Despre Topoloveni si produsele lor

Share the joy

Despre Topoloveni si produsele lor

De  multe ori arunc ocheade spre cumparatori,  in cate un magazin si constat cu tristete ca noi nu suntem educati sa cumparam. Privim mai mult etichetele de preturi ,decat etichetele care reflecta compozitia produsului pe care il cumparam si aproape intotdeauna castiga produsul cu pret mai mic, care din pacate este slab calitativ, plin de conservanti, adaosuri, emulgatori si multe alte E-uri, care in cele din urma lasa o rana adanca sanatatii noastre.

Pentru ca am participat la o campanie de promovare marca Brander, am avut ocazia sa gust minunatele produse Topoloveni. Toate, 100 % naturale. Magiunul il stiam, il cumparam pentru fiul meu , inca de cand acesta avea putin peste 6 luni.  Era un „medicament” perfect pentru cand au aparut constipatiile de la diversificare. In loc sa indop copilul cu siropele pline de chimicale, am chemat in ajutor borcanelul cu magiun… si de atunci a ramas prietenul nostru. Magiunul de prune Topoloveni este un aliment-medicament, fiind hrana si leac deopotriva. Magiun de prune Topoloveni, este  singurul produs traditional certificat de Uniunea Europeana cu Indicatie Geografica Protejata. Despre toate calitatile magiunului v-am vorbit in doua articole precedente. Chiar am facut si cateva retete si promit sa revin si cu altele .

topoloveniAstazi insa, vreau sa va vorbesc despre Topoloveni si produsele lor, toate absolut naturale ,facute doar din fructe si legume de pe plantatii romanesti, crescute ecologic si culese la deplina maturitate, fara atat de temutele E-uri care , daca ne uitam mai atenti in jur, vedem ca deja au inceput sa faca victime. Produsele Topoloveni nu contin nici un fel de coloranti, intesificatori de arome sau conservanti. Dulceata e fara zahar, iar bulionul e facut doar din rosii. V-ati uitat vreodata pe eticheta  unui bulion cumparat de oriunde? Scrie mic de tot… 20-30 % concentrat de rosii… intrebarea fireasca ar fi ce se adauga pana la 100%. Si asta nu doar la bulion. V-ati gandit vreodata ca de fapt platiti un pret prea mare  pentru o cantitate prea mica de fructe sau legume care se regasesc intr-un produs ? In orice se adauga „arome”, conservanti, amidon pentru intarire si atatia „agenti” de tot felul.

Dulceata de Topoloveni este minunata, facuta doar din fructe , suc de mere si unde este cazul ,suc de lamaie care, dupa cum stiti ajuta la „legarea” dulcetei din anumite fructe. Adica 100 % natural, 100% sanatos, doar ce ne-a oferit natura, prelucrat la temperaturi controlate, cu atata grija si pricepere , de SONIMPEX TOPOLOVENI. Datorita tehnologiei de preparare, produsele Topoloveni nu contin conservanti. Acestea sunt preparate in cazane cu pereti dubli, la temperatura controlata timp de 12-14 ore, astfel incat sa  se evapore toata apa. Datorita acestei metode de preparare, borcanele Topoloveni se pastreaza perfect, pana ajung pe masa noastra.

Vor urma posturi viitoare cu review despre fiecare produs incercat de mine , si desigur retete care vor „inveli” borcanelul Topoloveni, dar ce vreau sa subliniez este faptul ca acum este momentul sa ne intoarcem spre o alimentatie sanatoasa, sa oferim copiilor nostri ceea ce am avut si noi pe masa in copilarie. Sa citim atent etichetele si sa cumparam produse care vor ajuta la mentinerea sanatatii, nu la distrugerea ei, caci ceea ce cumparam ieftin astazi, vom plati scump maine… uneori, iremediabil… cu sanatatea.

Este timpul sa cumparam romaneste, produse care au o inalta calitate, cerificata PREMIILE-topolovenide atatea premii internationale. Este timpul sa incepem sa ne hranim copiii, nu sa ne otravim cu totii.  Da, stiu, suna dramatic, dar cand tot mai multe persoane se imbolnavesc de cancer, la varste tot mai fragede, cred ca ar cam trebui sa ne intrebam cu totii ,de ce?

Produsele Topoloveni pot fi achizitionate din lantul de magazine partenere, din magazinele propii si bineinteles online de unde puteti beneficia de preturi promotionale si oferte deosebite.

 

Be the first to comment on "Despre Topoloveni si produsele lor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*