monezile să nu se piardă, astăzi portofelul ascunde în interiorul sau carduri de tot felul și bancnote.

Portofelele moderne sunt de atâtea tipuri încât cu greu nu îți poți găsi unul care să se potrivească necesităților tale. Cu nișe de toate mărimile, buzunare transparente, cu clapă sau capse, un  portofel, pe lângă rolul de a păstra banii în siguranță, are și un rol estetic.

Mulți oameni au impresia greșita că purtarea unui portofel nu este necesară, pentru că necesită spațiu și nu îl vom folosi, însă fără el, ar fi monede împrăștiate peste tot.

Pentru noi doamnele totul este o chestiune de obișnuintă și dacă luăm în considerare toate avantajele pe care ni le pot da portofelele, probabil că încep să ne atragă atenția tot mai multe modele și să luăm decizia de a mai cumpăra unul pe care să începem să îl folosim și îl facem parte din viața noastră de zi cu zi.

Pentru domni este absolut necesar să aibă măcar unul și dacă ne gândim să oferim un cadou cuiva drag, un portofel este o alegere binevenită.

2. Curea

Adevărul este că accesoriile de bază pentru bărbați depind de nevoile fiecăruia, dar putem spune că există accesorii care pur și simplu nu pot lipsi din dulap pentru a avea o imagine avangardistă și la modă, dar și pentru a avea o garderobă perfect funcțională. Între acestea cureaua este un alt element fără de care cu greu ne-am descurca.

Cureaua și portofelul din piele sunt esențiale în garderoba masculină, deci sunt accesorii pentru bărbați care ar trebui să fie cumpărate cât mai des.accesorii barbati

3. Ceasuri, inele, brățări și pandantive

Ceasul este un obiect funcțional cu rol estetic primordial. Purtat alături de alte bijuterii, un ceas barbatesc creează o imagine unică și modernă a unui bărbat avangardist, întotdeauna atent la aspectul său.

De la începutul acestui secol, odată cu apariția diverselor gadgeturi, multe dispozitive pe care le utilizăm înainte au devenit inutile și pe măsură ce tehnologia avansează, am început să economisim bani și spațiu renunțând mai întâi lăsăm ceasul deșteptător, apoi playerul muzical sau căștile masive.

Iată că ceasul se reinventează, preluând funcțiile dispozitivelor la care am renunțat, devenind obiectul principal care atrage atenția în orice outfit.

Astăzi găsim o mare varietate de ceasuri, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine, cu pietre semiprețioase, metalice, sport, cu curea de piele sau plastic, rotund, pătrat sau transparent, cu funcții multiple sau doar indicator al trecerii timpului, industria ceasurilor ne pune la dispoziție câte unul pentru fiecare ocazie. Tocmai pentru că această tendința de a avea mai mult de un ceas, tinde să devină un obicei fashion, marii designeri sunt responsabili pentru lansarea constantă a unor noi modele care se adaptează la fiecare moment al zilei, pentru a fi purtate în funcție de ocazie.

4. Ochelari de soare

Departe de a fi doar un accesoriu la modă, ochelarii de soare protejează ochii de razele UVA și sunt o completare fundamentală pentru outfit-urile noastre atât la plajă cât și în oraș.

Ochelari de soare sunt un instrument pentru protecția sănătății ochilor, înainte de orice aspect fashion. Fiecare lentilă are rolul de a ne proteja de radiațiile nocive ale și de posibile disconforturi cauzate de vânt și praf.

5. Geantă pentru bărbați

În ultimii ani, clasicul rucsac care nu mai părăsea umărul după terminarea facultății, a început să fie înlocuit cu genți elegante cross body sau serviete office, care oferă flexibilitate și libertate de mișcare, adăpostind în interior cărți sau multiple gadgeturi.

Acestea, alături de celelalte accesorii despre care v-am vorbit deja, creează imaginea bărbatului modern, subliniind personalitatea sa. De aceea accesoriile pentru bărbați sunt indispensabile și necesare în garderoba oricui. Astfel, dacă aveți aceste elemente moderne, elegante, funcționale și personalizate poți crea un outfit perfect pentru orice ocazie.

 • 45
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "5 accesorii de bază care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină"

 1. Mulțumim pentru articol, foarte util pentru bărbați, al meu nu prea poartă accesorii!

 2. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*