Benzi autoadezive si lipici gene false- review

Share the joy

autoadezivePe la inceputul verii va vorbeam despre genele false si cat de usor se pot purta. Efectul obtinut este spectaculos, schimband aproape in totalitate, fizionomia ochiului,ofera privirii profunditate, creeand o aura misterioasa oricarui chip.

Tot atunci va spuneam ca se pot refolosi ori de cate ori aveti un eveniment deosebit si doriti o imagine impecabila. Dupa ce au fost folosite, genele se sterg usor cu solutie demachianta ( eu am folosit un servetel) si se pastreaza in cutia lor pana cand aveti nevoie din nou de priviri rapitoare :).

Ei bine, cand a venit momentul sa le incerc din nou am hotarat sa probez ambele variante si sa va spun care mi se pare mai buna.

Benzile sunt mai simplu de avut la indemana, nu se usuca repede… dar daca nu aplicati perfect din prima , genele false pe pleoapa , riscati sa se desprinda pentru ca atunci cand le schimbati pozitia pe adeziv raman celule moarte de pe pielea ochiului sau de pe degete si nu mai au „priza” atat de buna. Benzile au o aplicare curata, fara sa avem grija sa nu stropim nimic cu lipici.

Lipiciul… mie mi-a placut mai mult, chiar daca trebuie avut grija mai mare cu el. Am luat cu o scobitoare din varful tubului, am aplicat pe genele false , am lasat cateva secunde sa se ” aseze” apoi am pus genele la locul lor… am rimelat si totul a fost perfect.

Din punctul meu de vedere, ambele variante sunt ok, acum depinde de gustul fiecaruia si cat de tare ne grabim in momentul in care aplicam machiajul… aici castiga benzile.

Multumesc Alina – Pareri razlete, pentru oportunitatea de a testa aceste produse.

Be the first to comment on "Benzi autoadezive si lipici gene false- review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*