Review Gene false Sex and the City

Share the joy

Gene false Sex and the City

Acum ceva vreme am primit de la Alina, doua seturi de gene false. Mie imi place sa testez cam tot ce este nou pe propia mea piele, iar efectul genelor false mi se parea „wow”. De cum am vazut ca sunt in rubrica produse-pentru-testare , m-am si abonat … ca deh… e sezonul nuntilor si al fiestelor pana noaptea tarziu… banchetele sunt la cotitura si apoi iesirile in club cu prietenii pe care… stim bine, toate vrem sa ii impresionam.
Ei bine, seturile de gene au ajuns rapid in posesia mea, iar impreuna cu ele si un set de  benzi adezive despre care va voi vorbi curand.

Primele testate au fost genele Sex and the City, pentru ca m-a atras accesoriul lipit de ele. Ca o novice ce sunt prima incercare nu a fost extraordinara in sensul ca mi le-am bagat in ochi, nu am avut penseta potrivita, apoi cand le-am lipit mi s-au parut prea lungi. Desigur acestea pot fi scurtate iar bijuteria argintie poate fi indepartata.

Sex and the City Gene false

Cum repetitia e mama invataturii , dupa cateva ture de lipit -dezlipit, am inceput sa capat experienta si sa le lipesc perfect la baza genelor mele fara prea mare efort.

Genele false se lipesc pe pleoapa curata,  se aplica apoi machiajul dorit, tusul de ochi si un strat fin de rimel.

Efectul obtinut este spectaculos, schimband aproape in totalitate, fizionomia ochiului.

Genele Sex and the City vin cu un tubulet de adeziv inclus. Care este destul de ok , revin cu o parere mai avizata dupa mai multe utilizari. Cred ca aceste gene sunt mai tineresti … ca  sa zic asa, find mai potrivite pentru persoanele cu pleoapa ridicata. Le recomand pentru machiajul de seara, sau pentru evenimente deosebite. Aplicate corect , ofera privirii profunditate, creeand o aura misterioasa oricarui chip.

Cum experienta isi spune cuvantul … la genele Ardel nu am intampinat nici un fel de probleme. Am folosit acelasi tub de lipici iar aplicarea lor a fost floare la ureche. Acestea mi-au placut mai mult. Sunt mai scurte, urmand linia genelor naturale. Parca se aplica mai usor si dintr-o miscare se scot.

Genele false se pot refolosi. Se curata usor de resturile de machiaj si se aseaza pe suportul lor , in cutie pentru a fi gata de actiune ori de cate ori vreti priviri impactante.

Mie mi-a placut efectul vizual pe care il creaza. Privirile se incarca de mister, devin profunde si intunecate. Le recomand pentru ocazii speciale.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Benzi autoadezive si lipici gene false- review | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*