Vrei o vacanta linistita? participa la campania MOMENT

Share the joy

Vrei o vacanta linistita? participa la campania MOMENT

V-am tot povestit zilele trecute despre campania MOMENT, în care ai şansa de a câştiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro dacă cumperi produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie şi înscrii bonul pe www.lipesteorice.ro .

Pentru mine adezivii MOMENT înseamnă fericire, împlinire, lucru bine făcut într-un moment… oriunde întorc capul în casă văd ceva lipit bine cu MOMENT… de la unele jucării ale piciului,  la mobila nouă, fixată cu Moment Fix Wood sau chiar plăcile de ceramică , lipite bine cu Moment Adeziv pentru gresie şi faianţă. Despre momentele mele de fericire v-am vorbit în unele articole precedente, acum  vreau să vă invit să participaţi la campanie, căci în mai puţin de o lună se termină. Mi-a venit această idee în timp ce  pregăteam bagajele pentru vacanţă, pe când puneam mini trusa de cusut în geantă. Atunci mi-am dat seama că dacă se desface o sanda sau piciul rupe talpa la adidaşi nu am nici o soluţie la îndemană, de aceea cred că din mini kitul  de vacanţă nu trebuie să lipsească un Moment Shoe Glue sau un Super Glue Mini Trio Universal – 3 tuburi cu adeziv exact cât iţi trebuie. Întotdeauna gata pentru aplicaţii rapide neprevăzute.

Se desprinde furtunul de la pompa de umflat salteaua, s-a rupt mânerul de la geantă, cureaua de la ceas, margelele de la mama soacră, jucăria preferată a celui mic sau avem nevoie de lipit orice ? Adezivii universali Moment sunt cea mai bună soluţie. În mai puţin de 5 minute lipesc perfect orice. De ce să nu avem o vacanţă liniştită şi fericită, Moment te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând  şi nu doar pentru moment ,ci pentru totdeauna.

Dacă te pregăteşti de vacanţă, profită de ocazie şi cumpară produse moment, participi şi la tombolă şi ai  siguranţa unor momente perfecte de relaxare.

Nu uita, până pe 15 septembrie 2015 înscrie bonul şi ai şansa să câştigi premiul cel mare de 1000 de euro, 500 de lei pe săptămână sau un moment fain în pauza de prânz pe când te întorci la servici…

Be the first to comment on "Vrei o vacanta linistita? participa la campania MOMENT"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*