Cum să avem gene spectaculoase de sărbători? Le aplicam sau le vopsim?

gene false
Share the joy

Cum să avem gene spectaculoase de sărbători? Le aplicăm sau le vopsim?

În prezent, purtarea genelor lungi și bogate este la modă. Cu toate acestea, datorită creării genelor false, putem obține rapid gene spectaculoase.

Uneori însă, nu este nimic mai bun decât să porți genele tale lungi și naturale, deoarece genele false devin obositoare. Iată cele mai bune trucuri de frumusețe pentru a putea avea genele naturale incredibile.

Ulei de ricin pentru gene frumoase și sănătoase

Unul dintre cele mai recomandate produse pentru creșterea părului este uleiul de ricin . Acest produs uimitor, poate face genele să pară mai abundente și mai lungi. Pentru a face acest lucru, trebuie să îl aplicați pe un tampon de bumbac și să-l frecați pe gene si la baza acestora . Această procedură este recomandată înainte de culcare, deoarece în timpul zilei ar putea deveni enervant să ai ochii plini cu ulei în timp ce îți faci activitățile zilnice.

Ceai verde pentru o privire intensă și gene naturale spectaculoase

De proprietățile ceaiului verde stim cu totii, acesta poate intari și prelungi genele rapid. Prin urmare, este important să aplicați această procedură de cel puțin trei ori pe săptămână timp de o lună la rând. Tratamentul constă în prepararea unei infuzii cu acest ceai, lăsându-l să stea până se răcește . Apoi, aplicați cu un disc demachiant din bumbac pe zona genelor, timp de aproximativ 20 de minute. Continuați să vă uscați fața cu delicatețe, cu un prosop curat și uscat.gene false

Exfolierea genelor

Deși sună ciudat, genele trebuie, de asemenea, să treacă printr-un proces de regenerare celulară de exfoliere. De aceea, aplicarea acestei metode vă va face genele să crească din abundență și puternice. Prin urmare, pentru exfoliere, veți avea nevoie să preparaţi o mască din aloe vera, ceai de mușețel și felii de castraveți. Pentru preparare, adăugați toate ingredientele într-un blender și amestecați-le. Apoi, cu ajutorul unei dischete de bumbac, aplicați amestecul preparat pe ochi, concentrându-vă mai mult decât orice pe gene. Repetând această procedură de trei ori pe săptămână timp de trei luni, veți putea observa rezultatele rapid și eficient.

Cum se vopsesc genele

Un alt truc pentru a face ca genele noastre naturale să pară mai lungi și mai dese este utilizarea unei vopseli speciale pentru gene. Acest lucru se poate face în saloanele specializate sau în confortul propriei case dacă aveți dexteritatea necesară.

Nu este nevoie decât de vopsea speciala pentru gene, o periuță de la un rimel vechi și o pereche de manusi de unica folosinta. Întrucât ochii sunt foarte sensibili, dacă mergeți la salon asigurați-va că tehniciana utilizează întotdeauna mănuși de unică folosință și toate instrumentele sunt sterilie.

Dacă intenționați să vă vopsiți genele acasa, nu folosiți niciodată vopsea de păr. Căutați un produs special creat pentru gene și sprâncene, precum cele comercializate de Total Pro Beauty.

Vopselele de păr conțin substanțe chimice periculoase dacă sunt aplicate aproape de ochi. Din acest motiv, nu ar trebui să utilizați acest tip de produs pe gene.

Veți avea de ales dintr-o paletă de culori redusă. Negru și maro sunt cele mai comune culori, dar puteți alege și alte culori, cum ar fi albastru, indigo sau verde. Majoritatea acestor de vopsele nu sunt atât de accentuate. În felul acesta, genele tale vor părea naturale.

Toate seturile de vopsele pentru gene trebuie să aibă instrucțiuni, care pot varia în funcție de marcă. Cu toate acestea, procedura este foarte simplă.

Pentru a evita orice risc în vopsirea genelor, cel mai bine este să apelați la un salon care utilizează numai vopsea gene și sprâncene pe bază de pigmenți vegetali semi-permanenți care nu vor afecta sănătății genelor voastre.

Be the first to comment on "Cum să avem gene spectaculoase de sărbători? Le aplicam sau le vopsim?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*