Salon du Mariage Toujours l’Amour, pentru o nunta ca in filme

salon du mariage
Share the joy

S-au văzut…
S-au plăcut…
Ce rămâne de făcut?…

O nuntă ca în poveşti desigur!!!

Dragostea, spunea Ambrose Bierce, e nebunie temporară ce poate fi vindecată doar prin căsătorie.

Şi pentru ca voi să aveţi o nuntă de neuitat, eu vreau să vă împărtăşesc câteva secrete. Secrete pe care eu le-am descoperit pe propria… nuntă… dintr-un vis urât…

Se făcea că exact ca mai toate miresele nu mă gândeam decât la rochia albă, pierzând din vedere multe alte aspecte pentru ca acea zi să fie perfectă. Ideal ar fi fost să găsesc un organizator de nunţi, titrat şi cu mult fler, care să ofere servicii all inclusive. Dar nu m-am gândit atunci, cu toate că ştiam despre salonul de nuntă du Mariage Toujours l’Amour că oferă acest serviciu.

Aşadar, după ce am găsit rochia perfectă şi costumul lui scrobit, naşii cei mai drepţi şi încă eram siguri că vrem să facem marele pas, în loc să mă las purtată de valul pasiunii şi să-mi ofer cele mai frumoase amintiri, am organizat nunta în regie proprie. În toate fotografiile mirele avea papionul strâmb, am încurcat sarmalele cu ale unei cumătrii care se ţinea în aceeaşi locaţie şi spre dimineaţă am pierdut iremediabil tocul unui pantof într-o crăpătură a ringului de dans, ba chiar şi uşa spre baia comună cu a unei crame de la subsol se blocase.

Desigur, în visul meu nu ştiam că după rochie, cel mai important lucru era locaţia unde sărbătoream evenimentul. Poate că o să rămâi puţin surprinsă dar, cred că de cele mai multe ori o nuntă care ar putea fi grandioasă, poate deveni odioasă, înghesuită în cantina unei şcoli, învârtindu-te după coloanele afumate ale unui bar sau în cortul din faţă casei părinţilor lui.

Mă zvârcoleam în pat şi m-am trezit din coşmar exact când se pregăteau să mă fure vreo doi purandei şi să mă înghesuie în porbagajul unei Dacia veche, pentru ca apoi să mă dea la schimb pe o ladă de bere ieftină.

Am ţipat uşor, îngrozită de cele mai negre închipuiri şi din priviri am căutat pliantele de prezentare de la Salon du Mariage , pe care tocmai le adusesem cu mine de la Romexpo de la târgul de nunţi.

Salon du Mariage Toujours l’Amour

Când am văzut in fotografii Salon du Mariage Toujours l’Amour, atât de grandios şi elegant, decorat cu stil şi rafinament, am hotărât că este singură locaţie unde aş vrea să strig DA … Toujours l’Amour este un loc special creat pentru nunţi, cu toate facilităţile necesare atât mirilor, cât şi invitaţilor lor.

Mireasa are la dispoziţie baie proprie, loc unde îşi poate varsă în linişte lacrimile emoţionate de fericire, sau se poate ascunde de mire 🙂 şi de purandeii din vis…

Piscina mică şi cochetă de lângă salon este spectaculoasă noaptea, scăldată în lumini feerice, este apreciată deopotrivă datorită zonei special amenajate pentru fotografii perfecte care să fie arătate cu mândrie nepoţilor la fiecare întâlnire de familie, cât şi pentru zona de lounge, unde invitaţii îşi pot fuma ţigara în tihna fără să deranjeze pe ceilalţi petrecăreţi. Ba cred că această piscină ar putea găzdui o petrecere în bikini în toată regula. Mi-l şi imaginez pe mire scufundându-se după inel, sau pe o domnişoară de onoare zurlie, care sare în piscină după buchetul aruncat de mireasă. Tot deasupra acestei piscine se poate organiza dansul mirilor, deasupra apei,legănaţi de şoaptele suave ale unui distins pian.

Salon du Mariage Toujours l’Amour are bucătărie proprie unde farfuriile elegante prind viaţă sub bagheta fermecată a bucătarului şef.

Mesele îmbrăţişate de de buchete magnifice de flori proaspete, cu aranjamente sofisticate, pot îmbracă fine şi diafane funde de organza care să se asorteze cu tematica şi culorile pe care mirii le doresc.

Poţi avea focuri de artificii că în filme, barmani jongleri care vrăjesc sticle şi shakere realizând băuturi exotice, un cocktail bar all inclusive şi multe alte surprize.

Iar dacă la nuntă vrei să îmbraci catrinta şi să-i prinzi mirelui floarea de pieptarul bundiţei, Salonul de nuntă Toujours l’Amour îţi da posibilitatea de a pregăti berbecuţ la proţap pentru o petrecere de nuntă românească, adusă în centrul luxului şi rafinamentului unei locaţii de vis. A două zi poţi organiza întorsura şi să oferi invitaţilor o ciorbă de potroace de să se linga pe degete sau după datină dansul din seară precedentă poate continua trei zile si trei nopti cu o petrecere la piscină să se bronzeze şi să se relaxeze cei care v-au fost alături.

Pentru invitaţii din provincie se oferă spaţiu de cazare în incinta Săftica Resort iar pentru cei ce cinstesc naşii de prea multe ori sunt servicii taxi gratuite.

Gene Perret spune că avem la îndemână cel mai bun contract prenuptial din lume. Este numit dragoste!

Salon du Mariage Toujours l’Amour ne oferă locaţia pentru a semna contractul… O locatie ca in povesti, pentru o nunta ca in filme…

Acest articol a fost scris pentru SpringSuperBlog 2016.

Salon du Mariage

 

Be the first to comment on "Salon du Mariage Toujours l’Amour, pentru o nunta ca in filme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*