Gazduire Web, un pas important spre o imagine profesionala

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

În mediul virtual , cea mai mare provocare este să oferi o imagine profesională blogului sau magazinului tău virtual.

Primul pas este achiziționarea domeniului, un nume reprezentativ pentru tine .ro sau .com. Dar, cel mai important pas spre o imagine impecabila, este alegerea unei platforme care să te găzduiască.
De de ce îi trebuie un hosting pentru blog şi cu ce te ajută dacă îți achiziționezi un pachet de găzduire web?

web suport

Păi, o să îţi explic imediat. În primul rând o să evidenţiez diferenţele dintre un site cu găzduire bună, plătită şi unul găzduit pe o platforma gratuită. Nu e vorba doar de extensia adăugată la numele blogului sau webshopului tău, este în primul rand vorba de stocarea datelor ( articole, fotografii, munca ta de ani de zile), apoi e vorba și de siguranța stocării lor. Pe o platforma gratuită, nu ai suport tehnic care sa îți verifice site-ul să vadă dacă funcționează corect sau nu, nu îţi protejează nimeni blogul de atacuri cibernetice, spam-uri şi viruşi. Insa atunci când cumperi un pachet de hosting de la o firmă, aceștia îți oferă și protecție antispam și un antivirus bun, îţi asigura asistența tehnica 24/7 şi face back-up periodic al datelor site-ului tău, astfel toată munca ta este în deplină siguranță și indiferent ce s-ar întâmpla , totul este stocat pe serverele lor, disponibil la doar un clik distanţă.

Daca iți faci asigurare pe casa și mașină, de ce sa nu îți asiguri și munca sau pasiunea ta? Astăzi va invit sa faceți un pas spre  imaginea unui profesionist perfect, care poate scrie un articol pe blogul său, mult mai bine indexat de motoarele de căutare, oferind un articol de calitate într-o colaborare, sau un pas spre un webshop care nu va avea niciodată probleme cu încărcarea paginii.

Astăzi va vorbesc despre hosting pe Gazduire Enterprise SRL.O firma de gazduire ieftina, care ofera servicii de cea mai buna calitate.

Ce alt avantaj mai prezintă o găzduire plătită la o firma bună? Încărcarea rapidă a site-ului, a întregii informații indiferent de mărimea paginii sau de numărul și mărimea fotografiilor. Mai ales ca Enterprise SRL oferă găzduire pe servere SSD. Asta înseamnă ca viteza de încărcarea a site-ului sau blogului tău este pur și simplu uimitoare, indiferent că e vorba de un blog mic sau de un site complex cum ar fi magazinele online. Un hosting web plătit îți aduce nu doar mai multe colaborări dar, vor face mai ușoară comunicarea cu publicul tău sau clienții tai, conferindu-le mai multă încredere în tine și site-ul sau afacerea ta.

gazduire

Tu cand ai de gand sa faci pasul cel mare? Intra pe gazduireenterprise.ro si alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*