Masca Blemish Mud de la 7th Heaven – review

Share the joy

Da… chiar aşa, de  ce să trăieşti  cu pete şi coşuri, de ce să simţi nevoia să iţi admiri pantofii pentru a nu fi nevoit să te oglindeşti în ochii prietenilor?

Amestecul special de argilă şi ingrediente naturale (aloe vera, salcie, rozmarin şi alun) din masca Blemish Mud actionează în mod natural asupra zonelor afectate pentru a le curăţa în profunzime. Adiomasca-antiacneica-7th-heaven_p4 pete şi coşuri, tenul tău va deveni curat şi stralucitor.

Eu o folosesc mai mult în anotimpul cald cand piele feţei transpiră mai mult sub machiaj, avand tendinţe de a forma accnee sau pete .

Masca antiacneica 7th Heaven este potrivită pentru curăţarea oricărui tip de ten. Are o consistenţa bogată, argila curăţind în profunzime, îndepartând impurităţile şi lasând pielea să strălucească de sănătate.

Pentru apicarea maştii curăţaţi tenul cu apă călduţă pentru a deschide porii. Aplicaţi în strat subţire pe faţă şi gât cu vârfurile degetelor, evitand zona ochilor, a buzelor si linia părului. Dupa 10-15 minute, sau când masca este uscată în totalitate, se clăteşte cu apă. Se usucă tamponand uşor cu un prosop de bumbac. Se recomandă folosirea săptămănală pentru a curăţa pielea cu tendinţe de îngraşare sau acneică.

O masca minunata pe care o recomand tuturor care aveti probleme cu acneea. Inaintea unei petreceri, la sfarsit de saptamana si oricand va simtiti cu tenul incarcat, masca antiacneica va reda stralucirea si va elimina orice impuritate.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Masca 7th Heaven Very Berry - review

Leave a comment

Your email address will not be published.


*