Dincolo de stadion, e meci la mine in salon

Share the joy

Cupa Mondială este o scuză perfectă pentru a te întâlni cu prietenii, pentru a sărbători şi a porni o distracţie maximă, cu atât mai mult atunci când sunt programate jocuri în week – end. Din acest motiv, am decis să îţi arăt cum ne pregătim noi pentru a urmări meciul din seară asta. Echipa României va disputa ultimul meci din faza grupelor, cel cu Albania, având şanse reale de calificare.
Când spui meci, spui prienteni, iar asta înseamnă bere, sancks-uri şi aperitive.

header-img

Este inutil să va spun că au fost vremuri când nu înţelegeam care e treaba cu mingea şi de ce plâng unii când o bagă în propia poartă, doar era tot gol , nu? Nici taică-meu nu era foarte mare microbist dar, după ce m-am căsătorit am cunoscut adevărata valoare a acestui sport.

Recunosc pentru mine fotbalul este o bună oportunitate de a mă întâlni cu fetele, soţiile microbiştilor înfocaţi care ţin pumnii acum în salon, ronţăind cipsuri şi strângând sticla de bere în mâna. Totodată este un bun prilej de a petrece împreună cu familia sau prietenii şi să fac o masă delicioasă sau o gustare în aer liber dar, din păcate plouă aşa că terasa a rămas liniştită în seară asta.

Săptămâna asta am profitat de ofertele Penny și am făcut provizii: câteva baxuri de bere, cipsuri, sucuri și chiar maioneza pentru a face o marinada la friptura. Cu punctele strânse ii voi lua piciului un tricou al naționalei.

meci

Oricum nu contează dacă sunt meciuri din Campionatelor Europene sau orice alt meci, dacă întâlnesc cu fetele, schimbăm reţete de aperitive şi gustări rapide, ne dăm sfaturi de fashion şi admirăm colecţia de cosmetice pe care le-am găsit la preţuri bune în Penny Market. Aşa am întotdeauna grijă am tableta încărcată  surprind diverse ipostaze haioase din timpul meciului dar şi scriu ultimele trenduri în materie de gustări

Penny Market, suporterul oficial al Echipei Naționale, are multe surprize pentru adevaratii suporteri. Astfel ca poti achizitiona mingi, aparatoare tricolor pentru retrovizoarele masinii, echipamente complete dar, mai ales tot ce iti trebuie pentru a avea o masa întotdeauna echipata cum se cuvine.

Deja am multe idei pentru o nouă întâlnire a echipei tricolorilor. Astfel încât să fiu pregătită cu tot ce trebuie pentru a urmări meciul alături de prietenii cu aceeaşi pasiune ca şi mine.
Hai România … Goooooooooooooooooooooooooooooollll !!

1 Comment on "Dincolo de stadion, e meci la mine in salon"

  1. Au luat-o….?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*