5 ocazii in care sa ii arati smartphone-ului cat de mult il iubesti, daruieste-i o folie de protectie

folie protectie
Share the joy

5 ocazii în care îi arăți smartphone-ului cât de mult îl iubești

Smartphone-ul a devenit un lucru fără de care cei mai mulţi dintre noi nu putem concepe viaţa de zi cu zi.

Indiferent dacă suntem addicted ai reţelelor de socializare, ne place să citim presa în timp ce călătorim cu autobuzul, să verificăm mail-ul sau să imortalizăm fiecare lucru care ni se pare interesant, smartphone-ul este un lucru care nu lipseşte din nici un buzunar.

Aceste dispozitive, la fel ca oricare lucruri pe care le folosim zilnic, sunt expuse la picături, căzături sau tot felul de alte accidente, unele normale, altele ciudate, iar altele de-a dreptul SF. Sunt probabil obiectele cele mai atinse, împinse, scăpate din mâna sau aşezate în locuri neadecvate, de aceea sunt şi cele mai predispuse la catastrofe…

Noile generaţii de smartphone au carcasa tot mai dură, unele chiar au carcasă de aluminiu dar, display-ul este punctul slab al tuturor smartphone-urilor, este piesă cea mai valoroasă şi în cazul în care se sparge, telefonul nu mai poate fi folosit, totodată este şi foarte scump de reparat. De aceea trebuie să alegem folii de protecţie de calitate, care să ne ferească de dezamăgiri şi să păstreze integritatea telefonului.

Telefoanele inteligente au o utilitate tot mai largă şi ecrane touch tot mai sensibile, concepute pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului atunci când navighează pe Internet sau lucrează cu funcţiile şi aplicaţiile instalate. Prin urmare, este tot mai important să avem grijă de display şi să îi oferim siguranţă.

Pentru că băieţii de la Blogal Iniţiative m-au provocat să vă spun de ce cred că este utilă o folie protectoare pentru un smartphone, eu vreau să va zic 5 motive ale mele pentru care consider o astfel folie şi nu una oricare, ci o folie Smart Protection, absolut indispensabilă.

folie protectie smartphone

 • Experiente culinare

Ca orice mama, soţie, femeie… îmi place să experimentez reţete în bucătărie. Caietul bunicii nu mai este de mult la modă, astăzi reţetele sunt virtuale iar clipurile explicite, mă ajută ca fiecare încercare să fie încununată de succes.

Aşadar primul motiv ar fi protecţia contra lichidelor. Dacă îmi place să gătesc nu înseamnă că sunt perfectă, uneori bezeaua mai zboară prin aer când opresc mixterul o secundă prea târziu, stropii de ulei sar din maioneză sau vinul pregătit pentru friptură mai are tendinţe să facă valuri şi … aţi ghicit, aterizează conform legilor lui Murphy, pe cel mai scump obiect din bucătărie, respectiv smartphone-ul care îmi descrie clar şi răspicat, ori de câte ori am nevoie, felul în care iese perfect cea mai fină cremă caramel.

Bine… aici se regăsesc şi domnii, care urmăresc tutoriale de reglaj al motorului sau un proiect DYI în care este absolută nevoie de un scut de calitate pentru display-ul telefonului.

folie protectie smartphone

 • Protecţie împotriva obiectelor ascuţite.

Nuuuu, nu mă gândiţi la pumnale , săbii sau alte asemene tăişuri, ci la chei, pixuri şi diverse părţi rupte din jucăria preferată, care stau împrăştiate prin geantă, fix în locul în care , grăbită în fiecare dimineaţă , pun telefonul la „loc sigur” în poşetă.

Scuturată bine pe umăr, trântită pe jos ori de câte ori mă aplec să leg şireturile papuceilor ce aleargă zglobii spre grădiniţă, poşeta devine o centrifugă, departe de a fi un loc sigur, iar primul care suferă este ecranul smartphone-ului, rănit în mod brutal de breloc sau tija de metal de la roţile maşinuţei de jucărie, dezmembrată în parc seara trecută.

folie protectie smartphone

 •  Folia de protecţie pentru concediu…

Ei bine, aici ar fi o întreagă poveste. Fie că mergi la mare şi nisipul este cel mai oribil lucru când nu e fin şi întins pe plajă, fie că mergi la munte şi tot felul de frunze ascuţite, scoarţă şi alte frânturi de natură ajung prin buzunarele tale, ecranul trebuie să fie perfect pentru a imortaliza cele mai frumoase momente şi peisaje.

Fără o folie de protecţie, concediul va fi o amintire urâtă în urmă căruia display-ul telefonului tău, arată jalnic.

folie protectie smartphone

 •  Şedinţele beauty

Că şi reţetele virtuale sunt clipuri care te uimesc cu power of makeup. Haideţi să recunoaştem, ne place să ne machiem, nu mult, parol … un blush fin, un strop de fond de ten, o linie fină de tuş şi puţin luciu de buze, vor sublinia frumuseţea nativă care ne-a fost dăruită de natură.

La primul apel telefonic, toate se transferă pe display. Cel mai groaznic e fondul de ten şi luciul de buze. Luciul de buze are în compoziţie parafine, care odată ajunse pe o suprafaţă rece, se solidifică şi devin foarte greu de îndepărtat. La fel şi fondul de ten, care acoperă orice imperfecţiune dar şi display-ul cu o pelicula fină matifiantă.

Nu mai vorbesc de vară, când toată crema cu factor de protecţie solar, se aşează pe display-ul neprotejat, obligându-ne sa îl ștergem , din nou și din nou, iar rezultatul nu este deloc frumos, ecranul căpătând un aspect mat cu timpul.

Fixativul, fardurile, pudra de tot felul, parfumurile și cremele atentează la frumuseţea display-ului, de aceea trebuie să îl protejăm cu o folie Smart Protection.

folie protectie smartphone

 • Smartphone, my love

Motivele au fost enumerate aleatoriu, nu în ordinea importanţei lor, pentru că fiecare ne alegem smartphone-ul după preferinţă, aşadar ne îndrăgostim la prima vedere, de felul în care arată, de culoare, de numărul de pixeli ai camerei.. şi oricare alte motive care aprind scânteia în inima noastră. De aceea dacă îţi iubeşti telefonul îi protejezi display-ul cu cea mai bună folie de protecţie de pe piaţă.

Si pentru ca am amintit de Cupidon și săgețile lui vreau să vă spun că cei de la Smart Protection fac o reducere specială de Valentine’s Day între 10 și 14 februarie, pentru cei care cumpără un smartphone persoanei iubite în această perioadă și vor ca ecranul lui să fie protejat.

Există mai multe alternative pentru a evita toate tragediile prin care ar trece telefonul tău. Pe piaţă există tot felul de folii, pelicule de plastic, care adera la ecranul dispozitivului pe care vrei să îl protejezi dar, niciuna nu se ridică la înălţimea foliei inteligente de la Smart Protection.

Această are propietăţi de neegalat, protejând display-ul de lichide, zgârieturi, produse cosmetice, etc.

Nu există nici o scuză, dragostea și protecția merg mână în mână, alege cea mai buna folie de protecție Smart Protection și spune adio… doar zgârieturilor de pe ecran.

18 Comments on "5 ocazii in care sa ii arati smartphone-ului cat de mult il iubesti, daruieste-i o folie de protectie"

 1. cate nu se pot intampla cu un telefon mobil chiar din prima lui zi in geanta sau in buzunarul nostru! O folie buna inseamna viata mai lunga pentru telefon.

 2. Este foarte utila o folie pentru a proteja telefonul.

 3. Nu m-aş putea lipsi de folia pentru telefon! Mai ales când mă gândesc prin câte aventuri trece săracul smartphone. Mai evităm din accidente.

 4. Nu se poate fara a folosi o folie de protectie. Oricand se poate intampla un accident.

 5. Cu alte cuvinte, de Valentine’s day, poti sa-i spui telefonului tau cat de mult il iubesti, facandu-i cadou o folie de protectie buna

 6. In cele din urma am inteles si eu care e utilitatea unei folii de protectie, dupa ce telefonul meu a incaput pe mana lui Dragos(baietelul meu de 5 ani).

 7. Folia o cumpar mereu in acelasi timp cu telefonul. ALtfel e dezastru.

 8. Aseara am schimbat-o si eu pe a mea, care arata destul de sifonata, dar care mi-a protejat telefonul de multe cazaturi direct pe gresie! :)) Folia este sfanta! Nu as putea sta fara!

 9. Mmmdaaaa il iubesc :)))), dar nu i-am mai pus folie, doar precedentului….asta e :)))

 10. Am optat de fiecare data pentru folie si husa pentru telefonul meu. Imi place sa am grija de lucrurile mele.

 11. Fara folie telefonul meu e mort.Saracul a luat trante , a fost zgariat de chei, fara folie am de cumparat telefoane in fiecare saptamana :))

 12. Cu siguranta nu as renunta la folie, atata timp cat il pot proteja de ce sa nu o fac.

 13. Da de ce nu stiam eu de mai de mult despre aceast folie?!

 14. Chiar as avea nevoie de o noua foile, asta parca incepe sa se desfaca.

 15. eu n-am scos telefonul din cutie pana ce n-am avut folie si husa! altfel, sigur il buseam din prima

 16. O folie de protecție este foarte utila la protejarea display-ului.

 17. Ultimul meu display a murit dadndu-ma in leagan. Smartphonu-ul a zburat din buzunar fix in singura piatra care exista pe o raza de 20 de metri.

 18. Nu cred ca as putea sa folosesc telefonul fara folie si fara husa. Eu sunt atat de neindemanatica si repezita ca mai mereu imi coleg telefonul de pe jos. Mai nou, cea mica ma mosteneste, si telefonul se scurge si din mainile ei … 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*