De ce ai nevoie de un panou plută sau o tablă magnetică atât la birou cât și acasă

panou plută
Share the joy

De ce ai nevoie de un panou plută sau o tablă magnetică atât la birou cât și acasă

Pluta este un material natural extras din scoarța arborelui de plută. Una dintre întrebuințările acestui material, pe lângă dopurile sticlelor de vin sau panourile pentru placat pereții și pardoseala, sunt panourile pe care le folosim acasă, la birou sau la școală pentru a organiza diverse sarcini, a expune orare, programe sau de ce nu… meniul zilnic al familiei sau regulile casei.

Știați că panourile din plută sunt foarte utile pentru a fi folosite atât acasă, cât și la serviciu şi că vă pot ajută să vă îmbunătățiți productivitatea și să vă organizați mai bine timpul? Dacă nu aveți deja una este timpul să cumpărați primul vostru panou plută.

La ce putem folosi un panou de plută în organizare

Panourile de plută sunt foarte practice în organizarea activităților de zi cu zi. Acestea pot fi utilizate că avizier unde puteți atașa cele mai importante informații care vor ajunge cu ușurință la toți cei interesați sau puteți atașa fișa de sarcini pentru fiecare zi.

Un panou plută este potrivit atât pentru birou cât și pentru școli sau alte instituții publice. Acestea se fixează pe perete fiind ușor de vizualizat de către oricine şi sunt o soluție practică și ieftină pentru școli, spațiul de afișare fiind astfel bine delimitat și vizibil.

Avantajele de a avea un panou de plută acasă sau la birou

Cel mai bun mod de a organiza ziua de lucru sau de studiu este să ai sarcinile aranjate vizual pe o placă de plută. În acest fel, putem vedea rapid care este task-ul prioritar. Avantajele, desigur, sunt nenumărate:

  • Organizare mai bună

Primul dintre avantaje este că având o placă de plută bună acasă, la birou sau la școală vei fi mai productiv, pentru că vei avea o organizare mai bună.

  • Nu sunt necesare pixuri sau markere

O tablă de plută nu este o agendă pe care trebuie să o notăm, prin urmare, nu vom avea nevoie de material suplimentar, cum ar fi markere. Cu toate că și o tablă magnetică poate suplimenta panoul de plută și poate avea aceeași utilitate.

Pe o placă plută putem așeza ceea ce ne trebuie cu pioneze, pe care le putem mută de câte ori este necesar atunci când trebuie să eliminăm o sarcină pe care am realizat-o sau trebuie să adăugăm altele noi și să le prioritizăm.

panou plută

  • Productivitate mai mare

Când organizația se îmbunătățește, productivitatea se îmbunătățește. Cu ajutorul unui panou plută vom putea alege ordinea sarcinilor în funcție de prioritate.

Pe cele care sunt mai plictisitoare le putem execută la prima oră dimineața, când nu suntem încă obosiți. De asemenea, putem face mai întâi lucrurile cele mai importante sau cu dată scadentă iminentă.

  • Este eficient și rapid

Păstrarea sarcinilor și a timpului organizate este foarte ușor cu un panou pluta. Deși poate vom petrece ceva timp organizându-l și pregătindu-l, ulterior ne va economisi mult mai mult timp. A avea toate task-urile aranjate în ordine este o modalitate foarte rapidă și intuitivă de a te organiza.

În plus un panou pluta este ieftin, ușor de instalat și nu necesită întreținere.

Pe lângă toate acestea, puteți agăța fraze motivaționale pe tablă. Dedicarea unei părți a tablei frazelor pozitive poate fi o modalitate excelentă de a obține mai multă motivație atunci când îndepliniți diverse sarcini.

Panou plută pentru organizarea casei

Un panou plută poate fi agățat și în bucătărie. Aici, cu ajutorul pionezelor, putem pune meniul zilei, lista de cumpărături, diverse liste și note cu lucruri importante, dar și desenele haioase pe care le aduc cei mici de la școală.

Ce mai? Un panou plută este Sfântul Graal al organizării!

Be the first to comment on "De ce ai nevoie de un panou plută sau o tablă magnetică atât la birou cât și acasă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*