3 motive pentru care sa alegi prize Vimar pentru casa ta

prize
Share the joy

3 motive pentru care sa alegi prize Vimar pentru casa ta

În România ultimilor ani casele minuscule în care am copilărit au început să capete straie noi, foarte multe persoane alegând să le renoveze, de cele mai multe ori schimbând radical imaginea interioarelor. De altfel noile materiale de construcții și tendințele în materie de amenajare interior, creează trenduri pe care tot mai mulți dintre noi le adoptăm punând preț pe calitate , siguranță și confort.

Astăzi îți voi da 3 motive pentru care să alegi prize Vimar de la Emenatwork, pentru confortul și siguranța casei tale, atunci când iei în considerare proiectarea instalației electrice.

EmenatWork este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de materiale pentru construcții, la nivel sud-est european. Cu o experiență de peste 20 de ani de activitate în domeniul producției și distribuției materialelor de construcții, amenajărilor și finisajelor pentru interior și exterior Emenatwork pune la dispoziția utilizatorului prețuri competitive, posibilitatea de a achiziționa în rate și cele mai utile sfaturi și recomandări, direct de la specialiștii eMenatwork, beneficiind de suport tehnic în timp real. Ba mai mult, dacă te abonezi la newsletter vei avea o reducere de 5% la comandă pe site.

Indiferent dacă îți dorești să întâmpini noul an într-un salon complet renovat, tocmai ai achiziționat un apartament sau îți construiești o casă, vă voi vorbi despre cât important este aparatajul electric al unei case, despre tipuri de prize, întrerupătoare și instalație electrică și mai ales vă invit să descoperiți lucruri interesante despre planificare, calitatea materialelor și profesionalism.

prize modulare vimar

Fiecare din noi are preferințe personale, însă suntem cu toții de acord că ne plac confortul, calitatea și siguranța. Fiecare stil decorativ pe care îl alegem pentru căminul nostru, determină tipul de finisaje și mobilier potrivite pentru spațiul pe care îl avem. În acest sens, proiectele de design interior necesită o atenție deosebită în toate etapele sale, pentru că deciziile luate să ducă la un rezultat stilistic satisfăcător și desigur confort mult visat.

În astfel de interioare trebuie să integrăm aparatajul electric cu prize și întreruptoare a căror linii estetice nu trebuie să fie în notă discordantă cu restul decorului.

Când vine vorba de design interior, în general ne gândim la culorile, materialele și formele care determină estetică tuturor spațiilor. Însă la un nivel mai detaliat, fiecare element contează pentru a completa atmosfera generală. Așadar, ne vom concentra pe diferite opțiuni pentru secțiunea de energie electrică, în care aparatajul electric ales va oferi fiecărei încăperi o notă decorativă elegantă, subliniind totodată funcționalitatea acestuia, fapt pentru care vom pune accent pe prize modulare.

Prize electrice Vimar – Siguranță maximă

Schimbarea instalației electrice nu este ieftină, dar orice electrician îți va spune că acest lucru aduce foarte multe beneficii din punct de vedere al siguranței și permite obținerea unei performanțe energetice mai eficiente care va fi transformată într-o economie a facturii la electricitate.

Vimar s-a dezvoltat din 1945, atent la schimbările în designul, estetica plăcilor de decor, dar a pus un accent imens pe funcționalitate, calitate și siguranța aparatajului electric produs de ei.

Cel mai sigur produs de pe piață, priza Vimar poate avea module atât standard cât și cu mufă Schuko. În plus, aceste prize electrice sunt echipate cu obturator de protecție Sicury, care împiedică contactul accidental cu componentele din afară. Așadar siguranța copiilor este la cel mai înalt nivel.

Majoritatea modelelor de prize Vimar sunt apte pentru a fi montate în medii unde umezeala este mai ridicată, precum baia, bucătăria sau pivnița. Faptul ca se pot închide atunci când nu sunt folosite garantează integritatea și siguranța tuturor.

prize vimar

Design elegant

Printre soluțiile principale proiectate de VIMAR există fără îndoială diferitele prize modulare care pot fi instalate în dozele electrice tradiționale. Fiecare dintre acestea cu avantajele specifice gamei Vimar din care fac parte.

Pe lângă un design dus la cote de vârf de Vimar, plăcile decorative a acestor prize electrice sunt excepționale din punct de vedere estetic, putând fi etalate cu mândrie în orice parte a casei.

Diverse culori, tot tipul de materiale și finisaje în diferite texturi fac ca aceste prize să fie cele mai căutate atunci când vine vorba de schimbarea aparatajului electric.

aparataj modular

Fiabilitate și confort

În crearea fiecărei prize electrice au fost puse cele mai recente tehnologii disponibile și cercetare pentru a fi aliniate la standardele internaționale.

În cadrul aceleiași prize modulare poți avea module diferite atât pentru electricitate, cât și pentru TV, telefon, internet, ieșire audio sau USB.

O priză cu încărcător USB integrat este o soluție inovativăcare vă permite să reîncărcați diverse dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete, camere digitale, mp3-uri sau orice alt gadget cu încărcare prin cablu USB. Se remarcă integrarea sa ușoară în prizele modulare deoarece ocupă același spațiu ca oricare modul îngust sau jumătatea unui modul tip priză Schuko.

prize vimar

Imaginați-vă o priză modulară Vimar deasupra blatului de la bucătărie. Putem conecta în același timp orice aparatură electro-domestică, orice gadget și aparatură media, fără prelungitoare, fără adaptatoare și ștechere inutile, totul mai simplu și foarte elegant.

Priza este unul dintre elementele de bază cel mai cunoscut chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu lumea aparatajului electric. Cu toate acestea, nu toate sunt egale sau oferă aceleași beneficii, dar în funcție de nevoile utilizatorului și de caracteristicile de care are nevoie este recomandabil să opteze pentru un model sau altul, iar toate aceste prize Vimar sunt cele care garantează siguranță, confort și economie.

În diverse modele și culori, pentru toate necesitățile, pe www.eMenatwork.ro găsești tot ce ai nevoie pentru un aparataj electric complet si modern. Pentru a utiliza curentul electric în siguranță, comod si modern, respectând mediul si economisind energie într-o casă ai nevoie de prize și întrerupătoare modulare, rame suport și ornament, doze aparataj modular, prize shuko, prize tv, prize internet, prize telefon și variatoare.

Tu ce tip de prize ai în casa ta?

1 Comment on "3 motive pentru care sa alegi prize Vimar pentru casa ta"

  1. M-ai bagat in ceata cu acest articol.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*