Îngrijirea buzelor pe timp de iarnă, hidratare şi protecţie

îngrijirea buzelor pe timp de iarnă
Share the joy

Îngrijirea buzelor pe timp de iarnă, hidratare şi protecţie

Hello beauties, astăzi vorbim despre îngrijirea buzelor pe timp de iarnă.

Temperaturile scăzute, frigul și vântul, poate face că buzele noastre să se deshidrateze, pielea fină care le acopere să devină uscată și crăpata, uneori producându-se mici leziuni care ne dau bătăi de cap. Așadar este foarte important să avem grijă de felul în care ne îngrijim buzele pe timp de iarnă și să le protejăm în mod constant, în special în zilele în care gerul tăios și vântul năprasnic ne fac să ne înfundăm fața în fulare.

Vântul și gerul sunt factori care favorizează uscarea și crăparea buzelor, fisurând straturile exterioare ale pielii, producând disconfort, durere și mâncărime, pe lângă faptul că buzele capătă o imagine inestetică cu pielițe exfoliate pe care le ciupim cu dinții și crăpături de cele mai multe ori sângerânde ce tind să se infecteze.

Ce se întâmplă cu pielea buzelor în timpul iernii?

Buzele sunt una dintre cele mai sensibile și delicate zone ale feței și totodată una dintre cele care suferă cel mai mult din cauza temperaturilor scăzute. Pielea buzelor este mai subțire și fragilă, astfel încât acestea se usucă și se crapă mai ușor.

Pielea buzelor conţine melanină, ca și restul corpului de altfel și datorită frigului se deshidratează foarte ușor, astfel încât este necesar să o îngrijim corespunzător, să îi oferim un plus de hidratare și protecție împotriva frigului care poate provoca degerături ușoare în timpul iernii folosind cel mai bun balsam de buze NIVEA Original Care, care mie nu îmi lipsește niciodată din trusa obligatorie de îngrijire.

În acest fel, vom evita inconvenientele pe care buzele uscate și crăpate le presupun atunci când sunt expuse la frig și vânt și ne vom putea bucura de un zâmbet perfect în orice moment al anului.

Prin urmare, este recomandat să utilizați foarte des un balsam care aduce hidratante suplimentară pentru buze prevenind lezarea acestora când sunt expuse la ger.

NIVEA Original Care îngrijirea buzelor pe timp de iarnă

Cum ne putem proteja buzele de frigul iernii?

Îngrijirea buzelor pe timp de iarnăPentru a menține buzele moi și frumoase în timpul iernii este recomandabil să se aplice creme hidratante în mod constant iar din poșetă nu trebuie să lipsească balsamul de buze de la NIVEA. În plus față de hidratare, se recomandă, de asemenea, o exfoliere cel puțin odată pe săptămână, pentru îndepărtarea rămășițelor de piele moartă, fapt ce ajută să se hidrateze mai ușor.

Totodată este necesar să se utilizeze produse extrem de nutritive și cu textură fină care se absorb imediat, creând o barieră de protecție împotriva deshidratării. Balsamul de buze de la NIVEA, despre care vă povesteam zilele trecute ca a îmbrăcat haine de sărbătoare ajută la regenerarea pielii uscate și crăpate, iar eu pur și simplu îl ador.

Balsamurile de buze de la NIVEA oferă o protejare intensivă, calmează și regenerează pielea fină și delicată, care ajută la îngrijirea și repararea buzelor care sunt vulnerabile la agenții externi. NIVEA Original Care are o formulă delicată pe bază de Aloe Vera și Panthenol ce oferă îngrijire pentru 12h, lăsându-ți buzele catifelate și hidratate intens.

NIVEA marchează momentele de sărbători cu ediția limitată NIVEA LIP CARE SPARKLE si îmbracă șase ținute cu sclipici care pot fi folosite la orice ocazie specială: argintiu, auriu, verde, mov, roșu și roz.

2 Comments on "Îngrijirea buzelor pe timp de iarnă, hidratare şi protecţie"

  1. Eu ador toate produsele de la Nivea.

  2. Tot ce am incercat de la Nivea mi-a placut inclusiv balsamul de buze.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*