Tendințe toamna 2019, ce se va purta în sezonul următor în materie de accesorii, makeup și parfumuri

bijuterii cu diamante
Share the joy

Tendințe toamna 2019, ce se va purta în sezonul următor în materie de accesorii, makeup și parfumuri

Încă suntem în plină vară și nu intenționez să spulber această bucurie vorbindu-ți deja despre toamnă, dar nu strică să știi unde se vor îndrepta tendințele fashion și makeup ale sezonului următor. Conform experților, detaliile romantice amestecate cu accente moderne și artdeco sunt termenii care vor defini următoarele tendințe din lumea beauty în care vom intra curând.

Toamna aceasta va fi un sezon al contrastelor, îndrăzneț și atrăgător, dar fără a pierde sensibilitatea și delicatețea feminității. Roșul stăpânește provocator buzele și negrul preia ochii, aducând mister și profunzime privirii, din toamna viitoare, iar iarna ce vine, vom observa o atenție extremă asupra detaliilor machiajului ochilor și buzelor, atât în ​​textură cât și în finisare.

Toamna este un anotimp melancolic, cel mai poetic din tot anul. Natura încântătoare împrumută culorile ei elegante și tonurile naturale precum roșu sau maro, devin o tendința a sezonului în care protagonistele de pe penelul toamnei sunt aplicate ușor, optimist și foarte elegant. Pe buze, roșul este o culoare care se îndepărtează de decădere pentru a tinde spre ceva captivant și atractiv, iar tonurile pământii împrumută misterul lor ochilor.

Spre sfârșitul toamnei accentele moderne își va face simțită prezența și ochii vor îmbracă culori întunecate. Liniile sunt interpretate într-o mie de moduri, jucându-se cu forme caligrafice, că mai apoi să împrumute din strălucirea nuanțelor de sărbătoare.

Artdeco este o tendință extravagantă. Makeup-ul cu nuanțe bronz și aurii va aduce multă strălucire pe față noastră. Este o abordare excesivă, cu detalii incredibile în machiajul ochilor potrivită cu accesorii de calitate și parfumuri fine.

parfumuri de toamnaParfumuri de toamnă…

Nu există nimic care să completeze look-ul perfect din toamna 2019 mai bine decât un parfum bun, precum unele de pe acest site, parfumuri care lasă amprente olfactive profunde când trec alături de tine, pulsându-ți în nări mult timp după aceea.

Un parfum bun ne poate face să ne simțim mai atractive, radiante și senzuale, atunci când miresme florale, picante sau lemnoase ne învăluie în notele ce le compun.

Încă puțin și ne luăm la revedere de la zile toride de august și cât ai clipi din ochi toamna năvălește cu roadele și aromele ei bogate. O tranziție către un sezon care are un farmec aparte începe cu frunzele copacilor ce se desprind din coroanele arborilor lăsând totul acoperit cu o mantie multicoloră. Mirosul pământului umed, al fumului ce se ridica timid din coșuri și al fructelor pârguite ne înconjoară de pretutindeni și atunci ne dorim să purtăm altceva, vrem sa îmbrăcăm un parfum care să ne aducă aminte de veselia verii…

Desigur că și toamna trebuie să luăm în considerare ocazia și momentul zilei în care vom purta un anumit parfum. Pentru că nu este același lucru să folosești un parfum pentru a merge la job față de cel în care te îmbraci când mergi la o întâlnire.

Dacă trecem în revistă componentele piramidei olfactive a parfumurilor feminine, vom observa că mirosurile florale și condimentele exotice sunt cele predominante și în această perioadă a anului. Lavanda, iasomia sau trandafirii sunt note obligatorii într-un parfum pe care să îl porți toamna la ocaziile formale.

Pentru cotidian, parfumurile cu arome de citrice sunt încă utilizate, ducându-ne cu gândul la ultimele dimineți de vară. Iar pentru ocazii speciale deja putem opta pentru parfumuri dulci și calde, care emană senzualitate din bogăția onctuoasa ce se revarsă din fiecare flacon. Parfumuri cu note fructate precum zmeura sau căpșunile așezate elegant pe o bază de chihlimbar, pot fi purtate la ocazii speciale din zilele acestei toamne.

parfumuri originale ieftine

Genți de piele și pantofi comozi pentru primele dimineți reci de toamna

Următorul pas pentru alinierea la tendințele fashion din toamna2019 sunt accesoriile precum aceste genti de piele și pantofii comozi care să ne protejeze picioarele în diminețile reci și ploioase.
Cu degetele cufundate în piscină este greu să ne gândim la teniși și balerini și cu geanta de plajă pe umeri, nici nu visam la poșetele care vor fi o tendință în toamna 2019, dar dacă vrem să economisim câțiva lei și să să investim bine, acum este momentul să alegem accesoriile pe care le vom purta în sezonul următor.

Faptul că începeți să cumpărați acum genți pentru toamnă/ iarnă, nu înseamnă că acestea trebuie să fie în culori neutre și le așezi în dulap până dau primii stropi de ploaie. Tendințele fashion aduc multă culoare, așa că poți cumpăra un portofel roșu sau portocaliu, o geantă albastră sau verde și desigur balerin galbeni sau roz. Acestea vor adaugă ținutelor din această toamna o atingere personală.

genti de pieleTu ce ți-ai luat la reducerile din acest sfârșit de vară?

2 Comments on "Tendințe toamna 2019, ce se va purta în sezonul următor în materie de accesorii, makeup și parfumuri"

  1. Mulțumim pentru informații.

  2. Bune informatii! Imi place sa urmaresc tendintele in fiecare an, cam toate magazinele incerc sa isi adapteze stilurile am observat, merg des in mall mai mult sa ma plimb sa observ, mai imi cumpar cate una alta de la h&m poate zara…dar cel mai mult imi vine stilul de la adona.ro chiar daca e site online imi place ca pot sa le trimit inapoi daca nu imi vin bine

Leave a comment

Your email address will not be published.


*