Magiunul Topoloveni, savuros, sanatos, 100% natural, 100% românesc

Share the joy

Magiunul Topoloveni, savuros, sanatos, 100% natural, 100% românesc

magiun topoloveni

De când sunt mamă, mă încăpăţânez să îi ofer fiului meu alternative sănătoase la tot ce vede frumos colorat în vitrinele magazinelor. De aceea cam tot ce ajunge în farfuria lui este preparat în casă. Desigur eu sunt o rasfaţată a sorţii şi încă am de unde culege totul din grădina parinţilor… bio cum s-ar zice. Aşadar meniul casei este compus din ciorbiţe de legume sau de carne care a ”alergat” prin curte, un fel doi din legume 100% bio şi desert, preparat tot în casă.

Multă vreme m-am amagit cu ideea ca absolut tot ce prepar în casă este sănătos, dar uite că nu este aşa. De exemplu gemurile şi dulceţurile care sunt fierte prea mult, tind să devină nocive, fierberea fără controlul temperaturii a  fructelor, conduce la producerea HMF, care este un produs de degradare a fructozei, unul dintre  zaharurile naturale din fructe , iar după ce ardem fructoza şi distrugem toate propietăţile benefice ale acesteia mai adăugam şi zahăr, pentru că nu ies prea gustoase fără o cantitate generoasă şi otrăvim bunătate de fructe pe care ni le-a dat natura.  Unul dintre gemurile care îmi plac mie mult de tot, mai ales că se poate pune în tot felul de prajituri, este gemul de prune, vestitul magiun pe care îl ştim cu toţii … bun de să te lingi pe degete,  exact ca cel din borcanele Topoloveni.  Eu am încercat tot felul de reţete, dar magiun ca al topolovencelor nu am mâncat nicăieri.

Magiun Topoloveni

Magiunul de prune Topoloveni, este un produs natural, cu doar un singur ingredient : prune  ecologice, din plantație românească. Despre beneficiile prunelor , asupra sănătăţii noastre, ştie toată lumea.. nu-i aşa?  Pentru că Sonimpex Topoloveni, procesează numai prin fierbere fără foc direct, la temperatură controlată, prunele işi păstrează toate propietăţile , devenind astfel un aliment funcţional care ajută la păstrarea şi îmbunătăţirea sănătăţii. Totodată nu conțin nici un aditiv sau agent de conservare sau îngroşare, metoda de preparare fiind cea care le asigură neperisabilitatea.

Aşadar un produs 100% natural care poate fi oferit chiar şi copiilor mici începând cu vârsta de 6 luni.

Magiunul de prune Topoloveni conţine 97% fibre naturale, deci ajută la pastrarea sănătăţii sistemului digestiv şi uşurează tranzitul.

Pentru că are un indice glicemic scăzut poate fi consumat de diabetici, previne apariția diabetului de tip 2, a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale precum şi a unor tipuri de cancer.

Are efecte benefice asupra sănătății sistemului osos, fiind indicat tuturor datorită conținutului  de bor, care previne apariția osteoporozei, facilitează asimilarea calciului, magneziului și a vitaminei D.

Are efect anti-stres, întăreşte sistemul imunitar, conţine xylitol natural, care oprește demineralizarea dinților, fier, seleniu, vitamine, magneziu şi antioxidanţi care previn îmbatrânirea.

Certificările de calitate, numeroasele premii şi diplome şi chiar 2 stele de aur Michelin, recomandă magiunul Topoloveni ca fiind un produs excelent, savuros si cu multiple beneficii pentru sănătate.

Dragi mămici, acum când se apropie şcoala, oferiţi-le copiilor voştri , sănătate pe pâine: la micul dejun, în pachetul de la şcoală, la gustarea de la ora 5, in prajiturile pe care le preparaţi cu atâta dragoste, in clătite, gogoşi sau pe biscuiţi,  amestecat cu iaurt, cereale sau pur si simplu gol… o lingură de magiun poate înlocui o felie de pâine şi este 100% natural.

magiun prune

Un borcan de magiun Topoloveni costă numai 10.50 lei în magazinul online. Repartizat pe zilele unei săptămâni este mult mai ieftin decât dacă am cumpăra tot felul de produse de patiserie pentru principala masă a zilei sau pentru pacheţelul din pauza mare, acestea sunt mult prea procesate şi îmbibate cu tot felul de E-uri… iar magiunul Topoloveni este atât de gustos şi atât de sănătos!

În Bucureşti îl găsiţi la acelaşi preţ onorabil în magazinele propii din Str. C.A. Rosetti, nr. 26, Sector 2 si din Bd. Carol I, nr 57, Sector 2. De la aceste magazine puteţi să beneficiaţi de oferte exclusive , iar în Parcul Mitropoliei din Targovişte puteţi degusta şi achiziţiona magiunul , în cadrul Festivalului Internaţional de Folclor , doar până pe 13 septembrie. Si pentru ca parfumul de prune să ajungă în casele tuturor , pagina oficiala Topoloveni organizează concursuri aromate de toamnă …

magiun topoloveni

 

 

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. Traditii | Dark Passion
  2. Magiunurile Topoloveni, marturii ale traditiilor romanesti | Dark Passion
  3. Despre Topoloveni si produsele lor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*