4 motive să apelezi la spălătoria profesională LaUmeras

Share the joy

4 motive să apelezi la spălătoria profesională LaUmeras

Sunt unele treburi casnice pe care le putem lasa pe mâna specialiştilor. Spălatul, călcatul şi curăţatul covoarelor sunt unele dintre acestea.

Iată câteva dintre motivele mele, pentru care apelez la curăţătoria chimică, astfel nu doar că am hainele impecabile, dar economisesc foarte mult timp iar cu banii ies cam tot pe acolo.

Dar haideţi să vă expun câteva motive pentru care spălătoria LaUmeras , a devenit aliatul meu în treburile casnice.

Decolorarea unora şi pătarea altora

Deşi nu este o problema larg răspândită, unele culori tind să părăsească locul original şi să se mute pe cea mai scumpă cămaşă sau pe rochia cea mai dragă. Unele imprimeuri se pot dizolva în apă caldă şi de obicei, culoarea adera la o cămaşă de bumbac. Nu ştiu cum se întâmplă, dar întotdeauna pe cea mai buna cămaşa albă a soţului. Dacă se întâmplă odată, nu-i o problema, dar când începe să devină un obicei şi strici câteva haine bune, parcă vezi şi tu că cea mai bună soluţie este curăţătoria, unde specialiști au grijă de hainele tale.

Aici hainele sunt spălate cu detergenţi şi soluţii speciale, care păstrează vii culorile, pentru foarte mult timp.

Micşorarea şi boţirea excesivă a hainelor

Hainele de lână şi de mătase naturală sunt cele care suferă cel mai mult. Lâna tinde să între la apă, iar ploverul cel nou, spălat la o temperatura neadecvată se micşorează cu cel puţin 2 mărimi. În plus dacă pui maşină să stoarcă prea puţin, rufele rămân pline de apă, iar dacă o pui la un nivel de turaţii mai ridicat, hainele ies foarte boţite. Exclus să bagi sacouri, pantaloni de stofă sau veste în maşina de spălat. Acestea nu sunt apte pentru a fi curăţate cu apă, au nevoie de îngrijiri speciale şi curăţare uscată. Unde altundeva dacă nu la o curăţătorie specializată.

Spălat, călcat şi reparat… rapid, economic şi eficient

La o spălătorie profesională se adună zilnic foarte multe haine. Acestea sunt sortate şi spălate după nunaţe , material, temperatură de spălare şi multe alte caracteristici pe care noi nici nu le băgăm în seama. De aceea, întotdeauna, hainele curăţate la o spălătorie chimică, vor avea aspect de haine noi, tot timpul.

Călcatul cu vapori la o presiune foarte mare şi utilizarea unui fier profesional, care nu lasă urme, contribuie de asemenea la îngrijirea şi păstrarea hainelor.

Aţi observat cât ţine o dungă făcută la spălătorie? Vă spun eu… până duci haina din nou la curăţat. Cu fierul de călcat din casă, ţine exact până a două zi când te-ai aşeza prima dată pe scaun.

În plus la această curăţătorie se oferă servicii de mică croitorie, adică dacă ai o pensă descusută sau un nasture strâmb, poţi cere să fie reparate. Fermoarele care se strică întotdeauna exact când nu trebuie, tot la spălătorie le poţi schimbă. La fel şi fustă cea nouă sau pantalonul care îţi pică de pe şolduri , îl poţi scurtă …”La Umeraş”

Spălătoria La Umeraş, oferă servicii complete. Tu nu trebuie decât să pregăteşti sacul cu haine murdare şi să faci comandă pe site-ul lor unde au un formular de comandă online foarte simplu de utilizat. Tu nu trebuie decât să selectezi articolele şi să faci comandă. Spălătoria La Umeraş este prima curăţătorie din România care a implementat serviciul de colectare şi livrare la domiciliu, adică le preia murdare şi ţi le returnează impecabile … pe umeraş.

Daca însa ai câteva haine spălate în casa și nu te descurci cu fierul de călcat, tot LaUmeras te ajuta, ți le vor livra înapoi, călcate perfect și împăturite sau așezate pe umeraș.

Cat as fi avut nevoie de aceasta spălătorie când am fost mireasă. Rochia cumpărată cu mult timp înainte s-a sifonat în husă și în ziua nuntii a trebuit să o netezesc cu fierul în timp ce invitații așteptau în salon. Deci, dacă ești pe cale sa spui da, cheamă-i pe specialiștii „LaUmeras” sa aibă grija sa fii impecabilă în cea mai frumoasă zi din viata ta.

Covoarele

Ele au nevoie de întreţinere şi curăţare profesională pentru covoare. Pe acestea le duc la curatatorie covoare, să arate bine pentru foarte mult timp, dar mai ales să păstreze curăţenia în profunzime, fără acarieni , praf şi alţi alergeni care ne îmbolnăvesc şi ne provoacă multe alergii.

Mie îmi plac foarte tare covoarele pufoase. Îmi place să mă afund în moliciunea lor, în picioarele goale, să simt mângâierea firelor lungi pe tălpile mele. Dar cu un copil mic în casă, firele catifelate se pot transformă în spini, iar praful acumulat se întoarce ameninţător, zburând prin aer, pentru a mă face să strănut sau pentru a se aşeza trufaş pe mobilă.

Covoarele de lână sunt foarte pretenţioase , se macină cu timpul, dacă le speli cu apă împrăştie culorile sau capătă pete. Apoi după un timp încep să aibă porţiuni cu foarte puţin puf, dacă nu sunt curăţate şi aspirate foarte bine.

Nici covoarele sintetice nu sunt mai prejos. Dacă au fire lungi, acestea se încâlcesc, iar dacă au fire scurte se lustruiesc, căpătând un aspect uzat.

LaUmeras îmi lasă covoarele impecabile, de fiecare data când mi le aduc înapoi par ca sunt noi.

Daca locuiești în București și ai nevoie de ajutor la spălat, călcat si curățat covoare, apelează cu încredere LaUmeras. Nici măcar nu trebuie sa ieși din casa, comanda o poți face online și serviciu de colectare si livrare la domiciliu te ajută cu restul…

Cămașa ta este impecabil călcată astăzi?

Be the first to comment on "4 motive să apelezi la spălătoria profesională LaUmeras"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*