Electroderm portabil, aparatul care aduce sănătate, frumuseţe și tinerețe pielii tale

electroderm portabil
Share the joy
 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Electroderm portabil, aparatul care aduce sănătate, frumuseţe și tinerețe pielii tale

Posibilitatea de a păstra pielea fetei sănătoasă este soluţia pentru reducerea semnelor de îmbătrânire. Această este zona care oferă o percepţie eronată celor din jur, percepută prea uşor peste vârsta reală din cauza expunerii aproape constantă la poluare, la soare, la schimbări de mediu şi alte agresiuni externe.

Ridurile premature, petele sau acneea sunt alţi factori care oferă tenului un aspect îmbătrânit, inestetic. De aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre electroderm portabil, un aparat revoluţionar care păstrează sănătatea, frumuseţea şi tinereţea pielii tale.

Electrodermul este un aparat care funcţionează pe baza de înaltă frecvenţă, făcând parte din familia aparatelor electrocosmetice.

Tratamentul efectuat cu electrodermul are nenumărate beneficii. Pe parcursul acestuia undele electrice generate acţionează direct asupra pielii noastre şi determina reacţii fizice şi chimice. În urmă aplicării lui vasele sanguine se dilată şi circulaţia locală a pielii se îmbunătăţeşte.

Principiul funcţionarii electrodermului este simplu. Gazele rare din tuburile de sticlă se amestecă şi se ionizează. Când apropiem capul de tratament de piele noastră se produc scântei şi astfel se elimină ozon cu efect dezinfectant.

Aprovizionarea celulelor epidermei cu substanţe active este stimulată iar procesele de construcţie şi regenerare celulară vor fi primordiale. Proprietăţile ozonului generat de capul de tratament sunt antibacteriene, antifungice, antivirale, antiinflamatorii şi imunomodulatoare, ajută la reglarea homeostaziei sistemice în organism, optimizează funcţiile circulatorii şi contribuie la însănătoşirea celui mai mare organ al nostru: pielea.

Ozonul rezultat prin aproprierea capului de tratament de piele este excelent pentru utilizare ca dezinfectant după tratamente cosmetice, pentru contracţie sau la reglementarea hiperfuncţionării glandelor sebacee. Datorită efectului uşor de uscare, îmbunătăţeşte vizibil starea tenului gras seboreic şi ameliorează acneea.

Acest electroderm portabil este aşa cum o spune şi denumirea lui, un aparat de dimensiuni reduse, simplu şi uşor de utilizat în confortul căminului nostru. Practic este un generator de ozon, iar tratamentul aplicat aduce doar beneficii pielii fără reacţii adverse.

electroderm portabil

Electrodermul portabil te ajută să scapi de acnee

Acneea este o problema comună a pielii, dintre cele mai răspândită în rândul adolescenţilor. Ddermatozele de tot felul afectează 85% dintre tineri. Acest lucru nu înseamnă că adulţii sunt scutiţi de această afecţiune a pielii şi urmările ei. Acneea este o boală care, la un anumit grad de severitate, poate provoca depresie, frustrare şi chiar de izolare, de aceea este foarte important să se cunoască tratamentele eficiente care ne vor scapă de aspectul inestetic dat de pustulele inflamate şi punctele negre.

Tratamentul aplicat cu electrodermul portabil este deosebit de eficient în controlul acneei din cauza acţiunii sale gemicide, care elimină infecţiile si diverse ciuperci sau viruşi prezenţi la suprafaţă pielii. Acneea apare atunci când porii pielii infectaţi sunt obturaţi şi nu pot elimina celulele moarte şi impurităţile. Prin acţiunea ozonului se elimină sebuumul, ajută porii să se deschidă, dezinfectând locul şi îndepărtând blocajul.

Tratamentul trebuie aplicat în mod regulat pentru a preveni reapariţia acneei. De aceea electodermul portabil este util oricărei persoane, putând fi utilizat pe termen lung.

Aplicarea tratamentului cu electrodermul portabil are efecte:
 • antiseptice
 • astringente
 • de reglementare a funcţionarii glandelor sebacee
 • de uscare
 • de stimularea a metabolismului
 • întărirea preretilor vaselor sanguine
 • stimularea circulaţiei sanguine

Fară riduri cu ajutorul unui electroderm portabil

Ozonul ajuta pielea să se regenereze, deci este o terapie foarte eficientă în cazuri cum ar fi pete, cicatrici, arsuri, riduri… dar poate avea un efect benefic pe orice piele, datorită efectului său de curățare.

Principalul beneficiu al tratamentului cu electrodermul portabil este că acesta oferă o terapie naturală, rapidă şi eficientă. Efectele sale resimţindu-se aproape instantaneu pentru că stimulează celulele de colagen şi elastină şi are un efect benefic pe termen lung pentru regenerarea pielii, păstrând-o hidratata şi oxigenată, totodată ajuta la ameliorarea si netezirea ridurilor de suprafață întinerind si redând strălucire tenului.

Alte beneficii şi indicaţii pentru efectuarea tratamentului:

 • piele cu porii dilataţi
 • ten impur acneic
 • ten seboreic
 • producere în exces a sebumului
 • căderea părului
 • mătreaţă
 • antisepticizare după curăţare

Electrodermul portabil te ajută să scapi de matreaţă

Electrodermul portabil asigură proceduri cosmetice aseptice pot fi folosite pe orice tip de piele, acționează împotriva ciupercilor și a bacteriilor, avand actiuni vasodilatatoare, anti-inflamatorii, vindecatoarere, calmante, antiseptice, îmbunătățind tropismul dermic.

Datorită faptului ca are 4 capete de tratament este foarte eficient și în eliminarea mătreții, îmbunătățind aspectul părului și redându-i sănătatea și strălucirea.

electroderm portabil

Cum funcționează un electroderm portabil:

Folosind electrozi din sticlă în care se afla gaze rare ce se combină în interiorul acestora se generează ozon cu ajutorul căruia se realizează la nivelul pielii mici impulsuri ce au un efect de micromasaj și o doză minimă de radiații ultraviolete. Aceasta are ca rezultat creșterea fluxului sanguin și temperatura localizată.

Atunci când este aplicat pe piele, electrodul de sticlă generează ozon gazos. Ozonul produce peroxidarea grăsimilor, atacă lipidele aflate la suprafața pielii sau care sunt la nivelul scalpului. Această temperatură generată de apariția ozonului are efect bactericid puternic crește vasodilatația locală și apare efectul de oxigenare și nutriție a țesutului tratat.

Hrănirea și oxigenare a pielii stimulează recuperarea tuturor valorilor nutriționale și metabolice. Prin aceasta înseamnă modificări și dezechilibre la nivelul pielii, efect antirid, pete, pierderea hidratarii naturale, deficit de circulație, etc. care sunt sunt combătute cu un electroderm portabil.

 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Electroderm portabil, aparatul care aduce sănătate, frumuseţe și tinerețe pielii tale"

 1. Valeria Chertes | iulie 9, 2017 at 3:36 pm | Răspunde

  Super tare acest aparat.

 2. Acest aparat mi-ar placea si mie.

 3. Buna.
  Îmi place mult acest articol ca reda foarte bine toate detaliile despre cum sa-l folosești acel electroderm și care sunt beneficiile acestuia

Leave a comment

Your email address will not be published.


*