Showroom AVmall, next level al domeniul Hi-Fi și High-End

Showroom AVmall
Share the joy

Showroom AVmall, next level al domeniul Hi-Fi și High-End

Sunt momente în care îmi doresc să mă mut în capitală, să fiu acolo luând pulsul acțiunii, bucurându-mă de tot ce marele oraș oferă și fără să fiu constrâns de distanță, să pot fi prezent la orice eveniment.

Ce am ratat? Ei bine, pe 5 Noiembrie 2018, noul Showroom AVmall situat în Strada Acvila Nr 41, în apropierea hotelului Marriott din București, s-a deschis pentru a primi publicul larg în imensitatea universului audio – video.

Într-o atmosfera prietenoasă și un decor minimalist impecabil, unde doar sunetul și imaginea s-au desfătat în opulență, s-au testat echipamente, s-au schimbat trucuri și sfaturi și s-au admirat cele mai noi apariții din industria HiFi.

avmallAVmall Showroom

AVmall.ro specialiști în sisteme de imagine, sunet și componente HIFI

AVmall este cel mai mare agregator de produse audio-video, accesorii și servicii din domeniul Hi-Fi și High-End de la noi din țară. Cu o experiență vastă și cei mai pregătiți specialiști, AVmall se impune tot mai insistent pe acest segment de piață, devenind din această toamnă distribuitor oficial de videoproiectoare Optoma cărora le-a dedicat o cameră de audiții specială în nouă lor locație.

Magazin online specializat în sisteme de imagine, sunet și componente HIFI, AVmall a decis că este timpul să meargă mai departe de lumea virtuală și a oferit publicului cel mai modern showroom din România. Aici clientul poate testa și vedea produsele în funcțiune, camerele de audiții fiind locul unde vizitatorii se pot convinge de calitatea impecabilă a aparaturii testate. Tot aici fiecare dintre noi poate veni cu o idee și ajutat de experții AVmall să își construiască un sistem audio-video complet, pentru acasă, mașină sau job.

AVmall domină spectaculos piața din România prin diversitatea de propuneri, dar mai ales prin prezența pe rafturile sale a celor mai cunoscuți producători din industria HiFi și High-End din lume, varietate pe care o oferă prin magazinul online www.avmall.ro .

Majoritatea produselor pot fi testate, admirate sau cumpărate în noul lor showroom sau achiziționate online.

avmallavmall

Multimedia trend în Showroom AVmall

Pe 5 noiembrie, la București, în Showroom AVmall au fost prezentate ultimele trenduri din lumea multimedia, fiind oferite demonstrații ale celor mai sofisticate game de produse din portofoliul AVmall.ro: amplificări stereo, receivere stereo și multicanal, network player, media playere, DAC-uri, amplificatoare de căști, player portabil, căști dar și boxe/sisteme de boxe home cinema, subwoofere și soundbar.Showroom AVmall

Noul showroom deschis la București este special conceput pentru clienții care vor să se bucure de imagine și sunet fără cusur. În acest spațiu, totul poate fi conectat pentru a fi testat. Inclusiv ni se permite să ne aducem propriile noastre componente pentru a crea un sistem perfect sau putem aduce muzica preferată, pe orice suport, pentru a alege aparatura care să o redea exact așa cum vrei.

Showroom-ul AVmall are patru săli de demonstrații ce surprind prin designul atent și plăcut, cu un interior ce emană eleganță și discreție îmbinându-se perfect cu funcția acustică pe care o are.
Fiecare din cele patru camere de audiții din Showroom AVmall este dedicată unui anumit tip de produse. Doar aici te poți convinge de avantajele fiecărui element sau sistem complet pe care alegi să îl testezi.

AVmall pune la dispoziția utilizatorului cele mai renumite și performante mărci HiFi și High-End care pot fi achiziționate în funcție de camera de destinație, genul de muzică preferat, dar totodată să se adapteze perfect unui bugetul propus.

showroom AVmall

showroom AVmall

Videoproiectoare Optoma, o noutate în showroom-ul AVmall

Cu aproape o lună în urmă, AVmall ne-au invitat într-un spațiu inedit și unic, un nou concept în care oricine își dorește un echipament audio video sau componente pentru a crea un sistem Home Cinema, poate găsi tot ce are nevoie, de la cele mai bune sfaturi, la echipamente performante ce pot fi testate înainte de a fi cumpărate.

Showroom-ul AVmall oferă un mediu perfect structurat ce poate găzdui prezentări, demonstrații și sesiuni de testare oferite de către profesioniștii din acest sector prezentând și o noutate în România: una dintre camerele de audiții este destinată videoproiectoarelor Optoma, o sală de audiții rafinată, cu dimensiuni generoase, ce te vor face să uiți că ești acolo doar pentru a testa, îți este pusă la dispoziție pentru a te răsfață.

Aici frecvențele înalte sunt redate neted și detaliat de boxe performante, fără îndoială orientate perfect spre funcția de fuziune cât mai eficientă cu imaginea video. Coerența și soliditatea limbajului muzical împreună cu spectacolul imaginilor, transformă ficțiunea în realitate, o plăcere pur și simplu de asculta și admira.

showroom AVmall Opoma

Ospitalitatea AVmall

Deschiderea oficială a avut loc alături de invitați speciali și vizitatori care au ales să petreacă o zi perfectă în compania personalului AVmall ce a oferit demonstrații ale produselor și serviciilor de care puteți beneficia aici.

Dedicați performanței, dar atenți cu cei care le calcă pragul, AVmall și-au așteptat primii vizitatori cu antreuri festive și o atmosferă de poveste.

Mai multe detalii și imagini de la deschidere, poți citi pe blogul AVmall.

deschidere AVmall showroom

Programul de showroom este de luni-vineri intre orele 10 și 20 și sâmbăta (cu programare).

Noua locație din Strada Acvila Nr 41, Sector 5, București 050862 (reper 13 Septembrie, Hotel Marriott) beneficiază de locuri de parcare, fiind ușor și convenabil de ajuns din Strada Uranus/13 Septembrie fiind la intersecția străzilor Sabinelor-Sirenelor (Google Map https://goo.gl/W3YFwP).

Be the first to comment on "Showroom AVmall, next level al domeniul Hi-Fi și High-End"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*