Geaca bomber si tricou Cavalli de la dresslily.com

tricou
Share the joy

Geaca bomber si tricou Cavalli de la dresslily.com

Hello fashionistelor,

A venit vremea pentru un nou OOTD. Astazi va prezint o geacă pe care am luat-o pentru o prietenă. Ulterior aceasta s-a răzgândit și eu am acum o geacă o măsură mai mare. Bine, nu că ar fi o problemă, la cât de friguroasă sunt eu, mă pot îmbracă mai gros pe dedesubt fără se se vadă urat, plus ca geaca este cu adevărat draguța și de calitate.

In afară de materialele destul de ok și capacitatea lor de a mă proteja de vânt, geaca această este destul de groasă să poată fi purtată și iarnă. Nu are guler, este o geacă tip bomber, dar cu un fular gros, arată fantastic.

Majoritatea gecilor de iarnă pe care le găsim pe piață au o consistentă asemănătoare, însă prețul din magazinele noastre este foarte mare în comparație cu site-urile asiatice. Prețul reprezintă un mare avantaj însă timpul destul de lung de livrare echilibrează oarecum balanță. În plus pe aceste site-uri trebuie să fii atent la mărimi, deoarece măsurile asiatice sunt mai mici decât cele europene.

Geaca bomberTricou Cavalli

Pe acest site găsim o mare varietate de produse. Cele mai multe modele sunt aduse și la noi însă prețul este de cel puțin câteva ori mai mare, de aceea eu prefer să fac cumpărături în magazinele online. Astfel am profitat și pe lângă geacă am luat și un tricou, foarte colorat și ochios care va fi numai bun pentru fiul meu vara viitoare.

Tricoul se potrivește perfect la blugi este comod de purtat și chiar dacă este din amestec de fire, bumbac și sintetic pare de calitate buna. De altfel este semnat cavalli, o firma italiana care face haine de top.

tricouDesenul nu are vreo semnificație pentru mine, însă era la reducere și am vrut sa rotunjesc suma.

Be the first to comment on "Geaca bomber si tricou Cavalli de la dresslily.com"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*