Vrei un job de vis? Devino fotograf PhotoHotel

PhotoHotel
Share the joy

Vrei un job de vis? Devino fotograf PhotoHotel

Uneori o fotografie face cât o mie de cuvinte, o imagine perfectă care adună în doar câțiva centimetri pătrați toată emoția unei zile, magia unui loc sau șarmul unei persoane, păstrând vii monente din viața noastră. Nu există nicio îndoială că fotografia este o artă magnifică, pe acest lucru bazându-se și specialiștii Photohotel când creează amintiri atât de speciale.

PhotoHotel, când pasiunea se împletește cu rațiunea

Orice fotograf îți va spune că fiecare detaliu contează și fiecare ședința fotografică este diferită, pentru că în fiecare imagine se surprinde o clipă unică, esența locurilor și a persoanelor, captate pentru eternitate în imagini care transmit viață.

Leader european în fotografie hotelieră, PhotoHotel oferă posibiliatatea tinerilor pasionați, cu experiență sau nu, de a-și urmă visul și pasiunea.

Școala PhotoHotel oferă training fotografic gratuit oricui își dorește un job de vis, acela de a fi fotograf hotelier. În acest fel ai posibilitatea de a fi la job și în vacanță în același timp, sau de a lucra și de a te distra în fiecare moment al zilei. Practic, odată ce ai absolvit școala PhotoHotel poți lucra că fotograf în resorturi din mai multe țări europene, cum ar fi Grecia sau Spania.

Călătorește cu PhotoHotel și crează amintiri perfecte… și pentru tine și pentru turiști

Ca fotograf pasionat poți avea infinite satisfacții făcând fotografii în hoteluri din Europa, iar pentru acest lucru PhotoHotel aduce în România un concept nou: acela de a fi fotograf de hotel la una din locațiile partenere, de a împleti pasiunea cu posibilitatea de a călători, de a vizita locuri superbe și de a câștiga un salariu în același timp.

Călătorește cu PhotoHotel și imortalizează experiența de ședere în hotel a turiștilor, fotografiază asfințitul perfect dintr-o locație superbă sau trăiește alături de fiecare călător bucuria vacanței într-un loc exotic… și toate astea în timp ce ești plătit.

În fiecare an 100 de tineri au posibilitatea de a se înscrie într-un program de formare de 3 săptămâni care are loc în diverse locații din România. Daca vrei sa devii fotograf de hotel grăbește-te caci la finalul lui Februarie începe un nou stagiu de pregătire pentru sezonul vara 2018.

Să faci parte din echipa PhotoHotel nu este deloc greu, iar jobul de fotograf hotelier este mai mult o distracție decât o muncă. Chiar dacă nu ai destulă experiență că fotograf, la școala PhotoHotel vei deprinde tehnicile de bază în fotografia de portret sau peisaje, vei învăța să te joci cu luminile și să profiți de fiecare detaliu pentru a crea amintiri memorabile pentru turiștii acelor resorturi în care vei fi repartizat.

Experți fotografi îți vor fi mentori și urmându-le sfaturile vei ajunge rapid un fotograf iscusit care își va petrece vara într-un resort din Spania sau Grecia trăind în fiecare zi emoția unui concediu perfect.

Dacă vrei să-ți formezi o părere PhotoHotel, nu trebuie decât să le accesezi site-ul sau chiar pagina oficială de Facebook unde tineri din toată România au fost deja aleși și au trăit deja experiența vieții lor, călătorind jumătate de an cu PhotoHotel.

Masa și cazarea sunt asigurate, salariul pe măsură așteptărilor și distracție cât încape alături de turiști.

PhotoHotelCă fotograf de hotel vei lucra împreună cu un consilier foto. Pentru a face parte din echipa nu sunt cerințe speciale, iar în urma absolvirii, fotografii Photohotel sunt angajați pe o perioada determinată de 7 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului și în timpul sezonului rece, dacă sunt cerințe.

Compania a intrat în România de acum doi ani, oferind posibilitatea tinerilor pasionați să își formeze o părere PhotoHotel și să-și urmeze pasiunea, transformând-o într-un job. Din 2008 pe piață, PhotoHotel creează amintiri perfecte în destinații superbe, făcând vacantele turiștilor speciale și de neuitat.

La PhotoHotel condițiile de munca și salariile sunt atractive, aceștia oferindu-ti oportunitatea de a te dezvolta, de a creste ca om și fotograf, de a fi cunoscut și de a călători în întreaga Europa ca fotograf profesionist.

PhotoHotel iti ofera un job dacă:
  • ești tânăr cu vârsta până în 35 ani
  • ești o persoană ambițioasă, dornică de a învăța lucruri noi
  • îți place să interacționezi și să cunoști oameni noi
  • vrei să ai parte de experiențe pe care să nu le uiți toată viața
  • chiar dacă nu ai experiență ca fotograf.

1 Comment on "Vrei un job de vis? Devino fotograf PhotoHotel"

  1. Cu siguranta este un job de vis. Daca esti talentat poti colinda lumea pentru a vedea cele mai frumoase locuri si pentru a le imortaliza.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*