4 motive pentru care să cumperi un Huawei P9 dacă eşti pasionat de instagram

huawei P9
Share the joy

4 motive pentru care să cumperi un Huawei P9 dacă eşti pasionat de instagram

De ceva vreme am început să postez mai des pe Instagram. Deşi aveam contul de foarte mult timp, îl lăsasem în paragină când am văzut că nu reuşeam să scot fotografii de care să fiu mândră şi pe care să le arăt lumii întregi, asta până am descoperit ce poze minunate fac cele mai noi telefoane mobile Huawei, a căror preţuri au scăzut considerabil în ultimul timp, pentru a le face atractive şi accesibile oricui.

Dacă va plac fotografiile, cu siguranţă că veţi fi încântaţi şi cu Instagram, fratele mai mic al Facebook, platforma care anul acesta va împlini 6 ani şi care a devenit una dintre cele mai de succes aplicaţii printre iubitorii de fotografie şi utilizatori în general.

Proprietăţile acestei aplicaţii sunt unice, permiţând tuturor să editeze fotografii, oferindu-le diverse efecte şi filtre care îmbunătăţesc imaginile, pe care apoi să le împărtăşeşti într-o reţea socială globală, care datorită etichetelor hastag va oferi oricărui utilizator posibilitatea să vadă orice fotografie, din orice colţ al lumii, admirand felul în care ne trăim viaţa, locurile pe care le vizităm, lucrurile care ne pasionează, florile care ne plac, însăşi bucuria simplă de a trăi…

Însă pentru a avea un cont atractiv, aveţi nevoie de un telefon care să scoată fotografii clare, cu multe moduri de editare şi diverse aplicaţii care vă permit libertatea de a crea un instantaneu perfect şi de a-l posta oriunde şi oricând, un telefon Huawei de exemplu a cărui camere sunt foarte performante este perfect pentru făcut fotografii frumoase.

Mulţi instagrameri deţin telefoane Huawei, în primul rând pentru că sunt accesibile că preţ , dar au şi un randament excelent, fiind fiabile din toate punctele de vedere.

Camera dublă Huawei P9

Fără îndoială, acesta este unul dintre atuurile distinctive ale dispozitivului, pentru că datorită colaborării cu Leica, brand specializat în fotografie, au reuşit să creeze una dintre camerele cele mai performante de pe un smartphone. Camera principală are 12 megapixeli şi o deschidere focală 2.2, fapt ce ne va oferi una dintre cele mai bune experienţe fotografice şi implicit cele mai frumoase fotografii de pe Instagram.

Design sobru şi elegant

Telefoanele Huawei P9 sunt terminale cu un design rafinat, cu finisaje metalice şi cristal. De asemenea, datorită dimensiunilor sale noul telefon Huawei este foarte elegant. Te vei simţi mândru să îl afişezi oriunde. Când vrei să pozezi #coffe in the #morning la barul din faţă biroului sau când faci un #selfie lângă prieteni, noul telefon Huawei, va atrage doar priviri admirative.

Huawei – performanţă de invidiat

Huawei este unul dintre puţinele branduri care oferă terminale cu procesoare dezvoltate de ei înşişi. Noile telefoane Huawei au performanţe excelente în ceea ce priveşte interfaţa, datorită optimizării sistemului Android, dar şi o serie de funcţionalităţi şi aplicaţii preinstalate, care sunt absolut necesare unui instagramer.

telefoane Huawei

Conectivitate imbatabilă

Pentru a posta fotografii uluitoare, în care surprinzi momente fabuloase, ai nevoie de cel mai puternic smartphone care nu pierde semnalul nici un moment.

Huawei P9 include îmbunătăţiri de conectivitate, care ne va permite să postăm oricând şi oriunde. Noile telefoane Huawei au fost îmbunătăţite în mod substanţial pentru a acoperi toate tipurile de conectivitate. Astfel puteţi să va comutaţi între diferite moduri de conexiune la Internet, WiFi şi date mobile mult mai rapid decât de pe orice alt dispozitiv.

Te-am convins? Vrei fotografii geniale şi un cont cu o imagine impecabilă?

Dacă doreşti să cumperi telefoane Huawei, fără să te loveşti de preţuri mari, cel mai bun site din România este F64.

F64 este un magazin de încredere, unde aveţi garanţia de retur, consultanţi specialişti în domeniu care să va ajute să luaţi decizia corectă, program de fidelizare, cupoane cadou, diferite modalităţi de plată, preţuri juste şi produse originale, de la cele mai renumite branduri, alaturi de multe alte avantaje.
Eşti mulţumit de contul tău Instagram? Dacă nu, un telefon Huawei te va ajută să ai cele mai frumoase imagini.

2 Comments on "4 motive pentru care să cumperi un Huawei P9 dacă eşti pasionat de instagram"

  1. Pe mine m-ai convins tot trebuie sa-mi schimb telefonul.

  2. Chiar daca este un smartphone sau un brand romanesc mai bine spus. Huawei P9 are un raport calitate pret excelent, specificatii foarte bune se misca foarte bine. Si camera foto/video este una performanta pentru pretul sau ne fiind un device highend, totusi face fata cu succes exigentelor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*