Apartamente de lux pe malul lacului, de la Shanti Lake!

oferte apartamente
Share the joy

Apartamente de lux pe malul lacului, de la Shanti Lake!

Daca vreti sa va mutati in casa noua, intr-un loc in care sa va simtiti CU ADEVARAT bine, solutia se numeste apartamente de vanzare Sisesti.

N-as fi descoperit-o daca nu as fi avut o sora. O sora mai mica decat mine, care a izbutit sa prinda o bursa de studii in Danemarca, unde si-a luat mai intai masteratul, si apoi doctoratul. S-a ales acolo nu doar cu diplome, ci cu un sot, pe care l-a cunoscut la o petrecere studenteasca. Un an dupa nunta, Lars s-a pomenit trimis in Romania de sefii lui, ca sa se ocupe de filiala din Bucuresti a unei multinationale – nu conteaza care. Sunt sigur ca a contat si faptul ca nevasta-sa – adica sora-mea Roxana – e romanca.

Eu si ai batrani ne-am bucurat sa o revedem pe Roxi si sa-l cunoastem pe Lars. Eu i-am aratat Centrul Vechi si Palatul Voievodal (ca auzise si el, ca mai toata lumea, de Voda Tepes al nostru), iar apoi l-am plimbat prin tara, aratandu-i Cetatea Poenari, Castelul Bran, Castelul Huniazilor si, mai ales, muntii, care „vikingului” meu de cumnat i-au placut foarte mult. In linii mari, toate bune si frumoase…pana la faza cu cazarea. Obisnuit cu alte standarde de confort, Lars nu s-a simtit tocmai bine in apartamentul nostru situat intr-un blocul dreptunghiular (pardon, paralelipipedic), al carui design nu se deosebeste prea mult de cel al unei cutii de pantofi. Sau de al unei cutii de chibrituri…

Delicat de felul lui, „vikingul” a incercat sa nu se vada ca nu ii place la bloc, dar nu prea stie sa joace teatru… Si, in plus, eram cam inghesuiti, asa ca Lars si cu Roxi s-au mutat. Statul la hotel a fost doar o solutie temporara, din cauza preturilor. Si tot din aceeasi cauza, apartamentele inchiriate in regim hotelier nu pot fi considerate decat un paleativ.

Shanti LakeDin acest motiv, sora-mea si cu mine ne-am pus pe cautat o solutie convenabila sub raportul calitate-pret. Dupa ce am „stors” internetul de informatii (daca m-ar plati cineva cu un leu pentru fiecare pagina de wen accesata, as fi milionar – si nu in lei!), am gasit, printr-o fericita intamplare, complexul rezidential Shanti Lake, situat in nordul orasului, mai exact pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti la nr. 259, la jumatatea distantei dintre Soseaua Bucuresti-Ploiest si Soseaua Bucuresti-Targoviste. Sau, daca vreti, la jumatatea distantei dintre mega-mall-ul Baneasa Shopping City si restaurantul „Doi Cocosi”…

Lui Lars, locatia i-a convenit din toate punctele de vedere, mai ales ca are Lacul Grivitei chiar langa viitoarea lui casa (la un nordic caruia ii place marea, e de inteles) si ca are si padurea aproape. Cumnatul meu cel viking a fost absolut entuziasmat de felul in care sunt impartite apartamentele (nu sunt doua la fel!), de balcoanele si terasele generoase si de finisaje care, datorita materialelor folosite, sunt de calitate cat se poate de occidentala. Si, mai ales, lui Lars i-a convenit raportul calitate-pret. Care pret, fie intre noi, nu este deloc exagerat (daca vreti mai multe amanunte, dati un telefon la 0771 222 777). Dupa ce „vikingul” a semnat actele, am pus-o de un chef pe cinste la „Doi Cocosi”.

Be the first to comment on "Apartamente de lux pe malul lacului, de la Shanti Lake!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*