Visul unei biciclete, Bike2Work

Share the joy

Visul unei biciclete, Bike2Work

o bicicleta, o bicicleta, e si utila, e si cocheta
Bike2Work

      Dragii mei Asociația Green Revolution, împreună cu Federația Europeană de Ciclism și alte 12 țări din Europa au lansat Bike2Work, o campanie care încurajează companiile să-și îndemne angajații să facă echipe și să vină la birou cu bicicleta.
Aceasta campanie vrea sa schimbe mentalitatea orasenilor şi să îi determine să renunţe la maşină pentru deplasările prin oraş, mersul la servici sau la plimbare.
BlogalInitiative.ro a hotarât să promoveze aceasta campanie oferind premii frumoase bloggerilor care se vor înscrie. Ei au organizat „Săptămâna Bloggerului Biciclist”, în care îi îndemnă pe bloggeri să formeze echipe de câte 3 bravi muşchetari şi să meargă timp de o săptămână cu bicicleta… la servici.
Visul oricărei biciclete este să bată oraşul în lung şi în lat, nu să stea agaţată în cui în uscator şi plimbată pe acoperişul maşinii până la marginea pădurii pentru a străbate potecile pustii.
Dar oricat de zveltă ar fi , cu greu se descurcă în aglomeraţia din orele de vârf , cănd toată lumea se urcă in maşina pentru a pleca la servici , care de cele mai multe ori se afla la mai puţin de caţiva km de casă. Comoditatea noastră face aerul viitorului copiilor nostri , de  nerespirat.Bike2Work
În aceasta campanie este şi o parte frumoasă, adorată de toţi care iubesc tehnologia. Aplicaţia i’Velo pentru telefon (pe care puteţi  s-o descarci pentru Android și iOS), apoi încercați s-o folosiți timp de o săptămână, în timp ce pedalați. Ideal ar fi să faceți asta între 1 și 7 iunie. Atunci o să fie, oficial, Săptămâna Bloggerului Biciclist.
Chiar dacă nu eşti blogger poţi descărca aplicaţia pe care poţi salva traseele tale preferate, locurile cele mai frumoase în care ai ajuns cu bicicleta şi chiar numărul de km parcurşi. De asemenea poţi forma o echipă impreună cu prietenii sau colegii şi să vă înregistraţi pe pagina oficială Bike2Work
Ajută şi tu la construit un oraş pentru tine şi ceilalţi biciclişti. Mergi la muncă pedalând.
Cu cât află mai mulţi oameni despre acest proiect, cu atât cresc sansele apariţiei unor schimbări în mentalitea oamenilor si angajatorilor din
Bucureşti si din România referitor la utilitatea bicicletei. Din acest motiv, comunicarea proiectului este extrem de importantă.

Be the first to comment on "Visul unei biciclete, Bike2Work"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*