7 trucuri de frumuseţe pentru a petrece o vară perfectă

trucuri de frumusete
Share the joy

7 trucuri de frumuseţe pentru a petrece o vară perfectă

Primăvara aceasta a fost extrem de capricioasă. Timpul ploios și diminețile reci nu ne lasă parcă să ne gândim la vacanța care e la o aruncătură de baţ și nici că în mai puțin de două săptămâni începe oficial sezonul estival.

Practic putem spune că vara este chiar aici și trebuie să întâmpinăm acest sezon mai frumoase ca niciodată. Așadar astăzi vorbim despre 7 trucuri de frumuseţe, ideale pentru a ne simți în zona de confort indiferent de ocazie și locație.

1. Câștigă bătălia cu kilogramele și elimină celulita

Vara este prin definiție sinonim cu nisipul fierbinte și zilele petrecute pe șezlong. Un surplus de greutate și pielea cu aspect de celulită poate crea frustrări când trebuie să mergem la plajă sau când vrem să îmbrăcăm o rochie mai ajustată.

Când termometrul începe, încetul cu încetul, să se ridice și primăvara începe să anticipeze acele zile lungi de plaja, lupta împotriva celulitei și a kilogramelor în plus trebuie să se bazeze pe o alimentație sănătoasă, hidratare și drenaj al pielii, exerciții fizice și cosmetice anti celulitice specifice. Dacă nu ați început acest lucru, acum este momentul!

Mai presus de toate, hidratarea corectă este foarte importantă și cei 2 litri de apă recomandați pe zi ajută la eliminarea toxinelor, aduce frumusețe și strălucire pielii și totodată ajută la eliminarea surplusului de greutate.

Nu trebuie să cheltuiți sume astronomice, alergatul prin parc și cremele anticelulitice de la supermarket au aceleași efecte ca cele scumpe dacă sunt folosite cum trebuie.

2. Un păr radiant

În aceste luni, trebuie să avem grijă de părul nostru mai mult decât oricând. Înainte de vacanță, poate fi o idee bună să treci pe la salonul de coafură pentru a scurta capetele sau pentru a schimba culoarea într-una mai potrivită zilelor de vară.

Vara părul nostru este afectat de două probleme principale: încrețire în zilele umede și efectele negative ale agenților externi precum clorul piscinelor și chiar soarele arzător, așadar trebuie să protejați părul cu produse specifice

Totuși o să subliniez câteva trucuri de frumuseţe pentru un păr radiant:

  • înainte de o baie în mare sau la piscină udați părul în camera, datorită umezelii părul va absorbi mai puțină sare sau clor
  • utilizează un pieptene cu dinți rari care descâlcește delicat fără să altereze coafura și fără să agreseze părul
  • utilizează o perie rotativă precum cele de aici pentru a da formă părului

Vara este anotimpul în care profităm cu toate de podoaba capilară, lăsăm părul mai mult liber și nici nu mai folosim uscătorul. Totuși, părul tinde să stea ciufulit, iar vara produsele de stiling încarcă părul, dându-i tendința de îngrășare. O perie rotativă de calitate este deosebit de utilă pentru că ajută la disciplinarea părului și mai ales ușurează mult coafarea.

Eu personal am o perie rotativă Philips și sunt foarte încântată de ea, mai ales acum de când m-am tuns bob. Pentru mine peria de păr este calea perfectă pentru a obține volum, structură şi strălucire. O utilizez pe părul aproape uscat pentru a crea acasă o coafură frumoasă ca la salon.

perie rotativa

3. Pielea are memorie, protejează-o și îngrijește-o cum se cuvine în fiecare zi

Când zilele sunt însorite, indiferent dacă mergem la plajă, în parc sau la plimbare, nu trebuie să lăsăm garda jos și trebuie să ne protejăm împotriva efectelor razele soarelui, și acest lucru nu doar vara ci în orice moment al anului. Protecția solară ar trebui să devină o bază esențială a îngrijirii pielii și o cremă solara trebuie să fie oricând la îndemână pentru a fi aplicată ori de câte ori este necesar.

În plus, un truc suplimentar: pălăriile, șepcile și ochelarii de soare trebuie să devină aliații tăi în aceste luni calde.

4. Unghii frumoase și sănătoase

Manichiura frumoasă a câștigat o importanță deosebită în ultimii ani. Și cine nu a încercat ocazional, dacă nu în fiecare zi, să-și vopsească unghiile în culorile la modă din fiecare an. O tendință care vara ia mai multă amploare deoarece sandalele lasă picioarele goale , iar unghiile de la picioare, de asemenea trebuie să fie frumoase. Prin urmare, vara trebuie să petrecem un pic mai mult timp inghijind unghiile, oferindu-le un tratament hidratant complet.

5. Piele catifelată de soare sărutată

Să recunoaștem, în lunile reci, mai sărim câte o ședință la salon și amânăm epilatul în funcție de dispoziție. Dar vara pielea rămâne în vedere de aceea firele de păr devin dușmanul care trebuie eliminat. aparat de epilat pentru o piele frumosă

Dacă urăști ceara poți apela cu încredere la aparatele de epilat IPL. Cele de la Philips au ocazional reduceri de preț și sunt senzaționale în lupta cu părul de prisos.

Utilizează-l tot anul și vara te va găsi cu o piele frumoasă, catifelată și sănătoasă.

6. Secrete de frumuseţe pentru a obține un stomac plat – operațiunea bikini sau cum să te simți frumoasă la plajă

Dacă celulita este unul dintre dușmanii coapselor noastre, zona abdomenului necesită și ea atenție. Bikini și costumele de baie, topurile scurte sau pantalonii cu talie joasă expun această zonă unde se acumulează adesea un surplus de țesut adipos.

Lipsa de fermitate în zona abdomenului este determinată în principal de obiceiurile alimentare greșite, modul de viață sedentar și lipsa îngrijirii cosmetice. Pentru a obține rapid un abdomen plat este important să avem o dietă sănătoasă și să păstrăm riguros orle de masă, în care ultima masă a zilei să fie la ora 19 cel târziu.

Vara toată lumea ține dietă și operațiunea bikini începe de obicei cu două săptămâni înainte de a merge la plajă. Obiectivul principal este acela de a pierde kilogramele în plus înainte de a veni timpul să intrăm în costumul de baie. Însă secretul nu constă în diete drastice care pot afecta metabolismul, ci în obiceiuri alimentare sănătoase pe care trebuie să le respectăm tot anul.

Evitați zahărul, grăsimile săturate, pâinea albă și produse de patiserie, băuturile carbogazoase și alcoolul. În schimb piețele sunt pline de verde de care trebuie să profităm din plin încă de la începutul primăverii.

Legumele, fructele, carnea slabă, cerealele integrale, produse lactate cu conținut scăzut de grăsime, peștele, sucurile naturale și apă plata din belșug sunt calea spre o silueta de vis și o apariție spectaculoasă în îmbrăcăm bikini.

7. Make-up reușit o armă de frumuseţe pentru a câştiga toate zilele de vară

trucuri de frumuseţe

Personal am început „lupta“ împotriva celulitei încă de acum câțiva ani și folosesc în fiecare zi produse care hidratează și ajută la eliminarea acesteia, fără să îmi pese prea mult de frumuseţe. Îmi pasă mai mult de o dietă sănătoasă și vedeți câte rețete vegan am postat, de unghii nu mai vorbesc, iar părul are toată atenția mea, însă abia din această primăvară am învățat să mă machiez corect, drept urmare veți vedea mai multe poze cu fața mea (sic)

Însă machiajul are întotdeauna la bază o piele curată și sănătoasă. De aceea o perie automată de curățare a tenului este pe wishlist-ul meu din această vară. Periile de curățat fața precum cele de aici de exemplu, sunt ideale pentru că au mai multe accesorii și tratează diferite probleme ale tenului.

Iluminatorul este probabil unul dintre produsele care nu lipsește din trusa de frumuseţe pentru un make-up estival. Reflecțiile de teracotă pe față pot devenit cel mai bun aliat al tău, pentru că îndulcesc trăsăturile și dau un aspect strălucitor și sănătos. Pielea va arăta mai frumoasă că niciodată și vom evidenția și mai mult bronzul natural

Nu în ultimul rând vara este pentru distracție! Profită de timpul liber, plimbă-te, citește, mergi în drumeții, distrează-te cu prietenii și gustă din plin fiecare minut însorit. În curând toamna ne vizitează…

1 Comment on "7 trucuri de frumuseţe pentru a petrece o vară perfectă"

  1. Valeria Chertes | mai 21, 2019 at 1:25 pm | Răspunde

    Așa este timpul trece văzând cu ochii și imediat este toamna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*