TheCon, solutii inteligente pentru blogul sau site-ul tau

Share the joy

Dupa cum stiti, acum ceva vreme mi-am luat inima in dinti si am hotarat ca a venit timpul sa fac un pas mare spre a transforma pasiunea scrisului in ceva mai mult. Am renuntat la comoditatea unui blog pe o platforma gratuita si m-am mutat pe domeniu. Am fost extrem de fericita, apoi euforia a inceput sa dispara, totul era mult mai greu decat dincolo. Nu ma pricepeam sa fac mai nimic, iar cand in sfarsit reuseam sa redesenez un meniu al unei teme, stricam altceva. Nu puteam apela tot timpul la cei de la gazduire cand stricam ceva, nici nu era treaba lor  si nici nu intra in atributiile lor.

Zilele trecute am aflat si eu campania de sustinere a bloggerilor si nu am stat nici o secunda pe ganduri. Specialistii companiei Thecon.ro, ii ajuta pe bloggeri sa redeseneze imaginea stite-ului pe care il detin, oferind suport IT calificat.

thecon ajutor bloggeri

Cand m-am inscris am crezut ca va dura o vesnicie pana va veni si randul meu, mare mi-a fost surprinderea cand in ziua urmatoare am primit un mail si am fost invitata sa imi spun cerintele. Echipa TheCon mi-a  oferit servicii in design grafic, web development, optimizare SEO si au fost foarte deschisi la toate problemele pe care eu le-am semnalat, oferindu-mi 2 ore de ajutor personalizat.

In cateva minute blogul meu prafuit si impopotonat cu o tema demult depasita, a devenit un website cu o imagine eleganta, personalizata si a primit cadou un logo care sa ma reprezinte. Si pentru ca m-am inpotmolit putin am primit si ajutor telefonic.

Am fost indrumata in alegerea unei teme, pe care dumnealor au stilizat-o pentru mine, mi-au rearanjat meniurile si cel mai important, au eliminat tot ce adaugasem eu si imi ingreuna incarcarea blogului si buna functionare a acestuia.

Acum, datorita echipei TheCon, condusa de specialistul Lucian, am un website superb , exact asa cum l-am visat, care ofera o imagine „profi”, ingrijita si eleganta. Nu o sa va vina sa credeti dar,  absolut totul a fost gratis. Da, oamenii acestia, ofera 2 ore din timpul lor, sa ajute bloggerii din Romania, nu-i asa ca merita aplauzele noastre? Eu ma inclin si le multumesc, au facut o treaba grozava cu site-ul meu si ii recomand. De ce sa strici ceva in incercarea de a face un lucru despre care nu stii nimic? Nu mai bine apelezi la specialisti?

thecon

Thecon este o firmă din Galați care iti poate oferi suport profesional in:
– analiză și cercetare;
– web development;
– web design (creare site);
– SEO, SEM, SMM (optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare).

Apeleaza cu incredere la ei , cu siguranta au solutii pentru blogul sau site-ul tau.

 

Be the first to comment on "TheCon, solutii inteligente pentru blogul sau site-ul tau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*